Ambient pornit/oprit

Despre ziarul meu

Deschide pagina de Wiki

Gazeta me botime të veçantë. - http://tinyurl.com/VoLnewspaper

Kandidimi im për Kryetar të Partisë dhe për Presidencë.

16 Ziua 3,006, 09:52 Publicat în Albania Albania Dezbateri și analiză politică Dezbateri și analiză politicăPërshëndetje eShqipëtarë të eShqipërisë krenare,
Kam nderin dhe rrespektin që para jush të shpall kandidimin tim për Kryetarë të Partisë LVV dhe të paraqes platformën e partisë por sigurisht nëse
citește în continuare »

Lëvizja Vetëvendosje [Zgjedhjet Për Deputet]

17 Ziua 2,102, 15:22 Publicat în Albania Albania Dezbateri și analiză politică Dezbateri și analiză politicăPërshëndetje eShqiptarë

Nuk dua që të ju marr shumë kohë me artikullin e radhës por vetem dua që të ju them disa gjëra rreth zgjedhjeve për deputet, këtë radhë ndodhën disa gjëra që e dëmtuan … citește în continuare »

eKuizi i Dituris

15 Ziua 2,095, 17:18 Publicat în Albania Albania Socializare și divertisment Socializare și divertismentPërshëndetje eShqipëtarë

Po e shofim të gjithë se argëtimi në lojë ka rënë dukshëm dhe për këtë skemi cfarë të bëjmë apo si tja bëjmë, por në këtë rast unë kam organizuar një … citește în continuare »

Lëvizja Vetëvendosje [Zgjedhjet për Kryetarë]

17 Ziua 2,093, 09:04 Publicat în Albania Albania Dezbateri și analiză politică Dezbateri și analiză politică
Përshëndetje eShqiptarë.

Të nderuar eShqipëtarë të eShqipërisë krenare, po ju shkruaj si Kryetarë i Lëvizjës Vetëvendosje që pasi kërkova votën tuaj një muaj më parë dhe mora shumicën e votave … citește în continuare »

Lëvizja Vetëvendosje [Aleanca dhe Zgjedhjet për CP]

14 Ziua 2,082, 23:01 Publicat în Albania Albania Dezbateri și analiză politică Dezbateri și analiză politicăPërshëndetje eShqiptarë.

Muaji korrik ishte i sukseshëm në shum sfera, dhe më shum në atë që arriti Presidenti VisarJ me Shqipëtarët duke ruajtur territoret në indi dhe duke rimarrë territoret … citește în continuare »