Ambient pornit/oprit

Despre ziarul meu

Deschide pagina de Wiki

Bits and pieces of useless information

International eRepublik Meeting 2013 [MK VERSION]

34 Ziua 1,900, 09:55 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Socializare și divertisment Socializare și divertismentПоздрав до целиот Нов Свет!

Чест нѝ е да ве известиме дека почнавме со организирање на Меѓународната еРепублик средба 2013.

Како што можеби знаете, последната е … citește în continuare »

eUSA Interviews with Prime Minister, MoD and MoFA

24 Ziua 1,893, 11:33 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Dezbateri și analiză politică Dezbateri și analiză politică

Имаме нова мапа и за сега личи супер. Ако се чудите за што ви зборувам, најверојатно ја немате сѐуште, ама ќе дојде и кај вас наскоро. Имаме и избори и најверојатно ќе станам конгресмен првпат. Имаме и нов сојуз со еРусија и еден куп други интересни

citește în continuare »

eUSA vs eMacedonia

44 Ziua 1,882, 16:10 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Dezbateri și analiză politică Dezbateri și analiză politică

И така си терам уште еден мандат кај американците [МНР МАКЕДОНИЈА] Резултати од конкурсот за амбасадори. Во оваа статија малку споредба помеѓу двете земји во очи на потпишувањето на сојуз

citește în continuare »

eUSA Elections and Interview

10 Ziua 1,865, 15:31 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Dezbateri și analiză politică Dezbateri și analiză politică

Во отсуство на поинтересни теми, во прилог е краток извештај од последните избори во еСАД како и интервју со сегашниот министер за надворешни работи.Being an ambassador I'm stuck with some interesting tasks, but also boring ones. Among … citește în continuare »

eUSA Politics

9 Ziua 1,856, 15:09 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Dezbateri și analiză politică Dezbateri și analiză politică

Здраво,

овој пат краток осврт кон политичката ситуација во еСАД и партиите кои постојат.


Further reading:
If The World Doesn't End on citește în continuare »