Ambient pornit/oprit

Despre ziarul meu

Deschide pagina de Wiki

▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ SPRINT NEWS™ ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬
1. Sub my newspaper
2. PM me with the number and your newspaper link
3. I'll sub you back
4. Thanks :)
▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ SPRINT NEWS™ ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬

Manticore Неделен предизвик

3 Ziua 3,143, 04:56 Publicat în Chile Chile Primii pași în eRepublik Primii pași în eRepublikПочнувајќи од Ден 3,143 па се до Ден 3,149 ,ќе бидете во можност да го отклучите новиот тенк Manticore.Се што треба да направите да го добиете овој тенк е е да освои … citește în continuare »

[New Update] Холдинг Компании

14 Ziua 3,140, 09:41 Publicat în Chile Chile Primii pași în eRepublik Primii pași în eRepublikАдмините најавуваат нова промена во играва (Holding Company) која ќе биде се со цел да се подобри економијата. Новата промена започнува од Ден 3145 [по Е-Републик вр … citește în continuare »

[New Update] Војна за ресурси и Нова Индустрија

5 Ziua 3,075, 02:48 Publicat în Chile Chile Primii pași în eRepublik Primii pași în eRepublik
Админите најавуваат нови промени во играва,кои ќе се однесуваат околу ресурсите.

Драги граѓани,

Во текот на следните 2 месе … citește în continuare »

Helloween Missions[15 Rewards]

12 Ziua 2,899, 06:22 Publicat în Chile Chile Socializare și divertisment Socializare și divertismentHalloween Missions

Plato is waiting for you at the nearest airport. Meet him, prove your worth and experience an adventure of a lifetime!

Sumptuous rewards wait for those … citește în continuare »

Приказни од Новиот свет:Обезглавени Хорор-Покана

6 Ziua 2,898, 04:49 Publicat în Chile Chile Socializare și divertisment Socializare și divertisment
Почитувани Граѓани,

Новиот свет е во опасност!Коњаникoт кој обезглавува создава големи проблеми, па затоа ние мора да ставиме … citește în continuare »