Ambient pornit/oprit

Despre ziarul meu

Deschide pagina de Wiki

Ministry of Foreign Affairs - Republic of Macedonia

[МНР Македонија] Извештај

56 Ziua 3,162, 07:51 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Dezbateri și analiză politică Dezbateri și analiză politicăЗдраво Македонијо,

Статијава најверојатно ќе биде малку подолга, имам многу за објаснување, затоа заземете позиција или откажете … citește în continuare »

[MoFA Macedonia] Lima Treaty / Договор од Лима [EN/MK]

46 Ziua 3,128, 06:08 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Analiză militară Analiză militarăСКРОЛАЈТЕ НАДОЛУ ЗА МАКЕДОНСКАТА ВЕРЗИЈА


Dear Macedonians, allies, friends and others, Macedonia and Peru have a … citește în continuare »

[MoFA Macedonia] Renewing LiGAP [EN/MK]

35 Ziua 3,088, 14:26 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Dezbateri și analiză politică Dezbateri și analiză politică=======Скролајте надолу за Македонска верзија!=======


EN

Today we have a very special announcement to present. … citește în continuare »

[eMKD MoFA]About the EPIC win

90 Ziua 3,038, 10:30 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Dezbateri și analiză politică Dezbateri și analiză politicăHello everybody

Finally something interesting happened in the new eWorld. Last 18 hours were the longest ones of Macedonia in the last few months, and the most inspiring too !!!

We knew … citește în continuare »

[МНР Македонија] Ситуација во еСветот- Part 2

18 Ziua 3,025, 12:02 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Dezbateri și analiză politică Dezbateri și analiză politică
Добро вечер еМакедонијо

Се надевам Март ќе ви доенесе успех на сите полиња.


1.Македонија


Што се однесува на Ерепублик, месецов помина … citește în continuare »