Ambient pornit/oprit

Раздаване на оръжие! За битката с Гърците! (ПРЕКРАТЕНА!)

360 Ziua 1,825, 22:22 Publicat în Bulgaria Bulgaria Socializare și divertisment Socializare și divertisment

НЯМА НИКОЙ ОТЗОВАЛ СЕ НА МОЛБАТА МИ ЗА СПОНСОР ДОКАТО МЕ Е НЯМАЛО ЗАТОВА И ПРЕКРАТЯВАМ КАМПАНИЯТА НО НЕ СЕ И ОТКАЗВАМ, СКОРО ЩЕ ПРЕДПРИЕМА ДРУГА ИНИЦИАТИВА В КОЯТО ОТНОВО ЩЕ СЕ РАЗДАВАТ СУРОВИНИ ЗА ОГРОМЕН БРОЙ СРЕДСТВА. БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ОТЗОВАcitește în continuare »

Почерпка за рождения ми ден

57 Ziua 1,782, 00:19 Publicat în Bulgaria Bulgaria Socializare și divertisment Socializare și divertisment

Днес имам повод да черпя, имам рожден ден и по този повод реших да раздавам по 100 здраве на всеки вотнал за статията, абонирал се за вестника и поискал приятелство, оставяйте коментар под статията с номера на гласа и абонирането.

Раздаванет

citește în continuare »

Благодарност на всички

0 Ziua 1,780, 11:54 Publicat în Bulgaria Bulgaria Primii pași în eRepublik Primii pași în eRepublik

Оказа се, че в труден момент има хора които могат да ти помогнат, благодаря на всички отзовали се на зова ми за помощ днес и са ми помогнали с каквото са могли, всяка троха и всеки залък признавам и благодаря на всички, приятел в нужда се познава, да

citește în continuare »

Българска Национална Преса

6 Ziua 1,777, 01:11 Publicat în Bulgaria Bulgaria Primii pași în eRepublik Primii pași în eRepublik

В статията искам да разкажа малко за себе си и вестника.

Първо "Здравейте на всички", казвам се Александър и съм на 19 години (след 5 дни 20). Занимавам се главно с уеб сайтове (дизайнер). Студент съм в Шуменски Университет 2- … citește în continuare »

Първата ми статия.

1 Ziua 1,777, 00:24 Publicat în Bulgaria Bulgaria Primii pași în eRepublik Primii pași în eRepublikТова е моята първа статия във вестника, ще се радвам ако предизвикам интерес у вас със статиите които ще публикувам постоянно. … citește în continuare »