Ambient pornit/oprit

Донација за надоградба на Тренинг центри

18 Ziua 2,868, 10:41 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Analiză financiară Analiză financiară

Ќе бидам кратка и јасна 😃

Пред некое време се вратив на играва и видов дека има многу иновации во играва кој се позитивни но некои се и негативни.

Мислев дека со собирањето медали ќе успеам да соберам и голд за да ги надоградам тренинг центрит

citește în continuare »

Македонија и eRepublik порано и сега II Дел

23 Ziua 2,849, 15:15 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Socializare și divertisment Socializare și divertisment

Поради тоа што имаше некоја заинтересираност за првата статија еве и уште една или II дел од Македонија и eRepublik порано и сега. Да продолжиме од таму кај што застанавме.

Четвртиот Претседател на Македонија беше избран [url=https://www.

citește în continuare »

Македонија и eRepublik порано и сега

25 Ziua 2,848, 03:50 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Socializare și divertisment Socializare și divertisment

Како што многу од играчите ја напуштија играва или пак се укл. од време на време така и јас, па затоа овоа мое неодамнешно враќање ме натера да напишам еден текест за тоа како беше порано како беше актуелна играта.

Во ноември 2010 Македонија за пр

citește în continuare »

Кој верува, нека верува... кој не здравје

50 Ziua 1,826, 15:05 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Socializare și divertisment Socializare și divertisment

Здраво на сите по долго време пауза...

Неодамна земав акаунт кој е во голем минус 80k и стварно немам начин како сама да го решам тој проблем иако се одлучив да го земам и покрај минусот во кој што беше влезен претходниот сопственик. Инаку може
citește în continuare »