Ambient pornit/oprit

Despre ziarul meu

Deschide pagina de Wiki

Top news!

Од МАКЕДОНЕЦ за МАКЕДОНЕЦ! (поделба и доказ за пратено )

130 Ziua 1,906, 02:00 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Socializare și divertisment Socializare și divertisment

Поздрав пријатели!

музичка подлога

ПОДЕЛБАТА ТРАЕ И СЕКОЈ ИГРАЧ СО МК ДРЖАВЈАНСТВО И КОЈ Е ДО 32-РИ ЛЕВЕЛ ДОБИВА ПО 100Љ5 ХРАНА И 10Љ7 ТЕНКОВИ

Пред се сакам да им се заблагодарам н

citește în continuare »

Од МАКЕДОНЕЦ за МАКЕДОНЕЦ!

56 Ziua 1,903, 06:44 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Socializare și divertisment Socializare și divertisment

Поздрав пријатели!

Музичка подлога- http://www.youtube.com/watch?v=10TfxcE1K4I

Цело време се мислам како да помогнам на сите што им треба помош,поточно на оние кои ние треба да се потпреме за во иднина да ја водат оваа држава...
Станува збор з

citește în continuare »

Поделени над 1000 q7 тенкови! [Mr.Santino]

22 Ziua 1,900, 16:58 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Socializare și divertisment Socializare și divertisment

Поздрав Македонци!

Да не должам многу,статијава е да докажам дека поделив над 1000q7 тенкови на сите што коментирава на Mr Banker статијата од пред 2 дена...
тенковите се од Mr Banker.
статијата како и оваа немава никаква намера о

citește în continuare »

Дел од мене умре, кога замина таа!

65 Ziua 1,800, 14:51 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Socializare și divertisment Socializare și divertisment

Го знаете ли она чувство што го имате, кога некој ќе си замине?

Се чувствувате болно кога помислувате дека ова може да биде крајот на вашата љубов.

Последната расправија што ја имав со мојата непреболена љубов, беше крај за нас. Никогаш нема да

citește în continuare »

МОЛАМ ЗА ВНИМАНИЕ!

5 Ziua 1,787, 12:19 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Socializare și divertisment Socializare și divertisment

Почитувани другари и другарки,ја пишувам статијава со цел да помогнам на МКД,на новите играчи,единицата,прјателите и на самиот себе...

Статијава е направена да привлече бнимание кај повлијателните луѓе на играва и на сите оние кои сакаат да остава

citește în continuare »