Ambient pornit/oprit

МТО поделба на тенкови!

25 Ziua 3,028, 01:10 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ordine de luptă Ordine de luptăздраво-живо,

после долго врме да напишам една кратка статија чисто од практична причина за полесно да ги известам и повикам сите членови на МТО за донација која МТО ја доби од државата во вид на 1000 … citește în continuare »

АКЦИЈА за формирање Д2 тим + ТУТОРИЈАЛ СО СОВЕТИ

67 Ziua 2,829, 13:35 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Analiză militară Analiză militară

Поздрав до сите,

Како што може сте запознаени или можеби не, минатиот месец започнавме голема акција за зајакнување на Д3 дивизијата во еМакедонија преку опремување со пакети на појаките и многу битно активни Д3 профили. Како резултат на оваа акци

citește în continuare »

Regiment Rumble организација на МТО [MTO]

24 Ziua 2,806, 08:27 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ordine de luptă Ordine de luptăЕДИТ:
ВЕ ЗАМОЛУВАМ ВО ИНТЕРЕС НА ВРЕМЕТО ЗА СОРАБОТКА:

----тие што се моментално во ПРВА или ВТОРА чета на МТО а не планираат да пукаат следната недела да се пријават кај мене за да гиcitește în continuare »

Plato knows good sex! [UPDATED]

37 Ziua 2,618, 11:16 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Analiză militară Analiză militară

Greetings jackass eWrold!

Last weeks challenge some of you got their first time in the eLife 10k Prestige points bar past, the rest of us enjoyed the (almost) free tanking once we have reached the 20.000 Prestige points bar...

[img]http://i.[/img]

citește în continuare »

[MTO] Резултати од Kill Rush Турнирот + Регрутација!

61 Ziua 2,493, 15:33 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Analiză militară Analiză militarăПомина една недела од последниот голем турнир кој го организираше Плато KILL RUSH турнирот и конечно можеме да ги сумираме резултатите за тоа како МТО помина на овој турнир и тоа во интернационалното натпр … citește în continuare »