Фон вкл./выкл.

Воена помош на еМакедонија #70 Недела

0 вчера Опубликовано в стране North Macedonia North Macedonia Бизнес и финансы Бизнес и финансыДобар ден Македонски народе,

Како што знаете од ден 5,558, започна субвенционирање на еМакедонската армија. На секој кој го пополни формуларот му беа поделени 300 тенкови или пари, во зависност од усло … Подробнее »

Воена помош на еМакедонија #69 Недела

0 День 6,047, 12:17 Опубликовано в стране North Macedonia North Macedonia Бизнес и финансы Бизнес и финансыДобар ден Македонски народе,

Како што знаете од ден 5,558, започна субвенционирање на еМакедонската армија. На секој кој го пополни формуларот му беа поделени 300 тенкови или пари, во зависност од усло … Подробнее »

Воена помош на еМакедонија #68 Недела

0 День 6,040, 12:10 Опубликовано в стране North Macedonia North Macedonia Бизнес и финансы Бизнес и финансыДобар ден Македонски народе,

Како што знаете од ден 5,558, започна субвенционирање на еМакедонската армија. На секој кој го пополни формуларот му беа поделени 300 тенкови или пари, во зависност од усло … Подробнее »

Воена помош на еМакедонија #67 Недела

3 День 6,032, 04:43 Опубликовано в стране North Macedonia North Macedonia Бизнес и финансы Бизнес и финансыДобар ден Македонски народе,

Како што знаете од ден 5,558, започна субвенционирање на еМакедонската армија. На секој кој го пополни формуларот му беа поделени 300 тенкови или пари, во зависност од усло … Подробнее »

Воена помош на еМакедонија #66 Недела

0 День 6,026, 12:50 Опубликовано в стране North Macedonia North Macedonia Бизнес и финансы Бизнес и финансыДобар ден Македонски народе,

Како што знаете од ден 5,558, започна субвенционирање на еМакедонската армија. На секој кој го пополни формуларот му беа поделени 300 тенкови или пари, во зависност од усло … Подробнее »