Okolje ON/OFF

Join the new world

 

[ПОСЛАНИК] Интервю с президента на еЯпония

Dan 1,825, 05:46 Published in Bulgaria Singapur s strani Bulgarian Diplomatic Corps

Здравейте сънародници,
Това е първата ми статия и тя е за сегашния президент на еЯпония Koppanyi Ferenc.

- Кой си ти в реалния живот и защо си си избрал този прякор?
- В реални живот съм унгарски журналист. Koppanyi Ferenc не е истинското ми име, то идва от една ролева игра която играех преди много години. Не беше най-добрият избор, но аз няма да си го променя, защото всеки знае това име.

- Кога започна да играеш eRep. и кое още те задържа в играта?
- Започнах играта на 9-ти февруари 2009. Беше така наречения Index-бум в Унгария: Index е новинарски портал който публикува статия относно играта. Заглавието ѝ беше: Помощ, еУнгария е завладяна от ерумънците. Бях във войската която победи Румънската Империя, но по-късно напуснах еУнгария, заради глупавата политика.Веднъж напуснах играта, но е пристрастителна: никога не можеш да победиш, но можеш да срещнеш интересни хора. Добър съм в политиката – тъкмо пиша за това в реалния живот.

- Кажи нещо за националната ви еармия?
- еЯпония е малка и не много добре въоръжена страна, несравнима с европейските сили. Това е едно интернационално общество и не войната е важна за повечето хора. Предишното правителството субсидираше войската, но сега нямаме пари. Моето МЮ е частна организация, ние(лидерите в МЮ-то) се опитваме да подпомагаме играчите чрез храна и оръжия със лични средства.

- Какви са ти плановете до следващите президентски избори?
- Първата ми цел е задържа страната свободна поне до изборите за конгрес, защото не можем да направим нищо без конгрес. Най-голямата заплаха за нас е Тайван(eRoC). От много източници знаем, че някой тайландски лидери планират да ни нападнат преди изборите за конгрес за да ни държат в тъмата и бедността. Затова се нуждаем от помощта на CoT и трябва да подпишем повече MPP-та със силни държави.

- Ще предадеш ли нещо на българите?
- Помагайте ни!🙂 Моля ви подкрепяйте ни и ние също ще ви подкрепяме! Заедно ще сме по-силни.


kiril73 - Посланик на еБългария в еЯпония от ден 1`818

 

Komentarji

Momchil
Momchil Dan 1,825, 06:54

Вот

NO CARRIER
NO CARRIER Dan 1,825, 07:53

о7

Mario Todorov
Mario Todorov Dan 1,825, 08:17

Вот!

STOYCH3V
STOYCH3V Dan 1,826, 04:01

о7

bancho22
bancho22 Dan 1,829, 12:05

o7

 
Objavi komentar

Kaj je to?

Prebirate članek, ki ga je napisal državljan eRepublika, izjemne večigralske strateške igre, ki temelji na državah iz resničnega življenja. Ustvarite svoj značaj in pomagajte vaši državi doseči slavo medtem ko se uveljavljate kot vojni junak, znan založnik ali finančni mogotec.