Okolje ON/OFF

Join the new world

 

[МВнР] Обръщение към гражданите ни в еСАЩ и новини

Dan 1,914, 03:24 Published in Bulgaria Bolgarija s strani Ministry of Foreign Affairs BG


Здравейте!

Започвам с едно кратко обръщение към гражданите ни в еСАЩ. Много от Вас са там основно за бонусите, но има и достатъчно играчи, които са в еПолитиката или искат да бъдат част от нея. За съжаление последно време действията на някои от известните ПТО партии там спомагат за леко намаляващото доверие към СоТ. Не можем да се докажем като съюзници, защото битките им се спират с нарочно пуснати грешни закони, забавяне на битки, подкрепяне на страни в ЕДЕН, статии и т.н.

Не забравяйте, че основните “доброжелатели” там не са толкова сърби вече (имаха масова кампания за завръщане в еРодината, макар и да са достатъчен фактор още там), а гърци, турци и хървати. Молим не следвайте техните стъпки, защото най-малкото прави впечатление, че дори граждани на страните в СоТ се опитват да “саботират” работата там.
Получаваме писма основните фигури в опитите за ПТО (последното например от небезизвестния господин Пица, сега подвизаващ се под името Ronald Gipper Reagan) с лъжи и въпроси от вида на “Какво да направим, за да не вземете еСАЩ в СоТ”.


Подобно решение би трябвало да зависи от степента на сработване, желание, отдаденост и т.н. Би трябвало да се вземе от членките на СоТ и еСАЩ, а не от трети лица. За това ви молим да не вземате участие в действия, които вредят и на двете страни, а поне останете неутрални в този доста конфликтен период. Благодарим ви!

еГърция подпомага построяването на трейнинг граундове на играчите си. Основната част от златото ще дойде от наема на орговете за който говорих преди време). Със сегашните промоции те имат право на:

Дава се по 10 злато за ъпгрейд на безплатната от Q1 до Q2 или от Q2 до Q3
Тренировката за 0,89 злато е аналогична- 10 злато за ъпгрейд от Q1 до Q2 или от Q2 до Q3
Последната възможност е за тренировката от 1.79 злато, за която се субсидира като при предходните 2.

С приоритет са играчите във втора дивизия, следвани от тези в трета и играчите, които са част от МЮ, наело орг.

Кандидатстващите трябва да са гърци, без значение с какво гражданство са в момента, да не са участвали в предишна програма за ъпгрейд на Министерството и да разполагат с остатъка от златото за ъпгрейда.еМексико излезе с 2 последователни статии за свършеното до сега от депутатите и кабинета. Гласували са смяна на таксата за импорт, субсидии за тренировки (отхвърлен) и по-пикантните теми за даване на гражданство и черен списък на депутатите. Доста дълга статия, но в крайна сметка ще има черен списък и влязат ли там, играчите нямат право да бъдат депутати.
Самият списък ще се определя от комисия, в която членуват представители на всички партии и на сегашния кабинет. Причини за влизане в черния списък са продажба на гражданства, нарушители на конституцията и т.н.Президентът на еМолдова показа новата им академия. В нея ще се включват Министерството на образованието, на младежта, на информацията, независими автори и други. Целта им е не само да образоват еМладите, но и да представят качествени статии, мотивиращи, културни и т.н.
Вторият им проект е за съвместна работа на партии и кабинет. За целта, ПП-та ще изпращат документ с цели, идеи и обществени планове, за да може и кабинетът да знае какво иска народът от всяка гледна точка, а и самите партии ще успеят да видят общото между себе си.Малко отклонение относно последната мисия за Св. Валентин. Сигурна съм върви добре обстрелването на седалищните му части с подръчни такнови материали 🙂 Интересното е, че би трябвало този път сами да сме избрали мисията си.. Що годе де 😃

Преди няколко дни във Фейсбук се появи тази картинка:Условето беше да се избере една врата. Повечето хора са посочили ноемр 2 (и аз, за да не ми стане нещо и да остана назад 😃 ) а там се е криела мисията с Купидончо. Интересно дали зад врата 1 не се е криел нов икономически модул 😃 Няма да разберем....Статии за четене:

[MoFA-BR] Brozil biggest war ever!
[МнМ] Всичко за ракетите
[MoFA] Update day 1913
2nd Edition of Miss eRepublik
[LitoCP #2] Второ обръщение и първа сериозна битка!DarkMistressTheExecutrix
Министър на външните работи
 

Komentarji

Taekov
Taekov Dan 1,914, 03:33

1st

pakostik86
pakostik86 Dan 1,914, 03:35

Т'ва ПТО да правиш е най - голямата мизерия, пууу е

Just smile back
Just smile back Dan 1,914, 04:13

мяу или пакост (:

Mrs NoLimit
Mrs NoLimit Dan 1,914, 04:20

3 бонбона, камшик и девствен русокос мъж

4040
4040 Dan 1,914, 08:48

а ко ше каеш за близалка ,белезници и мечка стръвница :Р

Tink0
Tink0 Dan 1,914, 05:43

Браво е така се прави външна политика!

invaluable
invaluable Dan 1,914, 05:48

ПТО е доста пресилено казано, особено за еСАЩ. Половината им еграждани са еден/про-еден, другата половина cot/two : )

Mrs NoLimit
Mrs NoLimit Dan 1,914, 05:52

И това е нормално, но последно време управниците им водят усърдна проСоТ политика, но с някои действия не помагаме да се убедят и останала част от гражданите им.

invaluable
invaluable Dan 1,914, 05:56

Е нормално е да водят, то това на практика са си баш американците, които активно си участват в политиката (към 20тина човека, макс), всичко останало е пълнеж.
Аз и с Лито си говорих на тази тема, и смятам, че е леко пресилена статията и излишно се вдига много шум за нищо, но това е мое мнение все пак 🙂

Mrs NoLimit
Mrs NoLimit Dan 1,914, 05:59

Не вреди на имиджа, дори и да е пресилена 😃

Stolch
Stolch Dan 1,914, 06:28

Тази статия не е за американците а за България. Българското реноме е на линия тук, като единстената топ страна която не се занимава и никга не се е занимавала с ПТО.

Дори мисля, че позицията е малко вяло изразена, не трябва причината да "не се прави" да бъдат гърци, турци и хървати, а защото такива ценности сме наложили като стил на игра, да не се бъркаме във вътрешната политика на други страни. Важно не толкова за да си правим ПиАр а защото постоянно идват нови играчи и те трябва да знаят защо България е уважавана сила в играта, дори когато е противник.

Thorin II Oakenshield
Thorin II Oakenshield Dan 1,914, 06:01

🙂

Ronald Gipper Reagan
Ronald Gipper Reagan Dan 1,914, 11:15

This is a disgrace.

Giving in to blackmail from the American elitists.

Shame on you.

Saint Nikolay
Saint Nikolay Dan 1,915, 14:35

go home pizza guy : )

No face No name No number
No face No name No number Dan 1,914, 11:21

вот 68

Zordacz Dan 1,914, 11:24

Komentar je izbrisan

bastuna2003
bastuna2003 Dan 1,914, 11:30

Гърците са направили добра кампания!

C E M I C A L
C E M I C A L Dan 1,914, 13:11

V84 Sub2817
Shout

Zadnik van der Gaaden
Zadnik van der Gaaden Dan 1,915, 05:27

Хич не е излишна статията! Като се решаваше дали да ги приемем за пробно членство в КоТ всички депутати гласуваха ботски защото са силни. А ние традиционно се пълнехме със слаби страни. Не видях никакъв анализ от някой депутат, никой не премери доводи за и против. Никой не се сети за еденското лоби, никой не се сети че традиционно начина на водене на външната политика на САЩ се различава коренно от принципите по които бе създаден КоТ. Още тогава позицията на България трябваше да бъде, че желаем сътрудничество на друга основа, а не да влизаме в един съюз! Отчаях се от късогледството на депутатите ни, но разчитах че индонезийци или македонци ще ги отрежат. Но явно "КоТешкия" комплекс че сме слаб съюз се е разпрострял не само у нас, а и в по новите членки! Държави като Швейцария, Молдова, Корея, Япония, подлежат на бъдещи ПТО. Но те са по малък проблем! Можем да пратим анти ПТО групи или да ги оставим без парламент... там има начини да се поддържа равновесие. При САЩ няма! Като се обърнем назад те винаги са били инициатори на разцепление в съюзите: ЕДЕН, ТЕРА, КОНТРОЛ! Не ни трябват членки с еденски малцинства (или потенциални мнозинства) в тях! Явно в еСАЩ няма да разберат че Realpolitik се води деликатно! Явно няма да разберат, че американската национална доктрина в играта не може да се води по същия начин като в РЖ. Няма да разберат че е по различно, когато не си най отгоре!

 
Objavi komentar

Kaj je to?

Prebirate članek, ki ga je napisal državljan eRepublika, izjemne večigralske strateške igre, ki temelji na državah iz resničnega življenja. Ustvarite svoj značaj in pomagajte vaši državi doseči slavo medtem ko se uveljavljate kot vojni junak, znan založnik ali finančni mogotec.