Ambient pornit/oprit

Despre ziarul meu

Deschide pagina de Wiki

Kaupparatsu on Kauppaliiton lehti, jonka tehtävänä on levittää tietoa talouden tapahtumista sekä toimia puolueen tiedonvälittäjänä. Kauppaliiton pääteemoja ovat eSuomen ja eSuomalaisten omavaraisuus ja valtion sekä kansalaisten talouskasvun maksimointi.

[Kauppaliitto] Ehdokasasettelu täydessä käynnissä!

4 Ziua 2,193, 09:56 Publicat în Finland Finland Dezbateri și analiză politică Dezbateri și analiză politicăKauppaliiton ehdokasasettelu on kiivaasti jo käynnissä. Vaikka Suomi on mutkikkaassa tilanteessa sotilaallisesti, johtoryhmä luottaa Suomen hallitukseen ja Asgardiin, ja uskoo, että vaalit … citește în continuare »

Kauppaliiton johtoryhmä esittelyssä

11 Ziua 2,191, 08:37 Publicat în Finland Finland Dezbateri și analiză politică Dezbateri și analiză politicăKauppaliiton johtoon valittiin hiljattain Ruben Lagus ja samalla myös … citește în continuare »

[Kauppaliitto] EK-vaalit

11 Ziua 2,103, 06:04 Publicat în Finland Finland Dezbateri și analiză politică Dezbateri și analiză politică
Kokenut ja kaiken nähnyt sotilas hakee paluuta citește în continuare »

Mossad paneelikeskustelu - sinustako panelisti?

10 Ziua 2,069, 23:23 Publicat în Finland Finland Socializare și divertisment Socializare și divertisment
Mossad on suomalainen palkkasoturitoimintaa harjoittava sotilasyksikkö, joka on perustettu vuoden alkupuolella. Koko tämän ajan on Mossad … citește în continuare »

[Mossad] Kesäinen tervehdys - kaikki mukaan tehtäviä suorittamaan!

91 Ziua 2,059, 11:54 Publicat în Finland Finland Analiză militară Analiză militarăMossad on eSuomen paras ja ainoa ammattimainen palkka-armeija. Olemme toimineet jo yli puolen citește în continuare »