Ambient pornit/oprit

Join the new world

 

Objektiivinen arvio WP Attakin presidenttikaudesta / diktatuurista

Ziua 1,956, 08:37 Publicat în Finland Finlanda de Kendo Yanar


Nyt kun eSuomen ensimmäisen diktaattorin WP Attakin (ensimmäinen) kausi alkaa olla jo loppusuoralla, on ehkä viisasta ottaa objektiivinen katsaus siihen, mitä hän on saavuttanut. Attakhan astui tehtäväänsä aika haasteellisista lähtöasetelmista - koko eSuomi oli wipetetty Viron ja Puolan toimesta ja eliitin/norsunluutornin edustajat olivat maalailleet vaikka minkälaisia uhkakuvia eSuomen tuhosta, jos Attak nousee presidentiksi. Miten Attak on siis suoriutunut?

- Kirjoitushetkellä Suomella on kaikki omat alueet hallussa. Attak on siis onnistunut vapauttamaan Suomen täysin Viron ja Puolan vallasta.

- Ensimmäistä kertaa minun yli 3-vuotisen pelihistoriani aikana koko eSuomen kansalle on tarjottu (Q7) tankkeja lähes joka päivä! Aikaisemmin tankit ovat menneet pienelle eliitin joukolle. Tämä on aiheuttanut nyt suurta peppukipeyttä eliitin joukossa, kun valtion verorahat on jaettu tasapuolisesti eivätkä he ole saaneet kaikkea itselleen.

Eliitin jäsenen reaktio, kun tankit jaetaan nykyään tasapuolisesti. On sittemmin todennäköisesti lähtenyt karkuun Australiaan tai jonnekin muualle.


- Kaikenlainen "spurdoilu" yms. perseily on nyt minimissään. Miksi? Todennäköisesti siksi, että eSuomella on kerrankin kunnollinen ja osaava johtaja, jolle nettipelin tuoma valta ei ole noussut päähän niikuin hyvin monella entisellä presidentillä on päässyt käymään. 😛

- Tiedotus on ollut kattavampaa kuin koskaan aiemmin! Päivittäin on tullut kaikki tärkeä info kansan saataville.

[Edit: Lisäys 30.3.2013 klo 19:09)
Tähän on vielä pakko lisätä se fakta, että Attak joutui aloittamaan kautensa todella haastavista lähtökohdista, ilman mitään varoja, koska None|i oli päättänyt varastaa koko valtion omaisuuden! Silti hän on pystynyt hoitamaan kaudenn todella mallikkaasti ja pystynyt jopa jakamaan kaikille kansalaisille Q7 tankkeja lähes päivittäin! Tämä tekee Attain saavutuksista vieläkin kunnioitettavampia.

Siinä on vain muutamia saavutuksia, joita nopeasti tuli mieleen. Kaiken kaikkiaan voimme todeta, että Attakin ensimäinen kausi on ollut suurmenestys, ja eSuomi on nyt parempi paikka asua. Valitkaamme siis Attak uudestaan presidentiksi kuuden päivän päästä, kun seuraavat presidentinvaalit ovat käsillä!Korppipresidentti on ainoa oikea valinta!Yksi diktaattorin monista naisista.
 

Comentarii

Cendorr
Cendorr Ziua 1,956, 08:49

Tämä säännöllinen tankkijako KOKO kansalle on varsinkin ollut hieno saavutus. Täysin poikkeuksellista eSuomessa. Myös tiedotus on lisääntynyt huomattavasti. Hienoa!

Kendo Yanar
Kendo Yanar Ziua 1,956, 08:50

Joo unhodin täysin tuon tiedotuksen! Kun nopeesti väsäsin ton artikkelin

Jarno Kaaleppi
Jarno Kaaleppi Ziua 1,956, 08:56

ens kaudel eliitti päästää maahan sata ruotsalaista kuitenki ja äänestää jonku eliitin pressaksi ja perustetaan uus fist in gabriels eliitti joukko

Tse Kim
Tse Kim Ziua 1,956, 09:44

Olen yllättynyt Kendon käsityksestä objektiivisuudesta, ehkä kannattaisi ettiä se sanakirja uudelleen.

Kendo Yanar
Kendo Yanar Ziua 1,956, 11:05

Siis toihan oli erittäin objektiivinen tarkastelu. Otin korppilasini hetkeksi pois päästä. Kyl mä sen sanoisin jos Attak olis hoitanu hommansa ihan perseelleen. Kaikki mitä tossa sanottiin on täysin totta ja kaikki sen tietää. Eri asia on se, onko kaikissa miestä myöntää sitä

Cendorr
Cendorr Ziua 1,956, 11:20

En löytänyt ainakaan asiavirheitä artikkelista. Totta joka sana.

hcMind
hcMind Ziua 1,957, 04:07

En minäkään! Olisit voinut myös mainita WP Attakin lähes jumalallisuuden sillä onhan hän Jumalasta seuraava. Hänhän tankitti joka taistelussa ja ansaitsi joka matsista BH:n ja joka kampanjasta CH:n. Mikä mies! Kiitokset tästä erittäin puolueettomasta artikkelista Kendo, 5/5 v+s.

Kendo Yanar
Kendo Yanar Ziua 1,957, 10:00

Kiitos että pidit! : D Haistan kyllä pientä peppukipeyttä, senkin aussi! ; )

kalupakki
kalupakki Ziua 1,956, 10:18

tabbyn kakkahaava kiinnostaa ja tarkemmin ottaen myös että millaiset nännit tuolla on

IsoMasa
IsoMasa Ziua 1,956, 10:52

okei

Kendo Yanar
Kendo Yanar Ziua 1,956, 11:02

Mut tuohan on nainen!????

kalupakki
kalupakki Ziua 1,956, 11:52

mitä sitten, yhtyisin tabbyyn koska vain

Kendo Yanar
Kendo Yanar Ziua 1,956, 16:04

Olen mustasukkainen! : /

Kendo Yanar
Kendo Yanar Ziua 1,956, 11:05

v21

Squirrel
Squirrel Ziua 1,956, 13:07

Niin kaunista iltalehtiobjektiivisuutta.

Corvus C
Corvus C Ziua 1,957, 07:56

Vähän samallaista kuin moderointi foorumilla ja kanavalla. Toivotaan että korjautuu.

Kendo Yanar
Kendo Yanar Ziua 1,957, 10:01

Haha, osui ja upposi!

Princess Cendorella
Princess Cendorella Ziua 1,956, 13:08

: DDD Objektiivista joo. Salli mun nauraa.

Pulisonkimies
Pulisonkimies Ziua 1,956, 13:23

En ole saanut yhtään tankkeja valtiolta, miksi?

Kendo Yanar
Kendo Yanar Ziua 1,956, 16:04

Sun pitää vaa kommentoida niissä tankkien jako artikkeleissa niin saat yleensä melkein heti tankkisi! Helppoa kuin mikä, ei tarvi edes mihinkään ircciin mennä kinuamaan

Heketsu
Heketsu Ziua 1,957, 00:31

En minäkään ole saanut, vaikka olen kommentoinut artikkeleita, joissa jako tapahtuu.

Kendo Yanar
Kendo Yanar Ziua 1,957, 10:02

Oikeesti??? en kyllä voi käittää tota, ite olen joka kerta saanut ja yleensä vielä lähes heti kun olen kommentoinut

JoKri
JoKri Ziua 1,956, 14:28

Ainakin tiedotus on parantunut huomattavasti aikaisemmasta.
Muuhun en sitten otakaan kantaa.

Demonikuski
Demonikuski Ziua 1,956, 20:50

Jos totta puhutaan, ei tämä artikkeli ole täysin objektiivinen. Kaikki neljä pointtia ovat kyllä täysin totta, mutta se ei riitä. Epäobjektiivisuudet tulevat siitä, että parista pointista tehdään selvästi Attakia hehkuttavat johtopäätökset, ja toisaalta kaikki negatiivinen on jätetty sanomatta, ja vielä kolmanneksi on mainostettu Korppipuoluetta ja moitittu "eliittiä". Artikkeli on siis vahvasti puolueellinen, vaikkakin pääpointit itse presidenttikaudesta ovat totta.

Ajattelin nyt ihan vain kertoa tämän Kendolle, joka selvästi kerrankin elämässään on vähän yrittänyt panostaa artikkeliinsa. Siitä se lähtee!

Itse asiasta voisin olla pitkälti samaa mieltä. Hyvä kausi! Jatkokautta odotellessa.

Kendo Yanar
Kendo Yanar Ziua 1,957, 10:03

Kieltämättä tässä oli myös tarkoitus vähän provosoida, mutta kuten sanoit kaikki pointit on täyttä totta eikä sitä voi kiistää! ; )

Digas99
Digas99 Ziua 1,957, 00:39

tankkijako hyvä, tiedotus hyvä, lähtökohdat oli vaikeita...
ainoa mitä ehkä kritisoin on kunnian antaminen alueiden vapautuksesta kokonaan
diktaattorille... eiköhän osansa ollu puolan ahneudella mennä venäjälle...
spudoilu on lienee rajoittunut kassan katoamiseen muttei siitä wp:tä voi syyttää...
koittanut tehdä parhaansa ratkoakseen ongelman...

Alex Hell
Alex Hell Ziua 1,957, 01:26

Tottahan tämä. Paljon hyvää on Attak saanut aikaan, mutta artikkeli tosiaan sivuuttaa negatiiviset asiat täysin. Kuten talousvajeen ja Attakin oman talousvajeen (jos oikein olen ymmärtänyt niin hän itse syöttää rahaa korppitehtaisiin). Yhden kauden tätä pystyy tekemään, mutta loppuu ne rahat jossain vaiheessa. Eikä sillä, mielestäni hyvät puolet ylittävät huonot Attakin kaudessa, mutta pitkän tähtäimen ongelmat on myös ratkaistava.

Joka tapauksessa Attak on näyttänyt miten valtiota voi johtaa paremmallakin tavalla ja jos yhteisöllisyys leviäisi, voisi tämä olla pitempikin harjoitus...

HippiTero
HippiTero Ziua 1,958, 00:19

no ei tää projekti kyllä rahan puutteeseen kaadu. kuulin just huhua et attak olis siviiliminältään jussi salonoja.

Patteri
Patteri Ziua 1,957, 01:29

En ole kyllä saannut ensinmäistäkään tankkia.

Kendo Yanar
Kendo Yanar Ziua 1,957, 10:04

Hae niitä tankkija niistä tankkijako artikkeleista, heität vaan jokun kommentin niin tankit ovat sinun! Helppo ja nopeaa kuin mikä! : )

TheJuliusCaesar
TheJuliusCaesar Ziua 1,957, 02:47

Pakko huomauttaa, ettei se alueiden vapautus ollut attakin ansiota. Puola sai muuta puuhaa kun Kiinaan ajoivat, ja uhrasivat pohjoiset alueensa taistellakseen EDEN-linnaketta vastaan. Ajankohta oli vain sattumaa. Tosiaan objektiivisesta en puhuisi, asiat kerrotaan yksipuolisesti ja negatiiviset kohdat loistavat poissaolollaan. Kuitenkin loistava huomata edes pyrkimysta olevan objektiivisuuteen, jatka samaan malliin kendo!

Cendorr
Cendorr Ziua 1,957, 05:00

Mitä nämä negatiiviset kohdat mahdollisesti olisivat? Vai onko niitä olemassakaan?

TheJuliusCaesar
TheJuliusCaesar Ziua 1,957, 07:32

Mainitaan vaikkapa haitalliset ja heikot ratkaisut ulkopolitiikassa, kanisterilaisten ek-visiitit ja eSuomen talouden syvempiin vesiin ajaminen. Tappiollisen budjetin tekeminen nykyisessa taloustilanteessa on kuin ampuisi itseaan jalkaan. Nama nain aluksi, kirjoittelen varmaan artikkelia su-ma jahka palaan heseen.

Corvus C
Corvus C Ziua 1,957, 07:55

Toivottavasti et tee ulina-artikkelia

TheJuliusCaesar
TheJuliusCaesar Ziua 1,957, 09:03

En ma ulista ajatellu, vaan kirjottaa jotain kohta loppuvasta kaudesta.

Cendorr
Cendorr Ziua 1,957, 09:24

muista ostaa voteja, siitä kirjottaa kohta kaikki

Demonikuski
Demonikuski Ziua 1,957, 09:27

Muistutat IRL-oikeistopoliitikkoja, TJC! Oletko nyt ylpeä itsestäsi? "Taloustilanne!" ne huutavat kuin viimeistä päivää. Kukaan ei tarkalleen tiedä, miten se taloustilanne minkäkin homman vesitti, mutta niin se sen vain teki. Vielä vähemmän kehdataan edes pientä ajatusta uhrata vähän radikaalimmille ratkaisuille, joissa se suuri ja paha globaali taloustilanne tehtäisiin vaikuttamaan meihin ainakin vähän vähemmän.

Mitä e-maailmaan tulee, on minusta aika aikaista ruveta pelkäämään jostain omaan jalkaan ampumisesta. Olisiko vähän toiveajatteluakin mukana? Kyllä sitten pääsisi sanomaan "Mähän sanoin!" naama muikeana. Jos taas meni arvelu pieleen, nou proplem, ei sitä kukaan muista. Jos on Kendolla syytä pistää jäitä hattuun ennen kuin julistaa Attakin pyhimykseksi, voisivat vastavoimatkin vähän miettiä, että ehkäpä se jätkä sittenkin ihan yrittää parhaansa ja ehkäpä sittenkin, kaikkea todennäköisyyttä vastaan, se jätkä tietääkin, mitä tekee.

TheJuliusCaesar
TheJuliusCaesar Ziua 1,957, 12:58

Ketas haet IRL-oikeistolla, Persuja? Niita kun on vahan vaikea sijoittaa puoluekartalle. Mit taas tulee Attakin rooliin, ma annan krediittia kun sita ansaitsee. Huomenna / maanantaina teen vahan syvempaa katsausta jossa pyrin ottamaan mahd. laajasti kantaa niin hyvassa kuin pahassa, myos talouteen. Attak on saanut hyvaa aikaan, mutta virheita on tehty (kuten joka hallitus vaistamatta tekee). Se, etta osoitan muutaman epakohdan Cendorrin niin pyytaessa ei mielestani tee minusta attakinvihaajaa ja mustamaalaajaa.

Cendorr
Cendorr Ziua 1,957, 13:02

Viron sota perselleen, demokratia hylätty, talous paskottu. Tästähän sinä olet Julle puhunut jo pitkään. Olet tyypillinen jihadisti, joka yrittää tehdä epätoivoista oppositiopolitiikkaa. Sen pitääkin olla epätoivoista, koska teillä ei ole edes puoluetta tällä hetkellä. Onnea ja menestystä vaan.

TheJuliusCaesar
TheJuliusCaesar Ziua 1,957, 13:06

Noista olen tosiaan puhunu. Aika turha kommentti, kun ei mitenkaan argumentoida vastaan vaan leimataan toinen samantien johonkin ryhmaan. Enko sitten saa kritisoida?

Cendorr
Cendorr Ziua 1,957, 13:16

Totta kai saat, mutta mitä olen leimannut? Lähinnä teidän jihadistien taholta on sitä leimaamista tullut.

Demonikuski
Demonikuski Ziua 1,957, 18:38

Tarkotin IRL-oikeistopoliitikoilla ihan kokkareita sun muita oikeistolaisiksi ihan yleisesti miellettyjä heppuja. Persuja en miellä oikeistolaisiksi, koska ainakin talouspoliittisesti kyseessä on sekava seurakunta.

Ehkä tulin liian heiveröisesti epäilleeksi attakvihaajaksi, mutta "taloustilanne!"-tokaisu ilman edes lyhyttä selvennystä siitä, mitä sillä juuri nyt tarkoitetaan, herättää kyllä niin täällä kuin IRL-puolellakin epäilyksen siitä, onko koko juttu silkkaa löpinää vailla sisältöä. Se minua tässä nyt eniten jäi häiritsemään.

TheJuliusCaesar
TheJuliusCaesar Ziua 1,957, 23:11

Pahoittelen taloudesta huutelua ilman syvempaa selitysta, puhelimella ei vain jaksa vaantaa. Tosiaan tanaan / huomenna syvempaa analyysia.

TheJuliusCaesar
TheJuliusCaesar Ziua 1,957, 13:02

Anteeksi muodoton avautuminen, kannykalla aika heikohkoa

C1t1z3n l4m3
C1t1z3n l4m3 Ziua 1,957, 03:10

Tabby ;___;

Slimeye
Slimeye Ziua 1,957, 05:11

antaka tanki ja raha

Laape
Laape Ziua 1,957, 09:31

Itsekkään en ole koskaan saanut näin paljon tankkeja koko aikana mitä Attakin aikana.Kaikki paukuteltu ilomielin ja tuleehan siinä iskua eri tavalla kun laajemmalla rintamalla taistellaan eikä pelkästään eliittijoukolla.Verorahat kun on aikasemmin valtiolle kelvannu mutta koskaan en sieltä mitään saanu takaisin vastakun nyt.Vieläkö sais tästä pelistä nuo kassanryöstäjät ja se pieni piiri pois joka jakaa itselleen verorahat.Tämä oli ensimmäinen kerta kun tiesi saavansa verorahoille vastinetta.Iso +

Kendo Yanar
Kendo Yanar Ziua 1,957, 10:08

Unohdin täysin mainita tuossa artikkelissa, ETTÄ ATTAKIN KAUTTA ON SUURESTI HANKALOITTANUT ERRÄÄN SOOLOILIJAN SUORITTAMA KASSAN RYÖSTÖ! Attak joutui aloittamaan todella vaikeasta tilanteesta, kun None|i päätti varastaa valtion KOKO OMAISUUDEN. Siihenkin nähden tämä kausi on ollut todellakin suurmenestys.

Kuinka moni presidentti hoitaisi kautensa näin hyvin ilman mitään varoja tässä todella haastellisessa globaalissa lamassa? Ja vielä kykenisi jakamaan Q7 tankkeja koko kansalle lähes joka päivä??

Miettikääpä sitä!

 
Postează răspunsul tău

Ce este asta?

Acesta este un articol scris de un cetățean eRepublik, un joc de strategie bazat pe țările din viața reală. Creează-ți propriul cetățean și condu țara ta pe drumul ei spre glorie. Îți poți câștiga faima în războaie, luptând ca un erou, în presă, scriind articole, sau construind un imperiu financiar.