Ambient pornit/oprit

Despre ziarul meu

Deschide pagina de Wiki

G-Lan Newspaper

Help the weak player in D4

20 Ziua 2,110, 11:59 Publicat în Albania Albania Primii pași în eRepublik Primii pași în eRepublik

English

I am the weak player in D4

I have 6,800.12 in 37 level

I need your Help

SHQIP

Me siguri e keni pare jom lojtari ma i dopt ne D4 e nashta edhe ne D3 ne eRepublik

I kom vetem 6,800.12citește în continuare »

Win 50 food q2

42 Ziua 2,092, 14:11 Publicat în Albania Albania Primii pași în eRepublik Primii pași în eRepublik

1. Like This Post by me Sabri Hakuli
2. Vote
3. Comment Your name on forum and number of article vote
4. Shout

citește în continuare »

Forumi

7 Ziua 2,092, 04:38 Publicat în Albania Albania Dezbateri și analiză politică Dezbateri și analiză politică

Siq eshte paralajmeruar se do te krijohej forumi i erepublik dhe kjo u be e mundur sod.Per te hyre te forumi kliko ketu

Qka sherben forumi?

Forumi eshte pjese e eRepublik ai sherben per kontaktimin

citește în continuare »

Albania vs Belarusia

10 Ziua 2,081, 11:16 Publicat în Albania Albania Analiză militară Analiză militară

citește în continuare »

Second Military Units Turnament

4 Ziua 2,072, 03:24 Publicat în Albania Albania Primii pași în eRepublik Primii pași în eRepublikBasic Rules

- All the Military Units in the New World will be ranked based on the damage done by their members (both full members and recruits)
- Any type of … citește în continuare »