Okolje ON/OFF

Join the new world

 

Савет за млађе играче

Dan 1,821, 15:33 Published in Serbia Črna gora s strani SpeeD94

Читам по новинама, питају се људи како да лакше зараде, како да се што пре обогате или чак само желе да нормално живе. Наравно нема лаких начина, треба бити активан и треба се помучити, све ће доћи временом...

У овом чланку рећићу вам како ја зарађујем, наравно искрено а ви размотрите тај начин можда ће вам бити примамљив.

Наиме мислим да од плата у еСрбији млађи играчи не могу сваки дан себи да приуште довољно оружја, хране а самим тим не могу довољно да ратују и нормално, да напредују. Ја сам увидевши тај проблем мало размишљао и одлучио да послујем на следећи начин.

Да чувам голде за унапређење тренинг центара у току попуста, а не да их трошим сада када на ове нивое тренинга не могу постићи неку завидну снагу а и самим тим давањем голда бићу у губитку, а и нећу успети никад да скупим за унапређење.

Онда, млађим играчима саветујем да уђуу неку од јединица које врше редовне дневне поделе члановима који су запослени у фирмама јединице. Ту постоји једна цака, наиме добијаћете(у зависности од јединице) најчешће минималну плату у износу од 5 динара. Ја ћу овде дати пример јединице Ратници еСрбије, чији сам члан, а и за коју мислим да сјајно функционише, поготово ако су у питању млађи играчи. За рад у фирми јединице добићете 5 динара, али и сваког дана 10 ку6 тенкова у било које доба дана( само треба да поппуните формулар начету једном дневно). Морате признати да ии за највећу плату у Србији нећете имати дневно да издвојите за тај ''луксуз''. Такође удари јединице су свакодневни на којима можете добити ку 7 тенкове у зависности од тога колико можете испуцати у датом тренутку. Наравно, што више пуцате више и напредујете.

Е сад, кажете себи шта онда, испуцам то све ал немам паре...Новчани приход можете обезбедити на другом месту - такозваном вотерс клубу који је потпуно бесплатан. Потребно је само да се региструјете на сајту : http://erepublik-market.com/voters/index.html и да следите њихова упутсва (гласате или се претплаћујете на новине). Ту је зарада јако добра наравно ако сте активни.

За све ово важи што сте активнији, више ћете зарађивати.

о7 и Надам се да сам помогао, ако је некоме нешто значило нека помогне мени и гласа и претплати се на новине ако жели.

 

Komentarji

SpeeD94
SpeeD94 Dan 1,821, 15:33

Разгласи:

Савети млађим играчима!!!!
http://www.erepublik.com/sr/article/-1-2157193/1/20

Vojvoda Trivun
Vojvoda Trivun Dan 1,821, 15:40

v+s
dobar clanak, samo par gresaka pravopisnih imas : P

TRENING S NAMA NEMA CENU!!!

VUJ!!!

o7

Vojvoda Trivun
Vojvoda Trivun Dan 1,821, 15:41

Ratnici regrutuju igrace divizije 1 i 2.
- Rad u firmama jedinice.
- Dnevno sledovanje 10 q6 tenkica.
- Na organizovanim udarima dodatni q7 tenkovi.
- Saveti za brzi napredak.

JAVITE SE PORUKOM OVDE http://www.erepublik.com/en/main/messages-compose/2099341 !!!

o7

bernoldi_salieri
bernoldi_salieri Dan 1,821, 21:52

: )

vote mali : D

vuj

War3hous313
War3hous313 Dan 1,821, 21:55

vuj!

BIagota
BIagota Dan 1,821, 22:02

Pre svega savetovao bih mlade igrace da je pohlepa veliki porok kako u zivotu tako i u igri i da svoju igru razvijaju uglavnom na polju medjuljudskih odnosa, na upoznavanje i druzenje na rizon serveru gde koordiniraju skoro svi igraci erepublika. Mimo ratova igra moze biti zanimljiva i na ovom polju:

Chat soba Srbije

http://client01.chat.mibbit.com/?channel=%23eSerbia&server=irc.rizon.net

Chat soba Tajlanda

http://client01.chat.mibbit.com/?channel=%23Tajland&server=irc.rizon.net

Bl4ck L1on
Bl4ck L1on Dan 1,821, 22:23

Odlican clanak!!
Slazem se sa svim sto si napisao i mogu reci da su RATNICI stvarno najbolji 😁)
Ima jos nekih vidova zarade na erepu-u ali ne bih sada sve otkrio, i sam sam do stvari dosao pretrazivanjem i citanjem clanaka kao sto je ovaj.

o7

Kan Nogaj
Kan Nogaj Dan 1,822, 01:02

RAVES!

 
Objavi komentar

Kaj je to?

Prebirate članek, ki ga je napisal državljan eRepublika, izjemne večigralske strateške igre, ki temelji na državah iz resničnega življenja. Ustvarite svoj značaj in pomagajte vaši državi doseči slavo medtem ko se uveljavljate kot vojni junak, znan založnik ali finančni mogotec.