Ambient pornit/oprit

За мисијата / For mission 3/3 [eDnopmk]

27 Ziua 2,852, 01:02 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Socializare și divertisment Socializare și divertisment

Благодарност до сите! Имајте прекрасна саботна вечер, ве сакам сите!

Да живее МАКЕДОНИЈА!
МАКЕДОНИЈА на МАКЕДОНЦИТЕ

citește în continuare »

За мисијата / For mission 2/3 [eDnopmk]

58 Ziua 2,851, 01:54 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Socializare și divertisment Socializare și divertisment

На сите кои на предходната статија издвоивте 10 секинди ви сум бескрајно благодарен!

Ако не е проблем по 1 коментарче ви благодарам многу од напред!


Нова статија 3/3 да ја завршам и таа и да не ве замарам 😃

http://www.erepublik.com/en/

citește în continuare »

За мисијата / For mission 1/3

52 Ziua 2,847, 12:07 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Socializare și divertisment Socializare și divertisment

Ако не е проблем по 1 коментарче ви благодарам многу од напред!
Втора мисија, 2/3 кој сака да помогне нека кликне на линкот 🙂

И ако можи едно извиче да направите:
http://www.erepublik.com/en/article/-for-mission-2-3-ednopmk--2550282/1/20 За м

citește în continuare »

Мисија 25 коментари [Завршено фала на сите o/]

58 Ziua 2,672, 08:44 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Socializare și divertisment Socializare și divertisment

Поздрав дечки, кој сака нека пушти некое коментарче кој несака да е жив и здрав... 😃

За извик:

Да му помогниме на eDnopmk http://www.erepublik.com/en/article/-25-1-2506342/1/20

ВС сите!

citește în continuare »

Dear PLATO! [TO ALL CHILEANS BE STRONG!]

32 Ziua 2,325, 03:44 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Socializare și divertisment Socializare și divertisment

Dear PLATO:

Please PAUSE ALL BATTLES AGAINST CHILE

AT LEAST DON'T START ANY NEW WAR AGAINST CHILE

RL COMES FIRST!!!!!!!

We hope all people from Latin America are OK!
Останете силни! Пред се сме луѓе па зcitește în continuare »