Okolje ON/OFF

Join the new world

 

[SC]Kormányprogram

Dan 1,777, 00:46 Published in Hungary Madžarska s strani Dacicus MaximusTAURIDABAN UKRAN OLDALON HARCOLJ
Osztas #kotelhuzas szobaban rizonon

Hadügyi program

Az elnöki ciklusomban a következő hadügyi vállalkozásokat szeretném megvalósítani. Elsődlegesen szeretnék kijutni Ázsiába. Ha már ott vagyunk több opció közül is választhatunk az egyik ilyen lenne Kína megtámadása es Heilongjiang. Más lehetőségként felmerülhet Indonézia direkt módon való megsegítése.
Kínába az út legkönnyebben Oroszországon át vezet. Az egyik legcsökönyösebb nemzetet kellene meggyőzni, hogy engedjenek át békésen. Természetesen igyekszem tárgyalni a dologróll a leendő orosz elnökkel akár fizetnék is áthaladásért.
A hadjárat előtt szeretném meghosszabítani a románokkal kötött megnemtámadási szerződést.
Amennyiben nem sikerül kijutnunk Ázsiába folytatnám a Longleyy kormány skandináv expedícióját, majd később egy Horvátország elleni támadást is meglépnék.
Hadügyi kommunikáció terén az áprilisi hadügyi programomat szeretném folytatni. A kormányok achilles sarka minden hónapban a megfelelő kommunikáció a sereggel és a lakossággal. Ezen igyekeznünk kell változtatni.
Először is megkérem a MU vezetőket, hogy a HM munkatársait vegyék fel barátlistára, igy egyszerűbb egy körlevelet kiküldeni 30-40 embernek mint egyenként.
A MU parancsnokok használjak a MU üzenőfalat rendszeresen parancsadásra és lehetőleg frissitsék azt.
Figyeljétek a shoutokat amelyek a HM csapat tagjaitól érkeznek, akinek rizon iszonya van annak különösen fontos, hogy elolvassa ezeket.
Az ingame CoTD helyett a közlönyben vagy a napiparancsban feltüntetett csatákat kell előnyben részesíteni. Ezeket ugyanis akkor is tudjuk frissiteni ha az elnök nincs gép előtt.
A kínai hadjárat idejére a zsoldot megduplázom ami azt jelenti, hogy rengeteg pénzt kivánok elkölteni. Ez a pénz azonban a magyar jatékosok és századok fejlesztésére lesz felhasználva. Nem hinném, hogy az okozná a játékélményt ha nézzük amint huf százezrek tornyosulnak a bankban.
Vissza fogom állítani az úgyenvezett “Kitty pakkot”. Vagyis minden aktiv katonánál lenni fog megfelelő számú fegyver tartalékban ennek mértékét még nem határoztam meg (kirakja piacra magas áron). Ezzel természetesen csak nagyon fontos csaták idején fognak harcolni, ezáltal nem lehet kifogás a nincs osztás vagy nem tudok chatre menni szöveg. A pakkok feltöltésének felét az állam fogja állni másik felét a századok oldják meg. Hónap végére szeretném ha mindenkinél lenne 20 q7 fegyver tartalékban.
Szeretnék egy ütőképes alakulatot felállítani akik akár meg is tudják fordítani egy-egy csata kimenetelét. Az osztag neve RETEK(Rendkívüli Eseti Támadás Elhárító Kommandó) lesz ahova olyan 20k+ ütésű embereket szeretnék felvenni akik hajlandóak a teljes ütésüket egy-egy csatára elhasználni. Az alakulat tagjait az állam felszereli egy bővített csomaggal amit riado esetén beleüthetnek egy-egy csatába.
A csokiból származó ütéseket ha megfelelő helyre mennek megfelelő időben az állam támogatni fogja. Az illetőnek megtéritjuk az 1500 wellness feletti ütéseit ha nem szerzett BH medált.
Az osztásokat mostantól nemcsak chaten hanem közlönyök alatt is megszervezzük. Mivel egyre kevesebben járnak rizonra szeretnénk az ingame osztást is növelni.


Szociális és Osztásügyi Minisztérium

A szoc. min. csapat ezentul nagyobb támogatásban fog részesülni az eddigi osztások mellett amit végeztek szeretném ha segitenének a chates és közlöny alatti osztásokban is. Ujdonság lesz, hogy bizonyos napokon a szocmin munkatársai átnezik az éppen futó fontos csaták adatait és az ott top5-ben szereplő div 1-2es játékosoknak q6 tank csomagot fognak küldeni.
A részletes szocmin program megírását rábizom a miniszter urra.


Oktatási és Kiképzésügyi Minisztérium

A szokványos oktatási feladatok mellett mint a kvízkérdések és az egyetem müködtetése az oktmin mostantól a kiképzéssel is foglalkozni fog. Szeretném ujraéleszteni a Ludovika programot amelynek keretében a pártfogók lelkes fegyverhordozókat fogadnának fel akiket mentorálnak es fegyverrel látnak el.
Az oktmin munkatársai minden 1000 erő alatti játékosnak akit a csatákban megfigyelünk PM-et fog küldeni, hogy csatlakozzon a MATASZ kiképző osztaghoz, és rövid tutorialt is bemutatnak nekik az erepes harcról.

Gazdasági program

Durvasok pénzt fogok elkölteni. Az adókbol befolyó összegek nagy részét a kezdők fejlesztésére és a sebzés maximalizálására fogom fordítani. Bővebben majd a gazdasági miniszter fog erről írni.


Külögyi program

Nem célom új szövetség létrehozása és belépni sem szeretnék egyik létező szövetségbe sem. A meglévő MPP-ket természetesen szeretném megtartani. Szerbiával és Macedoniával szeretném szorosabbra fűzni az összedolgozást.
Mindenképpen számítok a szerbek segítségére Kína ellen.
A mostani török konfliktust rendezni kívánom, nem lehet célunk egy újjabb ádáz ellenséget szereznünk magunknak. A törökök bár EDEN tagország nem viseltetnek felénk ellenséges szándékkal.
 

Komentarji

The Ghazi
The Ghazi Dan 1,777, 00:48

what dou you mean ? xD

Dacicus Maximus
Dacicus Maximus Dan 1,777, 00:56

nem ertem miert nem mennek a bekezdesek pedig mikor editelem latszanak.

L T A
L T A Dan 1,777, 01:01

jó lesz ez, sok sikert hozzá!

Kero One
Kero One Dan 1,777, 01:21

Megy a vote, de egy államtitkári poszttal azért igazán megtisztelhetnél : )

mobra
mobra Dan 1,777, 01:51

"Hadügyi kommunikáció terén az áprilisi hadügyi programomat szeretném folytatni. A kormányok achilles sarka minden hónapban a megfelelő kommunikáció a sereggel és a lakossággal. Ezen igyekeznünk kell változtatni."

mobra
mobra Dan 1,777, 01:53

Ez a 3 mondat nekem mindent megér.
Rossz döntései mindenkinek vannak, mert senki sem született jós. Egy rossz döntés lehet felháborító, de megbocsájtható és megérthető.
De a kommunikáció hiányánál rosszabb nincs.

GregoryG
GregoryG Dan 1,777, 02:17

A RETEK jó, Laurh-al valamelyik nap pont ilyesmiről beszéltünk. Annyit tennék hozzá, hogy nem tartom kizártnak, hogy d3-ban is létrehozható lenne egy ilyen egység.

A többi is alapvetően azt mondom fasza. DE:

1) A külügy nem tetszik. Az meg pláne nem, hogy a lengyeleket kihagytad. De ezt IRCn megbeszéljük.
2) Az, hogy tovább adjuk a lovat azok alá akik leszoktak az IRC-re járásról a szervezettség és a fegyelem további leépülését és a sereg további züllését fogja hozni.

AttilaFlagellumDei
AttilaFlagellumDei Dan 1,777, 02:31

enfal, bro, he means he wants peace, well, at least not war with turkey ))

ernst, kifejezetten jo pont, hogy ket nyugis honap utan expediciokat keszulsz szervezni, a lakossag nagy resze erre mar ki van ehezve. ezek kozul nekem az indonezek megsegitese a legszimpatikusabb. nem valalnek semmilyen poziciot a kormanyodban, ennek nincsenek jo elozmenyei )) egy kivetelt tennek, ha kene targyalni a ruszkikkal, abban segitenek. eleg volt mikrobi kethonapos tokolkedesebol. nem lesz konnyu igy sem, de

AttilaFlagellumDei
AttilaFlagellumDei Dan 1,777, 02:31

rendszeresen beszelek a bolgarokkal, a CoT SC-evel (szinten bolgar), ebben a temaban is, segitenenek "meggyozni" a ruszkikat ha kell. KM-nek Avalokitesvara-t tudnam ajanlani, fiatal, szereny gyerek, de becsuletesen, jol csinalja a munkat, es nem mellekes hogy vajdasagi, beszel magyarul de a bolgart is megerti, es ez az a ket szovsetseges akiket semmi aron nem bukhatunk a kozeli jovoben (a bolgarokkal egy pakliban jonn az egesz CoT). ezen kivul hercegno mindig is jol ellata a diplomaciai kart,

AttilaFlagellumDei
AttilaFlagellumDei Dan 1,777, 02:32

lehetne amerikai mintara a "state department" feje.

azt ertem hogy pontot akarsz szerezni a lakossag egy resze koreben azzal hogy cikkek alatt is lesznek osztasok, azert remelem nem fogod hanyagolni a csetet, mert anelkul szovetsegeseinkkel nehez lesz tartani a kapcsolatot. nem titkolom hogy az olyan elnokok akik soha vagy ritkan jarnak fel, flausino volt egy ilyen, a mostani makedon is, barmit is erjenek hadugyi teren, a guny targyat kepezik mas elnokok, kormanytisztviselok koreben, foleg

AttilaFlagellumDei
AttilaFlagellumDei Dan 1,777, 02:33

ha azok csak akkor jonnek fel ha nekik kell valami, de egyebkent sehol sem talalhatoak.

kitty-pack: remek, a RETEK alakulat sem rossz gondolat, remelem itt az alsobb diviziokra is fogsz gondolni.

amugy hajra. nagyobb bennem a vagy hogy magyarorszag sikeres legyen mint hogy te pofara essel ))

mobra
mobra Dan 1,777, 02:48

Kulgar: Már én is csak este járok csetre.
Vagy támogatja a kormány az ingame kommunikációt, vagy ne csodálkozzatok a a TOP3 mu rossz időben rossz oldalon rossz helyre üt.

cooty
cooty Dan 1,777, 02:58

mobra+1

az emberek régebben is a közösség miatt jártak csetre, nem a kormányok miatt.

mára a legtöbb közösség felbomlott, a vezető-összetartó egyéniségek elmentek.

ha ingame jobban lesznek szervezve a dolgok, sokan maradnak még kicsivel tovább, mint amúgy tennék.

aztán majd ők is lelépnek.

így megy ez.

Pioca a Gyulolkodo
Pioca a Gyulolkodo Dan 1,777, 02:59

piooooocaaaaaah!!!

Pioca a Gyulolkodo
Pioca a Gyulolkodo Dan 1,777, 02:59

együtt jók leszünk!

Dacicus Maximus
Dacicus Maximus Dan 1,777, 03:07

megfontolom amit irtal AFD, a kulugyet amugyis kulon reszekre fogom bontani.

Jethro1
Jethro1 Dan 1,777, 03:26

Hajrá!😁

Mandalaa
Mandalaa Dan 1,777, 03:35

Nekem tetszik. Hajrá!!!

karaj22
karaj22 Dan 1,777, 03:37

a program grandiózus, csak fiskális politika is kell a finanszírozásához : )

csillady001
csillady001 Dan 1,777, 03:44

S mindezt egy ciklusban?

Mersz nagyot álmodni, helyes : )

Haszontalan pkrusi
Haszontalan pkrusi Dan 1,777, 03:50

sok sikert, és kitartást a leendő munkádhoz \o

HuMaVi
HuMaVi Dan 1,777, 04:05

hajra!!

The Snow White
The Snow White Dan 1,777, 04:12

Vote!

Istencsaszar
Istencsaszar Dan 1,777, 04:14

régen volt ilyen jó elnökjelölti program, engem meggyőzött

Cimbalar
Cimbalar Dan 1,777, 04:18

Azt mondom Ernst hogy hajrá! Minden rendben van akkor ha megfelelő embereket teszel a megfelelő helyekre. Bár tudom nem tetszetős amit mondok, de 1 MU-ba lehetne csapni minden olyan embert aki zsoldért fog küzdeni. Ezt a RETEK MU-t létrehozni lesz a legnehezebb.

vasmegye
vasmegye Dan 1,777, 04:19

Ha nem húzod ki legalább januárig, Kis Károly lesz a beceneved, felség.

Mvhely
Mvhely Dan 1,777, 04:54

Tetszik. És Ernst az első ember aki felismeri a török lehetőséget.

Mvhely
Mvhely Dan 1,777, 04:55

Mvhely
Mvhely Dan 1,777, 04:55

Mvhely
Mvhely Dan 1,777, 04:56

Dacicus Maximus
Dacicus Maximus Dan 1,777, 04:56

Kormanylista 3an lesz. A RETEK pedig nem MU lesz hanem onkentes szervezodes.

classfighter
classfighter Dan 1,777, 05:03

Hajrá!

Badmouse
Badmouse Dan 1,777, 05:41

tetszetos...
B

Peterbond
Peterbond Dan 1,777, 06:22

Retekről:

Fél évnél tovább vittem a PPEL-t. Szinte ugyanerről szólt csak nem volt erő feltétel. csak csokik és bazookák gyűjtése.

A kicsik és közepes erejűek jöttek szép számmal DE.

Tank szintű játékos csak Stimi volt köztük. ( neki minden elismerésem ezért azóta is ).

Nagy játékosok nem jöttek. persze ha lesz full ellátás lesznek akik jönni fognak hisz úgyis ütnének minden nap. Szóval egy Bh mellé még ingyen ellátás is naponta nekik is jól jön.

Rajk Laszlo
Rajk Laszlo Dan 1,777, 06:23

ERNSTLÁW!!!

részemről egy izrael törlést mindenképp jobban élveznék de a lényeg, hogy csinálunk is valamit végre. A retekhez meg annyit, hogy peterbond-nak volt/van az a baszókás micsodája sztem inkább azt kéne tovább vinni mert 20k fölött az emberek hazudnak, lopnak meg csalnak. Zsoldreform-féleség nem lesz?

Peterbond
Peterbond Dan 1,777, 06:24

Szóval én mindent támofgatok csak egyet nem.

Adott erő szint felett NULLA támogatás!

Üssön saját tartalékból. Sokkal kissebb játékosok is megtudták oldani cégbázis és BH goldok nélkül is.

Dacicus Maximus
Dacicus Maximus Dan 1,777, 06:32

A PPEL-elt is tamogatjuk A csokiból származó ütéseket ha megfelelő helyre mennek megfelelő időben az állam támogatni fogja. Az illetőnek megtéritjuk az 1500 wellness feletti ütéseit ha nem szerzett BH medált.

csokiutes utan is jar tamogatas, azt hogy hogy lesz kifizetve meg meglatom remelem az uj pulsebol ki lehet szamolni majd.

a RETEK nem ut BHt melle, vallalja hogy egesz napi wellnesst oda uti ahova kell.

sorihun
sorihun Dan 1,777, 07:20

csak a horvátokat ne könyörgöm.. elég volt horvát románból már..

sorihun
sorihun Dan 1,777, 07:23

Vissza fogom állítani az úgyenvezett “Kitty pakkot”. májne bébi : - **

Azért ez sok lenne gy hónapra,meg kicsit el van rugaszkodva a realitásoktól szvsz, de hajrá! sok sikert!

Peterbond
Peterbond Dan 1,777, 07:26

Ernst: Úgy legyen. Én drukkolok csak pesszimista vagyok ebben a kérdésben.

Nekem nagyon szimpatikus a programod de szvsz ehhez minimum 2 hónapra lesz szükséged.

M.Mateo
M.Mateo Dan 1,777, 07:37

Nájsz

szekely ostor
szekely ostor Dan 1,777, 07:43

milyen jó lenne lánáztatna is a kormány 1 ideig, önerőből felhuznám q4-re az edzőtermet. Persze olyan megbizható tagokról lenne szó akikről köztudott hogy nem fészkeltetnek bébiket, és nem hajladóak abbahagyni a játékot még 1 jó ideig, ha meg távoznak akkor a karaktert leadják. Az az elnök 6 ciklust is megérdemelne, még akkor es ha sikertelen hadjáratokba vezetne. Álom

classfighter
classfighter Dan 1,777, 07:52

EvJ,
találj megfelelő GM-t, válasszad a legjobbat, hogy mindezt finanszírozni is tudjad.

Alexandross
Alexandross Dan 1,777, 09:00

Nagyon szimpatikus program, egy Kitty-be való kiutazásra már nem kevesünknek fáj a foga, szerintem.
Külügyi szempontból én is a macedón-szerb & bolgár kapcsolatokra helyezném a hangsúlyt, sajnos az elmúlt hónapokban nem mindent hoztuk ki a lehetőségeinkből ezzel kapcsolatban.
Igazából reális az egész, azoknak mondom, akik kételkednek, hogy 1 hónap alatt is megvalósítható.

Eheslo
Eheslo Dan 1,777, 09:11

A pénzt a kasszákból két kézzel kiszórni a semmitérő táposoknak bármilyen hülye meg tudja tenni.
Semmit nem ér, ahogy az eddig elköltött százmilliók sem érnek mára semmit.
Az állam vagyonát KÖLCSÖNBE kell adni a polgároknak, hogy a lehető legmagasabb szintű önellátásra legyenek képesek. A kölcsön mögé az MU állhatna kézfizető kezesként, vagy ha MU nincs, akkor két jó hírű polgár, hogy a pénz ne tűnjön el.

Eheslo
Eheslo Dan 1,777, 09:13

A többi kamu, mert első adandó alkalommal elvernek benneteket az ukránok, vagy bárki aki erre jár.
Ha nekik nem megy, akkor mindig lesz tápos aki segít nekik, a magadfajtáknak ez játékélmény.

Ezért a táposok minden célja megvalósulhat veled: pénzt ellopni eltápolni, magyarokat ütni ukránok, moldávok oldalán.
Ehhez nem kell kormány.
Ebben a hónapban is megvolt mind, kormány nélkül.

MrSanyee
MrSanyee Dan 1,777, 09:16

Sajnos kínai harcokkal sokra nem megyünk, ha hidat nem tudunk létrehozni/fenntartani/fővárost áthelyezni.
Akkor már sokkal inkább támogatnék egy direkt orosz támadást, bolgárok már úgy is tréningeznek ott, mi miért ne mehetnénk oda kicsit komolyabb szándékkal?
RETEK jó, de minden divízióra ki kellene terjeszteni, mert hát ugye sokszor csak 1-2 pont kellene a győzelemhez, azt meg egyszerűbb és olcsóbb div 2-3-ban bezsákolni.

Hajrá Ernst!

classfighter
classfighter Dan 1,777, 10:22

Eheslo, ne légy negatív! Én drukkolok EvJ-nek, és biztos vagyok benne, hogy komoly háttérmunkákkal már előkészített mindent (vagy közel mindent), amiről írt!

Előre Kittyért!

🙂

Istencsaszar
Istencsaszar Dan 1,777, 12:46

Eheslo: jó hírű polgár? : D Ki döntené el? Te? Mert akkor nem sok kezes lenne. : D

Harcos82
Harcos82 Dan 1,777, 12:47

Hajrá!

 
Objavi komentar

Kaj je to?

Prebirate članek, ki ga je napisal državljan eRepublika, izjemne večigralske strateške igre, ki temelji na državah iz resničnega življenja. Ustvarite svoj značaj in pomagajte vaši državi doseči slavo medtem ko se uveljavljate kot vojni junak, znan založnik ali finančni mogotec.