Ambient pornit/oprit

Наредби за ден 3,594

5 cu 2 zile în urmă Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ordine de luptă Ordine de luptăДобар ден Македонци … citește în continuare »

Воена анализа ден 3581

8 Ziua 3,581, 14:56 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Analiză militară Analiză militară

Добро вечер Мак … citește în continuare »

Објаснување на воениот апдејт[Deployed allied forces]

6 Ziua 3,579, 09:40 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Analiză militară Analiză militară

Здраво Македонци,

Ќе пробам накратко да ви објаснам како функционира новиот апдејт(подолу со ДАФ).

Се уште не се знае многу за новиот апдејт, дали ќе биде траен или само за време на турнирот. Од тоа што се знае, се пресметува процент кој

citește în continuare »

Наредби за ден 3,590

21 Ziua 3,579, 06:38 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ordine de luptă Ordine de luptăДобар ден Македонци … citește în continuare »

Наредби за ден 3568

6 Ziua 3,568, 02:16 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ordine de luptă Ordine de luptăЗдраво Македонци

citește în continuare »