Ambient pornit/oprit

Join the new world

 

mi minden történt velem az elmúlt héten?

Ziua 1,907, 07:01 Publicat în Hungary Ungaria de tarrolo

nálam is felmerült az új dizájnnal kapcsolatban néhány apróság, amit megosztanék Veletek is. a képeken számokkal jelöltem, ami nem véletlenül nem igazán nyerte el a tetszésemet.1. egyrészt de jó, hogy 133 ezer emberkének tetszik még mindig az Erep, miután ilyen gyönyörteljes újításokat végeztek rajt, amik amúgy praktikusak is lehetnek, de azért megoszlanak a vélemények, valljuk be. de azért milyen kellemes órák hosszáig tartóan bogarászni, hogy ki tudjuk olvasni ezt a számot. kicsit egybefolytak a dolgok a fejlécen, pedig annyira nem lett sűrű így sem. na mindegy, majd megoldódik. ez a legkevesebb.
2. az opció, amit fél órán át kerestem. eddig a HK felett (Pulse esetén), illetve a pénzügyi helyzetem alatt elvolt, mint a befőtt. most meg felkerült oda, zavaróan halvány betűszínnel és hangyakörömkosznyi betűmérettel. szólhattak volna, mert pont akkor vettem észre, amikor nem a saját gépemet használtam, szóval szükségeltetett kijelentkeznem.
3. ez mi a nagynéném zivataros térde?? persze, jól jönnek az akciók, nem árt, ha gyakran látunk ilyet. de jól filozofálok, hogy nincs egy hónapja, hogy legutóbb volt pont ugyanez az akció? lehetett volna mondjuk cégfejlesztés, azt egy ideje nem láttunk...
4. a legszebb, a Pulse új helye. sokáig nem zavart, nekem személy szerint reinstall nélkül helyreállt. csak úgy, pont ma, magától észhez tért. de egy élmény volt, amikor az ütés statisztikámat akartam megtekinteni, és centiznem kellett a kurzorral... 😃 a házikó meg az aranyrudacskák között hálisten kicsit kimutatta a foga kékjét.
5. ezen új térképről nem kívánok szólni. nem nagyon tanulmányoztam át, de eddig a legjobb funkciójának azt találom, hogy el lehet rejteni... sajnos a Főoldalon foglal el nem kicsi helyet, és lassítja a Főoldal addigi működését. ráadásul túl színes is szerintem, annyira nem illik oda, hogy az hihetetlen. bár a régi térképnél gyorsabb, de legalább az nem töltögetett be mindig, csak ha rákattintottunk, mert volt egy kijelölt helye.

ami már nem az új dizájn műve:


6. hallottam hírét, hogy epilepit okozhatnak különböző PC játékok. bár az eRep internetes, talán nem kivétel ő sem. bár nálam még nem mutatkozott. viszont hogy skizofréniát okoz, az már mindennek a netovábbja. az avatarrolom úgy tűnik kettős... 😃7. a Kazinczy-díjas eRep fordítás még mindig nem problémamentes az 'ellenőrzőkód ellenőrzése' kifejezéssel, de hogy mi az a 'Tetszik'...? ezen mégis mi tetsszen? 😃 persze, szép meg minden, és tetszik, hogy végre olvashatót adtak.

összességében amúgy minden tetszenek az újítások, köszönöm. csak valamin vigadni is kell, addig jó, amíg nem sírunk miatta 😃

 

Comentarii

Defender of Ascalon
Defender of Ascalon Ziua 1,907, 07:31

Elírták. Nem 133E, hanem E133, kék színezék, kerülendő.

Csak a külsőségeken változtattak, újracsomagolták, csillogó latexben ugyanaz, mi volt.

Tré-kép, pici elírással: klikkelős játék, némi rutinnal megtudható, hogy pl. Northern Hungary régióban 2 klikkel sincs semmilyen nyersanyag, de Miskolcon már van Iron. Mivel tudjuk, hogy accounthoz kötötték a láthatóságát, alap, hogy a beállításaimat nem jegyzi meg.

Ha nincs akció, nincs bevétel. Igényt kell támasztani, és arra válaszolva eladni, nem pedig igényt felmérni, s arra adni terméket. Régi jól bevált trükk. Hitesd el a jónéppel, hogy szüksége van hangvezérlésű smart tévére, hogy nézze az analóg adást - és venni fogják. Pláne, ha már legyártottál 10 millió amúgy eladhatatlanul drága kütyüt.

Skizó, igen, nyilván 23 szerver között szinkronizál, és ezért nem képes azonnal reagálni. Olyan, mint a Q7 tankgyár: megveszed/felépíted drágán, de lassan szinkronizál, ezért csak 39 év múlva fogja visszahozni az árát.

Összességében: tetszik, nem tetszik, ez van, a cikk summázata a nagy igazság: lehet ennél is rosszabb, ez még nem a gödör alja, csak gurulunk lefelé.

tarrolo
tarrolo Ziua 1,907, 08:07

ez amúgy lehetne egy másik cikknek az anyaga, amit leírtál :Đ én a helyedben megpróbálkoznék a cikkírással, de komolyan 🙂

Kisborok
Kisborok Ziua 1,907, 08:32

A 6-os ponttal mutatott jelenség ősidők óta jelen van erepen. Nem igazi erepes az, aki nem ismeri a Ctrl+F5 billentyűkombinációt (mac-esek pedig a Command+Shift+R kombinációt).

tarrolo
tarrolo Ziua 1,907, 08:44

tudom, már véltem észrevenni korábban is, csak most tettem róla említést :Đ

e-makvirag
e-makvirag Ziua 1,907, 12:18

nem fog írni, jusztisse
kínozzuk meg

ment a vót, jó a stílus (:

tarrolo
tarrolo Ziua 1,907, 18:46

köszönöm szépen (:

Hentes7
Hentes7 Ziua 1,907, 21:40

agyroggyantó vót

sYBYUs
sYBYUs Ziua 1,907, 22:18

jó cikk! tényleg jó a stil v

tarrolo
tarrolo Ziua 1,908, 06:09

Herman bóknak vettem :Đ
sYBYUs köszi (:

 
Postează răspunsul tău

Ce este asta?

Acesta este un articol scris de un cetățean eRepublik, un joc de strategie bazat pe țările din viața reală. Creează-ți propriul cetățean și condu țara ta pe drumul ei spre glorie. Îți poți câștiga faima în războaie, luptând ca un erou, în presă, scriind articole, sau construind un imperiu financiar.