Okolje ON/OFF

Join the new world

 

[Taistelukäsky D1903] Puolusta Kanadaa!

Dan 1,902, 05:32 Published in Finland Finska s strani Ministry of Education FIPrio 1: Saskatchewan

Kuvassa linkki taisteluun
Autetaan Kanadaa puolustamaan alueitaan.

Prio 2: Norrland and Sameland

Kuvassa linkki taisteluun
Puola on valtaamassa Ruotsin viimeistä aluetta.

Prio 3: Southern Finland

Älä taistele Etelä-Suomessa - perääntymällä etelässä helpotamme tulevaisuuttamme.
Taisteluohjeet:
Jos erän tulos näyttää selvältä (piste-ero yli 1300), säästä iskut mahdollisuuksien mukaan seuraavaan erään (ellei erä ole viimeinen, jolloin seuraavaa erää ei enää tule). Älä iske, mikäli muuri on yli 56% suuntaan tai toiseen.Hallituksen ilmoitustaulu:

Puola on pian Suomen rajalla. Tällä hetkellä on käynnissä taistelu Ruotsin viimeisestä alueesta. Jos Puola voittaa kyseisen taistelun, Suomelle ja Puolalle syntyy raja, mikä mahdollistaa NE-äänestyksen käynnistämisen, ja näin ollen saatamme olla Puolan kanssa sodassa jo huomenna. Puolan tarkoituksena on hyökätä Lappiin ja lähteä etenemään Etelä-Suomea kohti. Suomen suunnitelmissa taasen on perääntyä etelässä, koska alueet on helpompi palauttaa Virolta kuin Puolalta.

Vallanvaihto lähestyy. Ruben Laguksen kauden viimeiset päivät on nyt käynnissä, ja keskiviikkona eSuomella on uusi presidentti ja uusi hallitus. Tässä kuussa ehdolla presidentiksi on Vihtori I, Aqid, Temskih ja juzmar. Muistakaa tutustua ehdokkaisiin mm. lukemalla vaaliartikkeleita, jotta äänestettävän valinta on tiistaina helppoa.
Uusien pelaajien opastus

Tervehdys uusi kansalainen! Peli itsessään opastaa sinua alkuun tehtävien avulla. Harmillisesti median löytämistä ei tehtävissä opeteta. On kuitenkin hienoa, että päädyit lukemaan valtion artikkelia, sillä eMaailmankuvasi laajenee huomattavasti median löytämisen johdosta.

Jos et vielä ole lukenut aloitusopasta, siihen kannattaa ehdottomasti tutustua. Vaikka se vaikuttaa aika kovalta tekstimuurilta, niin sen lukeminen valottaa eRepublikin toimintaa monella eri tasolla.

Toivottavasti viihdyt eRepublikin ja eSuomen parissa vielä pidemmän aikaa!Hallituslista

Presidentti: Ruben Lagus
Varapresidentti: Zacharia Raven
Puolustusministerit: hcMind ja ChosenR
Ulkoministerit: TheJuliusCaesar ja Hawley
Tiedotusministerit: Otus Leucotis ja Qummi
Valtiovarainministeri: Feuerstrahl
Sisäministeri: Temskih
Hupiministeri: erechTiedote luotu: 3.2.2013 15:30
Tiedote päivitetty: 4.2.2013 16:30
 

Komentarji

Ostenburg Moravek Gyula
Ostenburg Moravek Gyula Dan 1,902, 05:35

Iskuhomot hoitaa

Semmenti
Semmenti Dan 1,902, 11:38

Juzmar valtaan! Kalaa kansalle!

JoKri
JoKri Dan 1,903, 02:43

Temski hoitaa. o7

 
Objavi komentar

Kaj je to?

Prebirate članek, ki ga je napisal državljan eRepublika, izjemne večigralske strateške igre, ki temelji na državah iz resničnega življenja. Ustvarite svoj značaj in pomagajte vaši državi doseči slavo medtem ko se uveljavljate kot vojni junak, znan založnik ali finančni mogotec.