Ambient pornit/oprit

Deklerata e shqiptareve te Malit te Zi per t'u bashkuar me Shqiperine.

17 Ziua 2,199, 11:37 Publicat în Albania Albania Socializare și divertisment Socializare și divertisment

Deklerata e shqiptareve te Malit te Zi per t'u bashkuar me Shqiperine. Dokument i zbuluar ne arkivat e Vienes.

citește în continuare »

Raport i punës së deritanishme të ministrave

11 Ziua 2,158, 05:09 Publicat în Albania Albania Dezbateri și analiză politică Dezbateri și analiză politicăPërshëndetje. Ky është një raport i punës së deritanishme të ministrive të Qeverisë së Tetorit, 2013, e udhëhequr nga Presidenti Kthetra Alb.

Ministria e punëcitește în continuare »

[LeA] Zgjedhjet parlamentare

15 Ziua 2,135, 15:35 Publicat în Albania Albania Dezbateri și analiză politică Dezbateri și analiză politică


Qytetarë të Shqipërisë.

Për zgjedhjet per Kongres, ne si Lidhja e Arbrit, Ju paraqesim një listë kandidatësh të gërshetuar nga lojtarë të rinj e entuziast që janë të gatshëm të tregojnë … citește în continuare »

Lidhja e Arbrit - Organizim në departamente

34 Ziua 2,129, 09:53 Publicat în Albania Albania Dezbateri și analiză politică Dezbateri și analiză politică


Shqiptar të respektuar.

Lidhja e Arbrit që prej themelimit të saj përpos Idealit që të punohet vetëm për të mirën e vendit ka pasur edhe qëllim që të jetë ndër partitë më të gjalla dhe më të … citește în continuare »

Raport i punës së Ministrave në javën e parë

11 Ziua 2,123, 14:41 Publicat în Albania Albania Dezbateri și analiză politică Dezbateri și analiză politică

Të respektuar qytetar të eShqipërisë.

Në cilësinë e kryeministrit po ju informoj me punën që ministritë përkatëse kanë bërë gjatë kësaj jave. Kryesisht ministritë kanë qenë mjaft aktive me konsolidim të stafit dhe analiza të situatave nga fillimi,

citește în continuare »