Okolje ON/OFF

Join the new world

 

[Monitorul Oficial] - MoD - Day 1920

Dan 1,920, 08:28 Published in Romania Romunija s strani Monitorul Oficial

o7 Romania!


Incep prin a multumi atat Statului Major Roman, pentru increderea acordata cu ocazia validarii mele in aceasta functie, cat si MoD-ului anterior Belzebut cel crunt (care din pricina unor probleme RL nu a putut continua) si a colaboratorilor acestuia pentru munca depusa anterior, mai ales in ce priveste implementarea sistemului de solde si inceperea reorganizarii armatei romane.

Situatia militara externa

S-a semnat NAP cu e-Ungaria pana pe data de 06.03.2013, in primul rand pentru a avea siguranta existentei unui congres, care are posibilitatea de a accepta sau infirma deciziile Presedintelui e-Romaniei, pentru a nu se mai ajunge in situatia de a se urma niste planuri fara acordul membrilor acestei comunitati.

Din punct de vedere militar, pe termen scurt, raman optiunile: terminarea eliberarii regiunile ocupate in acest moment, inca, de e-Ungaria si implicarea in luptele pe care le au deschise aliatii.

Situatia in cadrul actualei aliante, in acest moment, este cam cea existenta in tot timpul acestor ultime luni, in apropierea datei de 25, cu unele variatiuni, in privinta actorilor principali. Majoritatea tarilor din cadrul aliantei lupta pentru a isi asigura congres sau a asigura aliatilor acest lucru:

- e-Albania

- e-Bosnia

- e-Columbia

- e-Israel

- e-Turcia

- e-Ucraina

Sase din cele douasprezece tari ramase in forma actuala a aliantei EDEN fac eforturi pentru a isi asigura accesul la fondurile din trezorerie pentru luna urmatoare.

In sprijinul e-Turciei a intrat e-Grecia punand NE pe e-Bulgaria si obligand-o pe aceasta sa schimbe NE de pe e-Turcia pe e-Grecia, fortand-o pe aceasta sa lupte pe doua fronturi.

E-China, e-Croatia, e-Italia, e-RoC(desi are propria lupta directa deschisa) incerca sa sprijine RW-urile de revenire pe harta ale e-Albaniei, e-Bosniei si e-Israelului. Incerca sa sustina, in acelasi timp, si luptele directe dintre e-Turcia si e-Grecia contra e-Bulgariei (cu sprijin CoT+TWO).

E-Romania nu poate sta linistita si sa priveasca.

Avem obligatia morala, si nu numai, de a ne sprijini aliatii, atata timp cat facem sau mai facem parte din aceasta alianta. Nu ne ramane decat sa ne respectam in primul rand noi obligatiile si abia apoi sa incepem sa ne solicitam drepturile.

Discutiile despre cine a dat, cat a dat, pentru cine a dat si cand a dat damage si a oferit ajutor si aratatul cu degetul, nu duc decat la acutizarea relatiilor intre membrii, nu la imbunatatirea lor, in orice alianta in care am fi implicati.

Ieri, intreaga alianta, ca urmare a coordonarii si implicarii membrilor, dar sa recunoastem ca si in urma tankingului sustinut de e-greci, a reusit sa castige o campanie (o lupta prin mppuri) a e-Greciei impotriva e-Bulgariei, cu tot sprijinul CoT si TWO, care a avut CoD-urile pe aceasta lupta, cu runde incheiate pe muchie. Pana la rezultate concrete si reformarea aliantei mai este ceva de munca, dar trebuie sa apreciem ca este un semnal pozitiv. Inseamna ca totusi cineva se zbate si incearca sa indrepte lucrurile spre o anumita directie.

Situatia militara interna

Se continua programul de reorganizare al armatei eRO si implementarea sistemului de solde. Ii multumesc in mod special lui elbandido si comandantilor de unitati militare, si nu in ultimul rand tuturor celorlalti care au ajutat la implementare.

Nu are sens sa discut despre acesta acum, s-a scris mult, dar m-am bucurat sa vad ca din partea voastra are un feedback pozitiv. Primele solde au fost date conform unei grile stabilite in urma mai multor modificari, aparute pe parcurs, in momentul implementarii efective si datorita faptului ca in urma calcului s-au remediat unele erori.

In continuare soldele sunt supuse modificarilor pe masura ce se constata lucrurile care sunt gresite sau care nu reflecta realitatea sau necesitatea. Imi cer scuze anticipat, pentru problemele create, dar doar impreuna, pe masura ce ne lovim de probleme si in urma sugestiilor dumneavoastra se poate ajunge la o grila eficienta si satisfacatoare.

Nu pot sa va promit cresteri ale soldelor (datorita incasarilor zilnice din trezorerie), dar pot sa va promit ca voi face tot posibilul daca se gasesc alternative sa fie luate in calcul. Sunt deschis catre orice sugestie venita din partea oricui, atata timp cat isi arata eficienta.

Calcul solda si evidenta activitate unitati militare:

Tabel solde

Momentan este in lucru un plan militar, al carui stadiu de finalizare va fi in urmatoarele 48 de ore si care va fi prezentat in cadrul SMR.

In loc de concluzii :

- se lucreaza

- vom incerca sa dezvoltam metoda de plata/dmg

- in prezent suntem in Eden, drept consecinta, vom lupta pentru membrii cu care suntem aliati

- exista cel putin un plan la care se lucreaza

Ma inclin,

in numele echipei militare,

MoD
maryo

 

Komentarji

bucin i
bucin i Dan 1,920, 08:49

Numai UMurile astea au primit bani? restul ???

valy peu
valy peu Dan 1,920, 10:02

Acolo sunt doar cei care au dat damage, avand scriptul. De exemplu Haiducii au returnat toti banii inapoi 🙂.

loo3x
loo3x Dan 1,920, 10:14

mai bine imparteau saracilor... 🙂

Black Amorphis
Black Amorphis Dan 1,921, 07:07

valy peu: ar trebui sa cereti clarificari in articol sa nu se inteleaga aiurea

ghitza duru
ghitza duru Dan 1,920, 11:56

Macar de o bere sa fi primit. Mi-am instalat scripturile pe degeaba.

bucin i
bucin i Dan 1,920, 13:46

da mai si eu am scriptul si am dat report si am si zis ca eu primesc bani murdari.

Obiwan bk
Obiwan bk Dan 1,920, 19:56

N-ai cu cine... Niste hoti.

iDarius
iDarius Dan 1,921, 02:27

Din cate UM sunt in eRomania doar 24 au primit solde. M-as mira ca si cei care sunt mai "privati" sa nu aiba scriptul instalat, dar na, prieteniile si pilele primeaza.

Unregistered Citizen
Unregistered Citizen Dan 1,922, 02:49

Pacat ca ati omorat #armata-romana.

 
Objavi komentar

Kaj je to?

Prebirate članek, ki ga je napisal državljan eRepublika, izjemne večigralske strateške igre, ki temelji na državah iz resničnega življenja. Ustvarite svoj značaj in pomagajte vaši državi doseči slavo medtem ko se uveljavljate kot vojni junak, znan založnik ali finančni mogotec.