Okolje ON/OFF

Join the new world

 

[НСС] ПОДЕЛА ТЕНКОВА ЗА МИСИЈЕ !

Dan 1,809, 09:44 Published in Serbia Srbija s strani Mitra33


Поздрав драги пријатељи, саборци, јунаци!

Навијачка Странка Србије наставља са поделама, и дели својим члановима по 10 q6 тенкова како би лакше решили мисије!НСС негује одличне унутарпартијске односе, ове поделе не би биле могуће без ЈЕДИНСТВА, ОДЛИЧНОГ ДРУЖЕЊА, ПОМОЋИ СТАРИЈИХ ЧЛАНОВА МЛАЂИМА, а све у циљу јачања еСрбије. Такође, одржавамо одличне односе са осталим партијама, али не по цену играња са судбином еСрбије! Зато је Навијачка странка један од стожера на којима почива ЈАКА СРБИЈА.

НСС пружа прилику сваком истинском патриоти да буде кандидован на највише функције - нема повлашћених, тајкуна, мешетара, само је потребно да имате идеју, вољу и жељу да интересе еСрбије ставите испред својих!Желео бих да нагласим да Навијачка Странка Србије наставља да помаже ебебе .

Сваки члан странке до 30. нивоа ће добијати сваке недеље по 2000 здравља , све што треба да урадите је да попуните овај Формулар.Зашто је НСС ваша партија? Ево бар 8 разлога због којих смо препознатљиви:

1. НСС КОНГРЕС СПЕЦИЈАЛ - ПОДЕЛА 5000 ЗДРАВЉА И 10 ТЕНКОВА
2.Митра33 за Председника НСС + НСС специјал - подела
3. СВЕ СРБСКЕ ОСОВИНЕ - ГЛАСАЈ ЗА НАВИЈАЧКУ СТРАНКУ СРБИЈЕ!!!
4. ПРВА ДОНАТОРСКА КОНФЕРЕНЦИЈА НСС!!!
5. НСС ДМГ ВИКЕНД СПЕЦИЈАЛ - по 15q6 за СРБИЈУ !!!
6. IE-LTD за Председника НСС + подела 10q6!
7. [НСС] МЕГА ПОДЕЛА ОРУЖЈА И ХРАНЕ !
8. [НСС] Годишњица оснивања и НАЈВЕЋА подела у СРБИЈИ икад!!!Све што треба да урадите је :

- Да сте члан Навијачка Странка Србије
- Оставите коментар : Доследни, упорни, верни !
- Обавезан воте и шаут : НСС ДЕЛИ ТЕНКОВЕ http://www.erepublik.com/en/article/-1-2149777/1/20 !


Не заборавите да свратите на званичан чет канал странке #nss
Нисам мислио да ће се икад писати овакав чланак...
Срби воле да су најбољи у свему, и по том само нама својственом и разумљивом настојању, често изгубе меру. Неке од најлошијих одлука кроз историју човечанства донесене су из најбољих намера. А да ли је циљ оправдање за све преко чега треба прећи и прегазити?

Неко ће рећи да, циљ оправдава средство. Ако узмемо ово здраво за готово, оправдаћемо све диктатуре, Стаљина, Мао Це Тунга, ако већ хоћете и Јосипа Броза...Али како да оправдамо 37 милиона жртава у Русији, 54 милиона у Кини или Голи Оток у бишој СФРЈ? Време је показало колико су те политике биле промашене и незначајне, ма какви им домети били. Хоћу да верујем да су наведени диктатори кренули са најбољом намером...Да, и остали су упамћени у историји...

Неоспорно ја да су имали добре идеје и циљеве, али су негде успут изгубиле смисао...
еСрбија је једна светла тачка РЛ Србије, многи су побегли од свакодневних брига и налазе какву такву сетисфакцију овдје. Забораве бар на сат или два реалност и одморе се од свега. Никад не треба заборавити да је ово игра, и ако нам неће бити пријатно, шта је сврха? Неке границе се не требају прелазити, а све је то већ одавно пређено, чак и овдје...Навијачка странка Србије је релативно млада странка, и сви смо је основали или се прикључили са циљом стварања боље еСрбије. Али успут смо негде заборавили циљ од кога смо кренули. Наравно, кривица је и у политичком амбијенту и поларизацији еСрбије коју смо затекли, и у које смо се уклопили (мислим на УеС-СЗР поделу). Неки се сећају, али је добро подсетити на чланак са почетака који дефинише срж постојања странке.
Да ли смо одустали од тога?Наравно да су нам се дешавале грешке, али трудили смо се да из њих учимо и да их не понављамо убудуће.
Вођење државе је озбиљан посао и не треба га олако схватати, и ако је само игра у питању.

Након придобијања подршке људи, а на основу обећања датих на изборима, Несако је изабран за првог ЦПа испред наше странке. Главни интерес једне младе странке (у то време а и данас једна од најмлађих релевантних странака еСрбије) био је увођење људи у систем извршне власти, тј. владе еСрбије и прилика да се уради нешто добро за Србију. Једном речју искуство, чак и по цену да направимо грешке. Након првог успешног мандата (е Србија је поседовала 9/10 ресурса и избацила Кину из Европе), Главни Одбор странке је био против још једног мандата и избора за ЦПа Несака још један пут. Главни разлог је био мањак људи који могу одвојити време и позиције унутар коалиције. Тадашња влада је била састављене из много различитих странака, различитих људи и различитих интереса без могућности да се са тако промешаним картама кривица за лоше ствари индивидуализује.
Епилог је познат, Несако је напустио игру, а странка платила цену за направљене грешке.

Наравно, нисмо одустали од зацртане политике, и наставили смо да радимо на кључној ствари за коју верујемо да може да донесе добробит целој заједници, а то је рад на људима и давање шансе млађим да се опробају. Ма колико је политика прљава, она је ипак место где се треба борити за боље сутра. Резултат ове завртане и усвојене политике је тесна сарадња са Само Србијом, нови људи који су успешно странку представљали у конгресу и радили у влади, а све за добробит еСрбије. Из стеченог искуства, а како смо имали све више људи који су упознати са системом, увиђали смо мањкавости и лоше стране и радили на плану свеобухватних реформи за које знамо да су неопходне. Никако не смем да заборавим пријатеље из странке Само Србија, и овом приликом им се захваљујем у име странке на изузетној сарадњи.


Део плана и платформе изнесен је у кандидатури играча Унитед Статес оф Сербиа, који је и председник наше странке. Главни Одбор Навијачке странке Србије није подржао кандидатуру јер се за њу није ни гласало, ПП се није удостојио ни да консултује Главни Одбор, а камо ли уважи мишљење људи унутар странке да је прерано, и да без усаглашености са пријатељима из Само Србије не треба трчати...Ни један чланак није објављен на ову тему, нити су коалициони партнери обавештени (осим у мери коју дефинишу речи реформа војске, рефунда и увођење скрипте). Мишљења смо да су такви исхитрени потези штетни по саму платформу, и осим промоције дотичног играча неће донети ништа добро....
Жао нам је што нисмо успели да утичемо на председника странке, многи од нас су осудили испаде које је правио, али и прелазили преко тога. Пробали смо да објаснимо да тако прво прави штету најпре себи, а с обзиром на позицију коју заузима и целој странци и другим људима који се труде да од еСрбије направе боље место за све, али једноставно није било вајде...

Месецима уназад преговоре око подршке и коалиционих влада воде митра33 (садашњи МоФа србије и ПП 2X) и игајуниор (садашњи гувернер србије и вПП 3X). Ни једна њихова одлука никада није разматрана као спорна на Главном Одбору странке. Не знајући за намере УСоСа да се кандидује овај месец, обећана је и договорена подршка заједничком кандидату целе коалиције Миљани Пантелић, а све према устаљеној пракси и интересу континуитета успешне владе и политике целе коалиције.

Председник странке је одбио да спроведе постигнут договор и да подршку Миљани. (јелте код мене је клик), и наставио бахато и неодговорно понашање газећи по својим најближим сарадницима. Поменути играчи су напустили странку.Озбиљна реформа није могућа без договора свих релевантних странака еСрбије.
Политика је уметност могућег, и за овако озбиљне ствари потребне је подршка свих странака и грађана еСрбије. Први корак је свакако упознаваје и придобијање подршке. Зато смо мишљења да трчање и једнострани потези могу да донесу само штету (да не кажем нове поделе). Поменути потези које вуче наш председник најлакше ћемо упоредити са потезима поменутих диктаторима са почетку чланка. (Време ће показати да ли смо у праву, а у интересу свих се надамо да смо погрешили овај пут). Суштина ГО јесте да на такве ствари укаже и спречи наношење штете како угледном члану странке, играчу Унитед Статес оф Сербиа, тако и целој странци. Вишестраначки систем не омогућава једноумље, и за такав став је потребно много више подршке од постојеће, коју нема ни у властитој странци. Не треба инсистирати на инату, јер се тиме ништа не добија, и треба научити да је уважавање мишљења других врлина коју треба да поседује будући председник свих грађана е Србије.

Поучен поменутим искуством са претходним председником државе који је радио на своју руку, а без подршке људи из Главног Одбора, жао нам је што морамо да Вам се обратимо са оваквим чланком. Нисмо успели да ствари решимо унутар странке, па је овај чланак тужна неминовност...

Главни одбор у избеглиштву сугерише свим члановима да свој глас на изборима дају Миљани Пантелић, и да на тај начин омогуће континуитет политике коју спроводи странка месецима уназад. Трећа или четврта неуспешна кандидатура представља само личну промоцију појединца са надамо се не штатним последицама по целу странку и програм за који се странка залаже.

Молимо све чланове да остану уз странку, јер НСС смо сви ми, без обзира на околности у којима се сада налазимо.
Све што се дешава данас, сутра ћемо звати јуче.
С поштовањем :

Митра33 ( Оснивач странке, 2Х Председник Партије, 11 х Подпредседник Партије)

Чоки6 (Оснивач странке, 2Х Председник Партије )

Игајуниор ( 3х Подпреседник Партије)

Менталита Ултрас 1389 ( 3х Генерални Секретар странке)

Остали чланови Главног одбора (који не поржавају кандидатуру , али желе да остану анонимни )

 

Komentarji

Mitra33
Mitra33 Dan 1,809, 09:45

ДОСЛЕДНИ , УПОРНИ , ВЕРНИ !!!
---Глас + ШАУТ--- !

Laky's
Laky's Dan 1,809, 09:47

Доследни, упорни, верни !
v4 s od ranije shout!

PRC PRC PRC
PRC PRC PRC Dan 1,809, 09:47

ДОСЛЕДНИ , УПОРНИ , ВЕРНИ !!!
---Глас + ШАУТ--- !

Mesicki
Mesicki Dan 1,809, 09:49

Доследни, упорни, верни !
v 8 sub odavno + shout

heffe
heffe Dan 1,809, 09:49

ДОСЛЕДНИ , УПОРНИ , ВЕРНИ !!!
http://www.erepublik.com/en/article/-1-2149777/1/20
--Глас + ШАУТ--- !

SerbianFighterrr
SerbianFighterrr Dan 1,809, 09:52

v9 + old sub + saut brat 😃

ДОСЛЕДНИ , УПОРНИ , ВЕРНИ !!!

Једном навијач , увек навијач. ПС: да ли идеш сутра у Ниш? :ДД

Dejan Dexter
Dejan Dexter Dan 1,809, 09:55

v 10
s imaš
shout
Доследни, упорни, верни !

igajunior
igajunior Dan 1,809, 09:58

o7

Ton Dieu
Ton Dieu Dan 1,809, 10:01

14/2015
Доследни, упорни, верни !

Tha Godfather II
Tha Godfather II Dan 1,809, 10:07

v17 s2016

C V A P U T
C V A P U T Dan 1,809, 10:09

ДОСЛЕДНИ , УПОРНИ , ВЕРНИ !!!
---Глас + ШАУТ--- !

zeka2501
zeka2501 Dan 1,809, 10:11

s2017
v19
SAMO SRBIJA, jel i mi dobijamo nesto 😉
o7

mice017
mice017 Dan 1,809, 10:12

v i sh Доследни, упорни, верни !

Iggy87Serb
Iggy87Serb Dan 1,809, 10:13

22/2019 Доследни, упорни, верни !
o7

nicked011
nicked011 Dan 1,809, 10:13

Доследни, упорни, верни !
23/2020

mr.vladimirputin
mr.vladimirputin Dan 1,809, 10:14

Доследни, упорни, верни ! s16 v2015

rookie100
rookie100 Dan 1,809, 10:14

24/2021 Доследни, упорни, верни !

91DELIJA91
91DELIJA91 Dan 1,809, 10:15

ДОСЛЕДНИ , УПОРНИ , ВЕРНИ !!!
---Глас + ШАУТ--- !

SvevladSrb
SvevladSrb Dan 1,809, 10:17

v25 s od ranije, shout odradjen....
Доследни, упорни, верни !

blejac 001
blejac 001 Dan 1,809, 10:21

Доследни, упорни, верни !
v s s 🙂

zika111
zika111 Dan 1,809, 10:24

Доследни, упорни, верни !
v27 s od ranije shout!

Pantokrator80
Pantokrator80 Dan 1,809, 10:28

Доследни, упорни, верни !
V 28 sub od ranije

srb-mareska
srb-mareska Dan 1,809, 10:29

o/

Vule Apokalipsa
Vule Apokalipsa Dan 1,809, 10:38

vote 29, shout
Доследни, упорни, верни !

Okicca
Okicca Dan 1,809, 10:39

vote 30, sub 2022, shout
Доследни, упорни, верни!

ArchangeLNS
ArchangeLNS Dan 1,809, 10:46

OGICE DAJ MI TENKICEEEEEEEEEEEEEEE!!! Ý

Mitraljez5
Mitraljez5 Dan 1,809, 10:53

Доследни, упорни, верни !

justizz11
justizz11 Dan 1,809, 10:54

v33 s2022

41Nowitzki
41Nowitzki Dan 1,809, 10:57

Доследни, упорни, верни !

+ shout

Poludeli Milojko
Poludeli Milojko Dan 1,809, 10:57

Sub od ranije, vote 35

Delije Sever Djole
Delije Sever Djole Dan 1,809, 10:57

Доследни, упорни, верни !
v34 s2022 i shout!

DrAzASeRBiA
DrAzASeRBiA Dan 1,809, 10:59

Доследни, упорни, верни ! v2023 s37

Kikinda
Kikinda Dan 1,809, 11:02

Доследни, упорни, верни !

Djokaara
Djokaara Dan 1,809, 11:06

Доследни, упорни, верни !

system drvo
system drvo Dan 1,809, 11:10

vote sub shout !!!!!

Доследни, упорни, верни !

PaladinSerb
PaladinSerb Dan 1,809, 11:10

Доследни, упорни, верни ! v39 shout

TheNemacKaraburma
TheNemacKaraburma Dan 1,809, 11:11

Доследни, упорни, верни

2shae1989
2shae1989 Dan 1,809, 11:21

ДОСЛЕДНИ , УПОРНИ , ВЕРНИ !!!
---Глас + ШАУТ--- !

Krapinac Bobi
Krapinac Bobi Dan 1,809, 11:33

Доследни, упорни, верни !

cukaaaaaa
cukaaaaaa Dan 1,809, 11:34

vote 126, shout
Доследни, упорни, верни!

jzoran78
jzoran78 Dan 1,809, 11:35

Доследни, упорни, верни !
128/2024

Mabuki
Mabuki Dan 1,809, 11:41

Доследни, упорни, верни !
shout, v151/s2025

Inly21
Inly21 Dan 1,809, 11:43

Доследни, упорни, верни !
vote and shout

The Agrippa
The Agrippa Dan 1,809, 11:47

Доследни, упорни, верни !

HijeneBeograd
HijeneBeograd Dan 1,809, 11:52

Доследни, упорни, верни !
v176,sub od ranije +shout

Dusan Car Silni
Dusan Car Silni Dan 1,809, 12:12

Доследни, упорни, верни !

v220 sub od ranije

Nikola Conov
Nikola Conov Dan 1,809, 12:15

sub od ranije 227v
Доследни, упорни, верни !

Vlajko delija
Vlajko delija Dan 1,809, 12:23

o7

stampac mi se pokvario
stampac mi se pokvario Dan 1,809, 12:26

Доследни, упорни, верни !

PurpleKnight
PurpleKnight Dan 1,809, 12:39

v269 sub od ranije

 
Objavi komentar

Kaj je to?

Prebirate članek, ki ga je napisal državljan eRepublika, izjemne večigralske strateške igre, ki temelji na državah iz resničnega življenja. Ustvarite svoj značaj in pomagajte vaši državi doseči slavo medtem ko se uveljavljate kot vojni junak, znan založnik ali finančni mogotec.