Ambient pornit/oprit

Ај едно коментарче да не должам многу

26 Ziua 2,480, 08:10 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Primii pași în eRepublik Primii pași în eRepublik

И така ви викам да стасам до 25 коментарчиња.....

citește în continuare »

А К Ц И Ј А [завршена]

133 Ziua 1,927, 01:58 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Primii pași în eRepublik Primii pași în eRepublik

Првите 100 што ке стават суб добиваат по 2-Q7 тенкчиња.....

Пишете го во коментар бројчето и тенкчињата ви се паркирани

citește în continuare »

Akcija dve Q7 tenkcinja za glasce

398 Ziua 1,911, 09:24 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Primii pași în eRepublik Primii pași în eRepublik

1.Vote
2.Sub
3.Shout
Pisi vo komentar brojce i dobivas 2 tenkcinja....

citește în continuare »

Договор на дело за тренинг

22 Ziua 1,758, 02:24 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Dezbateri și analiză politică Dezbateri și analiză politică

Ако го земеме поефтиниот договор со 50% , значи имаме моментално дадено по 1 голд дневно, и ако вежбаме со сите тренинзи излегува овака...
пред--0.19+1.49+1.79 = 3.47г
потоа--3.47/2 = 1.735г плус тие 30 голд што се платени
значи дневно иде по 2,

citește în continuare »

МОЖНО ЛИ Е ОВААААААААА

10 Ziua 1,289, 10:28 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ordine de luptă Ordine de luptă

НЕ МИ СЕ ВЕРУВА!!!!!!!!!!!!!


Отидов да си чекам болница во UNITED EMIRATES и видете што ми се случи????
На петтата рунда требаше да има болница кај емиратите, а биткава се прекина и ја добија емиратите иако губеа со 3:0............

http://

citește în continuare »