Ambient pornit/oprit

podelba na 500 energija

425 Ziua 1,832, 14:30 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Analiză financiară Analiză financiară

МК верзија:
Делам 500 енергија на секој што:
а)ќе ставе суб на мојот весник
б)ќе ставе воте
в)ќе направи шаут (Делење на 500 енергија)
г)ќе искоментира со бројот на суб и воте во коментар


ENG version:
All you have to do to get 500 energy

citește în continuare »

Група на facebook EREPUBLIK

3 Ziua 1,828, 04:05 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Socializare și divertisment Socializare și divertisment

Денес ми текна една убава идеа (според мене) и отворив група . Пошто јас сметам дека ни требаат нови играчи и тоа МАКЕДОНЦИ за да би добивале повеке битки во иднина би било добро секој кој што сака да ја најде групата

https://www.facebook.com/

citește în continuare »

Поделба на 1 Q7 ili 2 Q6 ili 3 Q5 ili 4 Q4 помош против јужниот сосед Завршена

171 Ziua 1,825, 03:39 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ordine de luptă Ordine de luptă

МК верзија:
Делам 1 Q7 ili 2 Q6 ili 3 Q5 ili 4 Q4 на секој што:
а)ќе ставе суб на мојот весник
б)ќе ставе воте
в)ќе направи шаут (Делење на 1 Q7 , 2 Q6 , 3 Q5 , 4 Q4 )
г)ќе искоментира со бројот на суб и воте во коментар


ENG version:

citește în continuare »

DELENJE NA 500 ENERGIJA

215 Ziua 1,814, 09:55 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Primii pași în eRepublik Primii pași în eRepublik


МК верзија:
Делам 500 енергија на секој што:
а)ќе ставе суб на мојот весник
б)ќе ставе воте
в)ќе направи шаут (Делење на 500 енергија)
г)ќе искоментира со бројот на суб и воте во коментар


ENG version:
All you have to do to get 500 … citește în continuare »

5 РЕАЛНИ ФАКТИ ЗА ЖИВОТОТ

6 Ziua 1,813, 12:08 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Socializare și divertisment Socializare și divertisment

Мудрите совети секогаш се добредојдени – но, колку од нив реално ги применувате во животот? Ова се 5 со кои сме сигурни дека ако ништо...


...друго ќе се согласите дека се точни:

1. Парите не можат да ја купат среќата, но многу е попријатно да

citește în continuare »