Ambient pornit/oprit

[MoD-ALB] Një mandat për të marrë mësim

21 Ziua 2,358, 07:31 Publicat în Albania Albania Dezbateri și analiză politică Dezbateri și analiză politicăPërshëndetje qytetarë të eShqipërisë

Ky është artikulli mbyllës i mandatit tim si MoD në qeverinë e Kabesos.

Më duhet ta pranoj para … citește în continuare »

[MoD-ALB] Luftim në grup

34 Ziua 2,339, 05:24 Publicat în Albania Albania Ordine de luptă Ordine de luptăPërshëndetje qytetarë të eShqipërisë

Qeveria me CP Kabesos dhe ne bashkëpunim me MoD ka menduar të organizojë disa luftime në grup gjatë … citește în continuare »

[MoD - Alb] Urdhërat e Luftës për ditën 2339

15 Ziua 2,337, 07:05 Publicat în Albania Albania Ordine de luptă Ordine de luptăKëto janë urdhërat ditore për ditën 2339.
These are the military orders of MoD of Albania for day 2339.


[url=http://www.erepublik.com/sq/military/citește în continuare »

[MoD Alb] Ministria e Mbrojtjes e Shqipërisë

21 Ziua 2,334, 18:17 Publicat în Albania Albania Ordine de luptă Ordine de luptăPërshëndetje shqiptar

Artikulli i parë i MoD për këtë muaj vjen me një javë vonesë për shkak të një ngatërrese të vogël në koordinim brenda qeverisë. Megjithatë kjo vonesë nuk përbën ndonjë … citește în continuare »

[BH Battle] So funny, I forgot to laugh

6 Ziua 2,312, 19:17 Publicat în Albania Albania Socializare și divertisment Socializare și divertisment

This pussy challenged me in a fight for BH, but first he wanted "to sell" it to me with Q7 weapons.

My reply: SO FUNNY, I FORGOT TO LAUGHHe accepted the fight.
2-3 minutes to the end I

citește în continuare »