Okolje ON/OFF

Join the new world

 

[FBS] Det stundande presidentvalet

Dan 1,899, 13:28 Published in Sweden Švedska s strani Flavourised
God kväll!

Vi är nu inne
i februari. Det börjar närma sig den femte, och vi vet ju alla (annars vet du nog snart) vad det betyder. Det är dags för presidentval. Nedan följer en del information om hur FBS ställer sig inför det.Först och främst:
FBS kommer inte att
ställa upp. Det finns många hungriga spelare i FBS som säkerligen en dag kommer att ställa upp, och som skulle kunna komma upp i den aktivitet som krävs. Men dessa spelare känner sig inte erfarna nog att ställa upp. Det finns även flera gamla, ärrade rävar som definitivt har de år som krävs för att bli president bakom sig. Men dessa känner sig inte aktiva nog.
Aktiviteten hos gamlingarna är svår att påverka. Erfarenheten hos de fräscha, yngre spelarna däremot, den går att påverka. Det gör man genom att fixa in dem i de olika departementen, och sedan låta dem klättra uppåt därifrån. FBS har därför siktat på att försöka få in alla som har velat vara med i regeringen på ett eller annat hörn i det departement de önskat, snarare än att försöka tvinga fram en kandidat som inte är helt övertygad om sin egen förmåga eller känner fullt förtroende från partiet.

Vi hade gärna ställt oss där uppe på scenen och försökt vinna ett val. Men vi tänker inte skynda snabbare än vi hinner med. Just nu finns inte kombinationen av erfarenhet och engagemang som krävs, och det måste man inse. Vi har genomgått ett enormt generationsskifte, och vi kommer nu att satsa stenhårt på att bygga upp den erfarenhet som krävs.
Vi har därför valt att stödja en kandidat från ett annat parti.

Den kandidat som får FBS förtroende under detta val är ingen mindre än…
Intyala (NG)!

FBS har beslutat
(omröstning) att ge sitt stöd till Intyalas kandidatur. Vi är övertygade om att han har drivkraften, pondusen och erfarenheten som krävs för att lyckas mycket bra som president, och vi känner oss säkra på att han kommer att göra bra ifrån sig.

FBS önskar Intyala lycka till och hoppas att hans eventuella presidentmandat blir framgångsrikt!


MVH

Flavourised, informationsansvarig
Flashback Sweden

 

Komentarji

intyala
intyala Dan 1,899, 13:36

o/
Tack = D

Edlas
Edlas Dan 1,899, 22:14

Voted!

Cmurgh
Cmurgh Dan 1,900, 03:09

voted

adambertil
adambertil Dan 1,900, 03:14

Voted

SalladGbg
SalladGbg Dan 1,900, 03:51

Väl talat! o7

Misho
Misho Dan 1,900, 16:29

o7

Guran The Commander
Guran The Commander Dan 1,900, 18:17

o7

Fabrice Axe
Fabrice Axe Dan 1,901, 15:30

voted

 
Objavi komentar

Kaj je to?

Prebirate članek, ki ga je napisal državljan eRepublika, izjemne večigralske strateške igre, ki temelji na državah iz resničnega življenja. Ustvarite svoj značaj in pomagajte vaši državi doseči slavo medtem ko se uveljavljate kot vojni junak, znan založnik ali finančni mogotec.