Okolje ON/OFF

Join the new world

 

[Monitorul Oficial] - Guvernul eRomaniei - Day 1915

Dan 1,915, 03:13 Published in Romania Romunija s strani Monitorul Oficial


Buna ziua eRomania

1.Militar
2.Social
3. Financiar
4. Externe1.Militar

In urma consultarii cu Unitatile Militare prezente pe SMR s-a decis continuarea razboiului impotriva Ungariei. Din acest motiv rugam toti soldatii sa respecte ordinele Ministerului Apararii si sa isi instaleze scriptul pentru verificarea damage-ului si distributia de solde.
Luni la ora 10:00 ( ora Romaniei ) se va incheia prima saptamana de cand a fost implementat scriptul si sistemul de solde. In cursul aceleiasi zile vom publica in Monitorul Oficial sumele primite de fiecare UM in parte si damage-ul si prezenta pentru care se vor oferi acesti bani. Pentru orice nelamuriri, neclaritati sau probleme rugam comandantii de UM sa ia legatura cu MermaidPrincess, musashi san sau matracuca.2.Social

Ne bucuram sa va anuntam ca s-a reluat activitatea Ministerului Media si a Ministerului Educatiei si Informarii. Intarzierea s-a datorat unor probleme tehnice ce au fost pana la urma rezolvate. In afara de temele obisnuite din ziarele celor doua ministere, se vor organiza si concursuri. De asemenea, asteptam cu nerabdare momentul in care vom putea anunta lansarea Bibliotecii Nationale a eRomaniei.
Dupa cum probabil ati observat deja, cele doua ministere s-au pus deja pe treaba si speram sa isi mentina avantul pana la sfarsitul mandatului.3. Financiar

Raport BNR

http://www.erepublik.com/en/economy/citizen-accounts/10647
Din organizatiile nationale care au ajuns la cetateni straini, s-au strans 1.100.000 cc care au intrat in Banca Nationala a Romaniei. Organizatiile nationale sunt ale eRomaniei si asa vor ramane, iar banii sunt folositi pentru Romania: plata soldelor, plata damage daca va fi necesar si de asemenea sa fie fonduri pentru situatia in care nu am avea Congres, ceea ce nu e de dorit.4. Externe

S-au purtat discutii atat cu aliatii: Grecia, Turcia, Croatia, dar si cu reprezentantii unguri care ne propusesera sa semnam pace pana pe 26 februarie. In ceea ce priveste discutiile cu Ungaria, acestea au fost sistate ca urmare a discutiilor din cadrul SMR, unde s-a decis continuarea razboiului cu acestia.

In ceea ce priveste EDEN, am consultat de asemenea, in lipsa Congresului, Statul Major Roman cu atat mai mult cu cat este o decizie prea importanta pentru a fi luata de un singur om si ca urmare a rezultatului strans al referendumului. S-a decis sa ramanem in continuare in aceasta alianta, cu 16 unitati militare care au votat pentru ramanerea in Eden cu conditia reformarii profunde a acestei aliante, 6 unitati militare care s-au pronuntat impotriva si o unitate militara care s-a abtinut.

La preluarea mandatului, Romania avea 9 MPP, in acest moment avem 14 MPPuri semnate si unul - cu Argentina - in curs de adoptare. Referitor la MPPul cu Ukraina, l-am votat ca urmare a scuzelor prezentate de presedinte si de ministrul afacerilor externe, scuze care vor fi publicate si oficial.

Echipa Ministerului Afacerilor Externe s-a confruntat cu o atitudine circumspecta si uneori chiar ostila cand au abordat discutii, precum si acuze privind politica dusa la nivel extern anterior. Nu vrem sa insistam asupra acestor aspecte, insa am dorit sa fie cunoscute.

Mai sunt inca multe de facut si avem nevoie de timp, dar le vom face.

Cu stima,
Guvernul eRomaniei si MermaidPrincess
 

Komentarji

buru
buru Dan 1,915, 03:17

o7

Rondy Rondy
Rondy Rondy Dan 1,915, 03:18

1. Militar : o7 celor care au votat pentru continuarea razboiului !
3. Fincanciar : asta este cu toua taisuri.
4. Externe : Pana nu sunt publice scuzele ucrainenilor degeaba s-a facut MPP .

JaGaSs
JaGaSs Dan 1,915, 03:18

o7

AAladin
AAladin Dan 1,915, 03:19

o7

Schmidt FZR
Schmidt FZR Dan 1,915, 03:20

Nota 10 pt punctul 2. In rest.... 0 total! Desi la punctul 3 tinde sa dea cu minus...

Bogdan Armand Sibrand
Bogdan Armand Sibrand Dan 1,915, 03:22

astept articolul ucrainienilor cu scuzele publice,
cat despre continuarea razboiului, sper sa nu fie o a doua luna consecutiva fara congres
o7

Rondy Rondy
Rondy Rondy Dan 1,915, 03:23

Din contra ..e mai bine fara 😁

Bogdan Armand Sibrand
Bogdan Armand Sibrand Dan 1,915, 03:27

mai multi oameni care voteaza => o mai mare arie a opiniilor care conteaza, dar si o mai scazuta influenta a puterii/guvernarii

TelefIyer
TelefIyer Dan 1,915, 03:26

deci s-au furat banii din organizatiile vandute de romani unor useri cu alta cetatenie. bineinteles ca aceste organizatii prin mecanica jocului apartin romaniei dar cu totii stim ca ele de fapt sunt orguri private care apartin unor cetateni. acesti cetateni le-au vandut cu buna stiinta unor useri cu altacetatenie si au incasat bani frumosi pe ele.
acum acei cetateni dupa ce ca au dat bani pe orguri si acum li se iau inapoi sunt jefuiti si de banii pe care ii aveau pe ele, foarte frumos......mermaid nu m-as fi asteptat la asa ceva din partea ta. m-as si asteptat de la lego, hitman , matracuca sau freegigi dar niciodata de la tine.

Gray Tabby
Gray Tabby Dan 1,915, 03:38

Nu stiu cum se face de eRO e singura tara care isi vinde propriile organizatii cetatenilor altor tari. Vezi la Greci, la Croati, la Chinezi, Turci, Sarbi, Polonezi, Unguri....ei de ce sunt destepti si isi folosesc org-urile pentru ei, in timp noi ce le vindem altora. Incearca sa cumperi un org strain de la tarile astea si anunta-ma cand reusesti.

TelefIyer
TelefIyer Dan 1,915, 04:06

ideea e ca daca orgurile apartin romaniei dpdv al mecanicii jocului , ele de facto apartin unor useri care le-au vandut cu buna stiinta, au incasat bani pe ele. chiar daca recuperarea lor are o aparenta cat de cat legal, furtul banilor de pe aceste orguri nu are nici o scuza, e o alta actiune marca matracuca, pact ca mermaid a picat in aceasta capcana.

Gray Tabby
Gray Tabby Dan 1,915, 04:27

La fel cum si instrainarea acestor org-uri n-are nicio scuza

Alegretto
Alegretto Dan 1,916, 18:28

Teleflyer, pari un tip informat. Poti te rog sa-mi explici si mie la ce ajuta cuiva sa aiba in folosinta un "org" al unei tari? Ce face cu el, mai exact?
Si deasemenea, de ce ar tine cineva sume considerabile intr-un cont care nu este al lui, conform mecanicii jocului? Ar putea sa nu stie ca nu-i contul lui personal ci al tarii?

TelefIyer
TelefIyer Dan 1,916, 19:03

orgurile sunt entitati fara limita la trz. pe monetary, alegretto

Alegretto
Alegretto Dan 1,916, 19:08

Pai si atunci cei care folosesc org-urile in interes personal nu sunt cam la fel ca si cei care au clone de exemplu? Nu isi fac ei un avantaj incorect exact ce face un jucator de poker care joaca cu 6 carti in timp ce ceilalti joaca doar cu 5? Nu ar trebui banati pentru joc necinstit de catre adminii eRepublik?

TelefIyer
TelefIyer Dan 1,917, 06:20

alegretto te-ai nascut in joc in 2009 dar nu stii ce sunt orgurile, erep a ajuns un mare ......Nu e nimic necinstit in a detine un org mai ales ca pe un org pot intra toti membrii unei unitati militare de ex, fara ca asta sa fie motiv de ban.
orgurile de fapt sunt ale unor useri sau grupuri de useri iar sintagma de orguri nationale e doar bagata in fata si supralicitata de hotii care incearca sa isi justifice furtul.

Alegretto
Alegretto Dan 1,917, 07:11

Telflyer, am avut org si chiar faceam si treaba pe el. Cand au fost scoase org-urile nu mi s-a dat decat o compensatie, nu am avut si posibilitatea in vreun fel sa-mi pastrez organizatia.
Organizatiile s-au interzis pentru cetateni peste tot in eRepublik.

Cand se schimba o regula, se schimba pentru toata lumea. Exact ca si in fotbal, cand a aparut regula "golului de aur". Ce-ar fi ca in prelungiri o echipa sa dea gol, se bucura si merge la vestiare castigatoate iar cealalta echipa ramane in teren si da gol dupa gol pana se termina cele 30 de minute de prelungiri?

PaulTC
PaulTC Dan 1,915, 03:30

cum anume s-au strans banii de pe org-uri? mai exact? si de pe care org-uri?

emanuel smith
emanuel smith Dan 1,915, 06:45

Banii au fost furati de la cetatenii care administrau org urile
Mai exact ca sa iti dau un exemplu RL banca la care ai depusi banii si-a schimbat patronul si acesta decide sa goileasca casutele de valori ca sunt ale lui
Org urile sunt romanesti vandute de fel de fel de creaturi care au fost pe la putere dar banii de acolo sunt propietatea altor oameni

PaulTC
PaulTC Dan 1,916, 12:59

Am inteles asta, insa eu asteptam un raport clar cu intrari/iesiri din fiecare org. De unde stim de exemplu ca nu erau si mai multi bani pe org-urile respective?

loordsteaua
loordsteaua Dan 1,917, 06:51

halal exemplu daca tu iti depui banii la o ""banca"" gen caritas sau altceva stii riscurile la care te expui ..asa a fost si cu orgurile

Impressio HT
Impressio HT Dan 1,915, 03:37

o7

TelefIyer
TelefIyer Dan 1,915, 03:45

paultc orguri romanesti vandute unor straini, cetatenii respectivi au bagat bani pe ele iar mermaid le-a luat inapoi cu tot cu banii de pe ele, 1,2 milioane cc. e un furt ordinar sub umbrela mecanicii jocului.

PaulTC
PaulTC Dan 1,915, 03:54

Eu astept un raport detaliat pentru a elimina suspiciunile, nu vreau sa ma antepronunt. Dar reactiile oficialilor romani, care scuza preluarea banilor de pe org-uri sub umbrela mecanicii jocului mi se par destul de suspecte..

Mousquetaire
Mousquetaire Dan 1,915, 12:13

cel care a cumparat orgul national este complice la furt eu cred ca este corect sa ii fie confiscat tot ce se gaseste pe acel org , din pacate cei care beneficiaza de aceste bunuri sunt tot o mana de hoti care se intituleaza MEMBRII SMR

Old Bilbao Dan 1,917, 23:37

Komentar je izbrisan

Old Bilbao
Old Bilbao Dan 1,917, 23:38

@Mousquetaire, te rog, nu implica SMR-ul în lucrurile astea. SMR != Guvern

belzebut cel crunt
belzebut cel crunt Dan 1,915, 03:46

ptc, de pe orgurile vandute de romani catre cetateni straini. orgurile ce au fost nationalizate au fost nationalizate cu un singur scop, si anume servirea intereselor eromaniei,... indiferent ca vb de orgurile unitatilor militare sau ale partidelor (exista si varianta 3 mai putin normala si anume personae fizice ce au benefeciat de influenta necesara la momentul respectiv). atata timp cat orgul servesteo unitate militara romaneasca, un partid politic romanesc sau chiar un roman nimeni nu se va atinge de ele, insa in clipa intrainarii lor este logic ca statul sa le aduca acasa.

Gray Tabby
Gray Tabby Dan 1,915, 03:51

La greci pana si UM-urile lor platesc 1 gold pe zi pentru fiecare org pe care il detin, iar in cazul in care org-ul primeste ban trebuie sa plateasca 200 de gold statului. Numai noi suntem singurii care ne zmeunim de sus cu jet pe org-urile noastre.

PaulTC
PaulTC Dan 1,915, 03:53

Dar nu furand banii pentru care statul roman nu-si poate suma niciun merit belzebut, cu asta nu sunt de acord. Cu scuze de genul asta poate veni hitman cand fura banii din BNR "org-urile sunt proprietatea CP-ului", dar totusi eu speram ca am mai evoluat de atunci..

Valahian
Valahian Dan 1,915, 03:57

De cand da gainarul asta de LegoKun(Gay Traby) lectii de moralitate?
Oare chiar ai impresia ca am uitat cand ai imprumutat bani in numele Romaniei fara sa-i returnezi, sau cand ai jefuit BNR impreuna cu hitman???

Gray Tabby
Gray Tabby Dan 1,915, 04:01

Legionar cu mucii la nas, jet li !

Impressio HT
Impressio HT Dan 1,915, 04:16

Valahian, vezi ca mi-a zis cineva ca aseara a venit Capitanul la intalnirea eRep.

GreuceanuBv
GreuceanuBv Dan 1,915, 04:50

Belzebut cel crunt astept sa-ti dai demisia de onoare.
Fii crunt!!!

Valahian
Valahian Dan 1,915, 03:51

Inteleg confiscarea orgurilor de la straini, dar banii de pe ele apartin fostilor detinatori.

Asta este un furt ordinar.
Orgurile se pot foarte bine inchiria, chiar sunt extrem de curios pe ce criterii se vor imparti si cui.

Mousquetaire
Mousquetaire Dan 1,915, 12:15

ce furt ordinar ? ai vandut/donat vreun org la protejati si au ramas fara bani ? sunt la fel de hoti ca si cei care le-au vandut

Mousquetaire
Mousquetaire Dan 1,915, 12:20

Tot un hot si ala , hotii striga hotii

PaulTC
PaulTC Dan 1,916, 01:28

tocmai, ca el nu striga hotii. e foarte multumit de situatie

googoodoll
googoodoll Dan 1,915, 04:01

asta a fost epica, de-a dreptul epica.
ok, mai vreti alianta cu cineva pe eLumea asta? forget about it!

TelefIyer
TelefIyer Dan 1,915, 04:10

googoodoll tu ai fost la bnr, se face asa ceva? poate sunt eu mai ciudat dar pare un furt ordinar

googoodoll
googoodoll Dan 1,915, 04:11

doar pare?

Impressio HT
Impressio HT Dan 1,915, 04:23

@googoodoll: pana acum ceva timp nu te interesa Romania. ce s-a intamplat?

Gray Tabby
Gray Tabby Dan 1,915, 04:25

Teleflyer, tocmai am vorbit cu Plato si mi-a scos limita de gold pe care il pot primi zilnic. Asa ca te invit sa iti donezi toti banii la mine pe cont si o sa ma joc eu cu ei pe monetary.

Roman Daco
Roman Daco Dan 1,915, 04:59

googoodoll, nu mai departe de mâine UM LU va primi cotă parte din acei bani ca soldă. poftă bună!

googoodoll
googoodoll Dan 1,915, 08:18

Cand am acceptat sa intram in program, erau alte premise. Cred ca tocmai s-a semnat decesul unei initiative care ne putea organiza ca armata.

Voievodul Intelept
Voievodul Intelept Dan 1,915, 12:31

Inca un motiv sa nu imi pun scriptul respectiv in viata mea, nu ca m-ar incurca sau din comoditate...

adrian11
adrian11 Dan 1,915, 04:15

ce va doreati de la partidele cu antecedente? PL BRAIN SI TEMPLIERII? : ) ) Felicitari, oameni de cacao, atat cei care au furat cat si cei care stau in partidele cu oamenii respectivi!

Impressio HT
Impressio HT Dan 1,915, 04:17

Romania detine acele ORG-uri din punctul de vedere al mecanicii jocului. Asta e ce conteaza. Banii aceia erau ai tarii, nu vad ce este imoral in donarea lor in conturile BNR.

Roman Daco
Roman Daco Dan 1,915, 05:00

bineînțeles, o altă crimă necesară. mecanica jocului le-a permis pe amândouă, nu?

 
Objavi komentar

Kaj je to?

Prebirate članek, ki ga je napisal državljan eRepublika, izjemne večigralske strateške igre, ki temelji na državah iz resničnega življenja. Ustvarite svoj značaj in pomagajte vaši državi doseči slavo medtem ko se uveljavljate kot vojni junak, znan založnik ali finančni mogotec.