Фон вкл./выкл.

Упатство за мисија Senior Journalist - дел 3

28 День 4,818, 13:56 Опубликовано в стране Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Первые шаги в eRepublik Первые шаги в eRepublik

За да се заврши побрзо оваа мисија потребно е да се напишат трите артикли што побрзо (играва не дозволува креирање на два артикли за пократко од 1 час). Ова е важно за брзината на собирање коментари бидејќи секој ќе може да остави коментари на сите т

Подробнее »

Упатство за мисија Senior Journalist - дел 2

25 День 4,818, 08:08 Опубликовано в стране Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Первые шаги в eRepublik Первые шаги в eRepublik

За да се заврши побрзо оваа мисија потребно е да се напишат трите артикли што побрзо (играва не дозволува креирање на два артикли за пократко од 1 час). Ова е важно за брзината на собирање коментари бидејќи секој ќе може да остави коментари на сите т

Подробнее »

Упатство за мисија Senior Journalist - дел 1

29 День 4,818, 02:42 Опубликовано в стране Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Первые шаги в eRepublik Первые шаги в eRepublik

За да се заврши побрзо оваа мисија потребно е да се напишат трите артикли што побрзо (играва не дозволува креирање на два артикли за пократко од 1 час). Ова е важно за брзината на собирање коментари бидејќи секој ќе може да остави коментари на сите т

Подробнее »

Ај по 25 коментари - ПРВПАТ

31 День 4,816, 13:07 Опубликовано в стране Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Первые шаги в eRepublik Первые шаги в eRepublik

Нека бидат побрзо, бар до мојот 10ти е-роденден
Замислете 10ти е-роденден, ќе има частење

Подробнее »