Ambient pornit/oprit

Сечи Перо

3 Ziua 2,085, 07:54 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Socializare și divertisment Socializare și divertisment

Ало Пево, на пвием ...
Сечи Пево,додека нема никој


Сега шефе


Аааааааа,
што си го правел море хеј,си

citește în continuare »

Писмо од Мама

0 Ziua 1,841, 06:56 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Socializare și divertisment Socializare și divertisment

Драг Синко,

Ти го пишувам ова писмо за да знаеш дека ти пишувам, зошто ако го
добиеш значи дека стигнало. Ако не го добиеш јави ми, ќе ти го
пратам повторно. Ќе пишувам полека, знам дека споро читаш.Пред некој ден татко ти прочита во

citește în continuare »

HIPOTEZA

5 Ziua 1,789, 07:02 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Socializare și divertisment Socializare și divertisment

Ќе тргнеме со објаснување на термините ( за помладите играчи, кој уште не стигнале до тие лекции)
-хипотеза- е тврдење кое е проверливо со научни факти и е поткрепена со многугодишни испитувања и набљудувања
-аксиома- е тврдење кое не треба да се д

citește în continuare »

Зошто Грција Банкротира

7 Ziua 1,760, 09:11 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Socializare și divertisment Socializare și divertisment

Грција банкротира затоа што :
-Штампаат налепници за да ги лепат на нашите коли
-Штампаат образци затоа што не ни го признаваат пасошот,а ние ко луди одиме во Солун за да ги ставиме во трошок
-Го сменија името на ареодромот во Солун се вика Македо

citește în continuare »

Како Функционира ЕДЕН

6 Ziua 1,758, 07:45 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Socializare și divertisment Socializare și divertisment

citește în continuare »