Ambient pornit/oprit

Join the new world

 

Negatív prios!

Ziua 1,889, 04:57 Publicat în Hungary Ungaria de Kisborok

Negatív piros

-

Érted? Negatív prios. 🙂

(ezzel csak azt akartam mutatni, hogy mennyire félre lehet olvasni egy-egy szót, ha nem figyelünk eléggé)

"Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szimát, melyin serenrodbn vnanak a bteuk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslo és az ultosó bteuk a hölyeükn lneegyek. A tböbi bteu lheet tljees össze-vabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovalusnk el mniedn bteut mgaát, hneam cska a szót eszgébéen.

A cmabritgei emegyeten kéüszit eikgy tnuamálny áitllsáa sznreit a szvkaaon Bleül nicsn jlneestögfée akann, mkénit rdeeözndenk el a btüek: eyegüdl az a fntoos, hgoy az eslő és az uolstó betű a hlyéen lygeen. Ha a tböbrie a lgnoeyabb özeássivsazsg a jleezmlö, a sövzeg aokkr is tleejs mrtébéekn ovasalthó mraad. A jlneeésg mgáayzrataa az, hgoy az erbemi agy nem eyedgi btüeket, hneam tleejs sazakvat ovals."Az edzőtermek fejlesztésének sorrendje

Mivel akció van, írnék arról, hogy szerintem hogyan is érdemes az edzőtermeket fejlesztgetni úgy, hogy minél kevesebb pénzünkbe kerüljön. A cél az összes edzőterem felfejlesztése Q4-esre.
Mivel is kezdjük? Az ingyenessel. Ezt azért kell fejleszteni, mert ez mindenképp aranybevételt jelent. Minél magasabb szinten van, annál több aranyat termel napi átlagban.
Q2
Q3
Q4
Q2
Q3

Q4

Q2
Q3
Q4
Q2
Q3
Q4
 

Comentarii

sorihun
sorihun Ziua 1,889, 05:04

ez úgy van hogy egy szinre pl pirosra ráírod, hogy zöld.... próbáld ki.és mond ki annak a színét amire ráírtad. majd a amit ráirtál. vagy vmi ilyesmi volt.. bár lehet a szint kellett leírni más színűvel magát a szót.. Ez amit te írtál nem az akart lenni, hogy az agynak elég a szó kezdő betűje és a vége? És a köztes majdnem mind1 mert a szövegkörnyezetből kiomulálja mi a szó.

Kisborok
Kisborok Ziua 1,889, 05:11

bocs, de nem értem azt amit írsz :[p]D

AdmiraIis
AdmiraIis Ziua 1,889, 05:18

http://www.coolmath-games.com/0-colortrap/index.html

Ilyesmire gondol sztem.

rRonin
rRonin Ziua 1,889, 05:18

Írd összevissza rendezéssel csak arra ügyelj, hogy 1. és uccsó betű jó legyen, úgy megérti Kisborok xD

kornilk
kornilk Ziua 1,889, 06:00

mi az az akann? A többit értem : )

Kisborok
Kisborok Ziua 1,889, 06:08

annak, csak el van rontva...

kinagbo
kinagbo Ziua 1,889, 06:10

negatív piros, pozitív kék 😃
erről már korábban is volt szó valahol, de....

Kisborok
Kisborok Ziua 1,889, 09:14

sorihun: ami cikkben szerepel, az az az eset (húha, most megzavarodtam, jól írtam ennyi az-t? :) ), amikor elrontjuk a szöveget, mégis helyesen tudjuk elolvasni. Ha úgy vesszük, akkor a prios is el van rontva, és egyesek agya, ahogy az enyém is kijavítja a helyesre, vagyis a pirosra. :) Mert ugyebár ékezetes karakterek nélkül lett írva a priós.
Na mind1, a lényeg, hogy itt az agyunk javít. Mindezt úgy, hogy szinte meg sem akadunk.

Az általad említett esetben az agyunk azon funkciója, mely a színekhez szavakat vagy szavakhoz színeket rendel, nehezíti a feladat elvégzését, vagyis, hogy megállapítsuk, hogy milyen színnel van írva fenti szöveg, és ahhoz melyik szó tartozik, nehezítve azzal, hogy összevissza vannak színezve. Így belezavarodunk. Nagyobb koncentrációt igényel.

Egyébként egy régi századtársam linkelt egy ilyen színes játékot. Ott lehetett választani angolon kívül más nyelveket is, és asszem a kínai vagy japán ment a legjobban. :D Talán azért mert képírásszerű, és ezáltal kevésbé jelentkezik ez a zavar...

unavailable326542
unavailable326542 Ziua 1,889, 11:07

és mivan ha azt akarja mondani valóban, hogy a dalmát csata a priós, csak nincs ékezete?

tarrolo
tarrolo Ziua 1,890, 10:45

én bírom a szóvicceket : D VOTE (:

 
Postează răspunsul tău

Ce este asta?

Acesta este un articol scris de un cetățean eRepublik, un joc de strategie bazat pe țările din viața reală. Creează-ți propriul cetățean și condu țara ta pe drumul ei spre glorie. Îți poți câștiga faima în războaie, luptând ca un erou, în presă, scriind articole, sau construind un imperiu financiar.