Ambient pornit/oprit

Президентско - Бием се за да победим!

16 cu 2 zile în urmă Publicat în Bulgaria Bulgaria Analiză militară Analiză militarăЗдравейте Лъвове,

Драги българи, днес е денят на храбростта, празник на великите дела и славната е-История. Днес ще бъде най-важният ни ден от последните ни няколко месеца. На прага сме за п … citește în continuare »

Президентско - текуща ситуация.

32 Ziua 3,193, 08:02 Publicat în Bulgaria Bulgaria Dezbateri și analiză politică Dezbateri și analiză politicăЗдравейте, Българи.

Последните няколко дни поемахме основната щета на Синдика и Адриатика. Изглежда, че гърците са се прибрали от отпуските си и щетата им се равнява на нашата и тази на Маке … citește în continuare »

Извънредно Президентско

28 Ziua 3,191, 05:38 Publicat în Bulgaria Bulgaria Dezbateri și analiză politică Dezbateri și analiză politică


Здравейте, Българи,

Вече втори месец водим непрекъснати военни действия, за което се изисква огромна организация и финанси в така наречения "отпускарски" месец. Вече седмица държим Турция затр … citește în continuare »

Първата Българска Империя - Встъпителна

43 Ziua 3,183, 16:00 Publicat în Bulgaria Bulgaria Primii pași în eRepublik Primii pași în eRepublikЗдравейте, приятели!

Бих искал да благодаря на всички, които подкрепиха кандидатурата ми. Надявам се да успея да отговоря на очакванията ви и в края на мандата да не съжалявате за избора си. … citește în continuare »

Финална - Vadisz

48 Ziua 3,179, 21:00 Publicat în Bulgaria Bulgaria Socializare și divertisment Socializare și divertisment


Здравейте ерепубликанци,познати и приятели ,ето че дойде време да напиша финалната за моя мандат статия и няма да крия задоволството с което го правя ;)

На първо място искам да благодаря на всички вас които се раздадохте дcitește în continuare »