Okolje ON/OFF

Join the new world

 

[Hallitus tiedottaa] Hallituksen kuulumiset

Dan 1,911, 11:24 Published in Finland Finska s strani Ministry of Education FI


Ensimmäiset viikot ovat perinteisesti uuden hallituksen kiireisintä aikaa, ja niin on ollut myös tässäkin kuussa. Koska avoimuus on yksi hallituksen tärkeimmistä arvoista, tässä artikkelissa hallituksen jäsenet kertovat, mitä ovat tehneet, miten heillä on mennyt ja miltä tulevaisuus näyttää. Artikkelin tarkoituksena on siis tuoda lisää tietoa viimeaikaisista tapahtumista, ja antaa tietoa eri ministeriöiden toimenkuvista - eli artikkeli on hyödyllinen esimerkiksi alivaltiosihteeri- tai ministeripestistä haaveilevalle.

Tämäkään artikkeli ei kuitenkaan anna välttämättä vastauksia kaikkiin kansalaisten mielissä pyöriviin kysymyksiin, ja tämän johdosta tänä viikonloppuna järjestetäänkin viime kaudelta tuttu kyselytunti. Tarkempi aika ja paikka ilmoitetaan myöhemmin, mutta kysymyksiä voi jo lähettää tälle organisaatiolle yksityisviestinä. Tuttuun tapaan kysymykset ja vastaukset kootaan kyselytunnin jälkeen, ja ne julkaistaan Valtion Sanomissa erillisenä artikkelina.

Nyt kuitenkin takaisin artikkelin pääasiaan, eli hallituksen alkukauden kokemuksiin ja tulevaisuudennäkymiin:Presidentti - TemskiEnsimmäinen viikko on mennyt erittäin nopeasti uusien asioiden opettelemisessa. Heti ensimmäinen yö meni organisaatioiden turvaamiseen, hallitusten jäsenten kokoamiseen ja vastailuun todella useisiin onnittelu- ja tiedotusviesteihin muiden maiden edustajilta.

Seuraavina päivinä meno on ollut hitusen rauhallisempaa, mutta silti mukavan kiireellistä. Asgardin HQ:ssa on menoa ja vilskettä riittänyt, USA:n presidentin kanssa on pidetty kokous MPP:stä, valtion rahatilannetta syynitty sekä puolustusbudjettia ja sen käyttämistä pohdittu. Sota Puolan ja Viron kanssa on myös vienyt mukavasti aikaa ja ainakin omia resursseja senkin edestä. Paljon on edessä vielä, mutta uskon että tällä hallituksella suurimmatkin haasteet voitetaan.Varapresidentti - Zacharia Raven

Olen auttanut presidenttiä Asgard-kanavalla sekä muutamissa kokouksissa. Olen myös luonnollisesti neuvonut presidenttiä muutenkin hallitushommissa. Tiedotukseen kirjoittelin EK-katsauksen julkaistavaksi myöhemmin. Olen pyrkinyt myös edustamaan hallituksen kantaa pelin sisällä artikkeleiden kommenteissa, sekä osallistunut jokseenkin aktiivisesti myös eduskunnan keskusteluihin foorumilla.

Hallitus ja presidentti ovat toimineet hyvin, ja Asgard on myös palannut hyvään rutiiniin. Varapresidentin hommat ovat siis olleet varsin helppoja ja mukavia.Ulkoministeriö TheJuliusCaesar, Ruben Lagus & Aulis GerlanderAlkukausi on mennyt pitkälti MPP-listan kanssa painiessa, Romanian ja Kroatian perässä juostessa sekä USA:n kanssa kokoustaessa. Kroatian kanssa saatiinkin jo MPP uusittua, mutta Romanian ja Yhdysvaltojen kanssa vielä keskustelut ovat käynnissä.

Nyt aivan viime aikoina on myös huhuttu uudesta koejäsenestä Asgardiin. Kyseessä on Norja, joka alun alkaenkin oli tulossa mukaan mutta jättäytyi pois viime hetkillä. Norjan liittyessä Asgardiin, vahvistumme noin 2,5 miljardilla damagella kuukautta kohden. Se on jo merkittävä lisä liittoumamme iskukykyyn. Kun vielä ottaa mukaan sen, ettei Norjan myötä Asgard saa yhtään uutta vihollista eikä täten avaa uutta rintamaa, ulkoministeriö näkee Norjan liittymisen hyvinkin positiivisena asiana.

Alkaneella viikolla saatte taas nauttia hallituksen ulkomaankatsauksesta, joka ilmestynee muutaman päivän sisään.Sisäministeriö - Fineros & MaiklouAlku ollut hieman rauhallisempaa kuin muilla. Tällä hetkellä keskitytty EK:n pitämiseen ajan tasalla foorumilla tapahtuvista keskusteluista ja äänestyksistä sekä pitänyt kirjaa maahanmuuttajista. Suomen kansalaisuuden omaavien unkarilaisten maahanmuuttajien määrä on vähentynyt selkeästi viime pj-vaaleista, tällä hetkellä lukumäärän ollessa vain 12.

Samalla olemme ennakoineet tulevaa urakkaa pj-vaalien muodossa, jossa tarkoituksena on toimia viestikapulana hallituksen ja puolueiden välillä sekä tarvittaessa olla järjestämässä ato-toimintaa.Valtiovarainministeriö - None|i
"Olin viisas ja ulkoistin 90% toimistani AVS polon niskoille ja nyt elelen leveästi valtion kassasta."
Ensimmäiset päiväni kuluivat edellisen kauden kirjanpidon paikkailuun jotta loppu ja alkusaldot saatiin kuin saatiinkin täsmäämään. Suurimmaksi tehtäväkseni luultavin jää monetary marketin pyörittäminen, aloitustukien makselu sekä leikkiessä "Hallituksen hätäjarrua" kun rahasta on kyse. PS, hallitus kyllä aktiivisesti rakentaa alustaa orgien vuokraamiseksi.

AVS: (Aaltoliike)

Valtiovarainministeri None|i otti minut alivaltiosihteerikseen. Alkuilta menikin sitten perusteita opetellessa ja asioihin perehtyessä. Minun tehtäväni on ollut pitää kirjaa eSuomen verotuloista (Jotka ovat nyt wipetyksen takia pienentyneet rajusti), sekä kullan arvosta ja kansalaisten lukumäärästä.Tiedotusministeriö - Otus Leucotis, Zalizare & QummiTiedotuskokoonpano pysyi samanlaisena, joten kauden vaihtuminen ei vaikuttanut juurikaan tiedotusministeriöön. Tosin viime viikko oli hieman kiireinen itse kullakin, ja tiedotus keskittyi pitkälti taistelukäskyn ja siinä olevan ilmoitustaulun päivittämiseen. Tälle viikolle onkin sitten tiedossa vähän enemmän tavaraa - eduskuntakatsausta, ato-juttuja, kyselytuntia, ja muuta mukavaa. Muistakaa seurata taistelukäskyä ja siinä olevaa ilmoitustaulua!Puolustusministeriö - Dapipo & Fettis

Viime päivät on mennyt lähinnä taisteluprioriteetteja suunnitellessa, sekä Suomen puolustusta ohjaillessa. Nyt Asgardin jäsenmäärän lisääntyessä on myös aloitettu paremman systeemin rakennustöihin prioriteettien välittämiseksi koko liittoumalle.Hupiministeriö - Enwrath, Hawley & erechAnimevastaavalle on jo muutama pilkunviilaus- ja tilastonikkarointitehtävä ilmaantunut, tulokset nähtävillä EK-alueella foorumilla. Tämän lisäksi olen rikastuttanut niin hallituksen kuin tavallisen kansan sielunelämää asiaankuuluvilla linkeillä irkissä. Ylennyksenkin olen saanut, kiitos säädöksistä tarkan ex-kansanedustajan!

Muutkin Tärkeimmän & Aktiivisimman & MuitaYliSanojaOlevan ministeriön jäsenet ovat ahkeroineet. Mediaankin saattaa tulla joskus jotain. Viimeistään kunhan Tessi saa photoshoppailunsa hoidettua.-Hallitus
 

Komentarji

Vohvelimies
Vohvelimies Dan 1,911, 15:19

Valitettavasti tuo ei ole rubenin avatar 🙁

Meemi
Meemi Dan 1,912, 05:32

Vote koska anime

TheJuliusCaesar
TheJuliusCaesar Dan 1,912, 21:56

Räsänen ;__;

 
Objavi komentar

Kaj je to?

Prebirate članek, ki ga je napisal državljan eRepublika, izjemne večigralske strateške igre, ki temelji na državah iz resničnega življenja. Ustvarite svoj značaj in pomagajte vaši državi doseči slavo medtem ko se uveljavljate kot vojni junak, znan založnik ali finančni mogotec.