Фон вкл./выкл.

[МзО] Наредби за ден 4,372

2 День 4,372, 05:19 Опубликовано в стране Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Военные приказы Военные приказыДобар ден Македонци,

После подолго време го реактивираме стариот весник на еМинистерството за одбрана. Статијата ќе биде обновувана секојдневно, се до моментот кога повеќе нема да еПодробнее »

[МзО] Наредби за ден 4,356

4 День 4,356, 04:28 Опубликовано в стране Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Военные приказы Военные приказыДобро вечер Македонци,

После подолго време го реактивираме стариот весник на еМинистерството за одбрана. Статијата ќе биде обновувана секојдневно, се до моментот кога повеќе нема даПодробнее »

Наредби за ден 4,355

15 День 4,347, 12:58 Опубликовано в стране Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Военная аналитика Военная аналитикаДобро вечер Македонци,

После подолго време го реактивираме стариот весник на еМинистерството за одбрана. Статијата ќе биде обновувана секојдневно, се до моментот кога повеќе нема даПодробнее »

Неделно МОД известување

8 День 3,900, 12:44 Опубликовано в стране Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Военные приказы Военные приказы
Добра вечер Макед … Подробнее »

[МоД] СИТЕ ВО КОЛОРАДО !!!

7 День 3,879, 18:07 Опубликовано в стране Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Военные приказы Военные приказы
Добро утро Македо … Подробнее »