Фон вкл./выкл.

О моей газете

Открыть Wiki-страницу

Нашето мото е: Секој ден без смеа е изгубен ден!

Вебстрана: www.mzz.con.mk

Министерството за заебанции е основано од страна на Митре Матески на 01.04.2010 година кој истовре

Komentari misija 3

27 День 4,858, 07:32 Опубликовано в стране Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Первые шаги в eRepublik Первые шаги в eRepublik

Treti del od misijata potrebni 25 komentari.

o7

Подробнее »

Komentari misija 2

26 День 4,841, 10:38 Опубликовано в стране Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Первые шаги в eRepublik Первые шаги в eRepublik

Vtor del misija potrebni 25 komentari.

o7

Подробнее »

Упорност

17 День 4,580, 12:42 Опубликовано в стране Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Социальные контакты и развлечения Социальные контакты и развлечения


Oдат двајца другари на железничка. Само што влегле возот тргнува и двајцата почнуваат да трчаат, но едниот се откажува. Другиот упорен трча трча и скока во возот. Тој што не успеал да се качи застанува и почнува да се гази од смеење. Некој човек по … Подробнее »

Судбина

31 День 4,579, 12:02 Опубликовано в стране Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Социальные контакты и развлечения Социальные контакты и развлечения

Мујо и Хасо ограбиле пошта и секој си земал по една вреќа. По неколку месеци Мујо го прашува Хасо:
- Што имаше во твојата вреќа?
- Па, околу половина милион евра. Купив куќа, кола. А во твојата?
- Мојата беше полна со сметки. Плаќам секој месец ко

Подробнее »

Шпионирање

7 День 3,299, 17:32 Опубликовано в стране Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Первые шаги в eRepublik Первые шаги в eRepublik

Вчера гледав со двоглед како се соблекува младата сосетка. Сабајлево, рано, некој ми ѕвони на вратата.
-Отворам, гледам ​таа.
-Виде ли вчера каде си ги ставив хулахопките?

Подробнее »