Ambient pornit/oprit

Join the new world

 

Juluman katsauksia

Ziua 1,867, 04:16 Publicat în Finland Finlanda de Juluma
Yritän muuttua paremmaksi eIhmiseksi, 😮

Oon kiva poika ottakaa ehdonalaiseen, niin jaan mun 100 kultaa kivoille jotka tukevat minua ja antavat minut ehdonalaiseen, olen päättänyt että rahalla saa ja hevosellä pääsee on hyvä sanonta suomeen, koska täällä kassavarkaus on vaan kulttuuriteko!Kiinnostaako?

Entä jos sanoisin että minua pahempiakin rikollisia on, kuten eSuomen osa presidenteistä jotka tuhlaavat rahojaan mielensä mukaisesti ja eSuomi häviää
rahaa enemmän kun mä oon tuhoa aiheuttanut tai tulen aiheuttamaan ikinä?
Mainittakoon Fettiksen eräskin presidentti kausi, mutta se siitä.Halosenkin suu repsahti alas, kun kuuli mitä meno on eSuomen sisällä..

Ihmisten kuuluisi armahtaa, onhan ihminenkin erehtyväinen, minä ja me kaikki muutkin teemme virheitä, mutta ne korjataan, en tule, enkä ole burger, mutta koetan vain nauttia tästä pelistä!Seppokin kuuntelee tarkasti.

Kerron vielä, että kadun osaa tekojani, mutta niitä ei saa tekemättömäksi,
mutta elämä jatkuu, antakaa siis minun nauttia tästä pelistä.

Lopuksi jätän kuvani tähän.Alle voi raapastuu tukensa.

Suomen Sotajoukot JA LEP OVAT PARHAAT SEKÄ RIBULSVOIMAT!
 

Comentarii

Cendorr
Cendorr Ziua 1,867, 04:17

Se on Suomen Sotajoukot nykyään.

Tse Kim
Tse Kim Ziua 1,867, 04:18

Ihminen voi armahtaa, minä en.

Ripperi
Ripperi Ziua 1,868, 01:21

Kellarianimet ovat pitkävihaista porukkaa, vihaavat kellareissaan, misakejaan halaten.

Dr. Daniel Strindberg
Dr. Daniel Strindberg Ziua 1,868, 03:32

Veikkauksella menee, mutta onko Juluma syyllinen kassavarkauteen? Kiitokset hänelle jotka voisi valaistaa asiaa minulle. Ja herra Kaaleppi, minulla on vain yksi asia Suomen Sotajoukkoja vastaan, muuttoliikkeeseen yllyttäminen yhdysvaltoihin.

Cendorr
Cendorr Ziua 1,868, 05:42

Juluma ei ole kassaa käsittääkseni koskaan varastanut.

Daniel Leafriver siinä tapauksessa sinun on syytä olla vihoissasi myös monille muillekin. En minä ole todellakaan ainoa henkilö, joka suosittelee ihmisiä USA:an. Jos ottaisit selvää asioista, niin huomaisit että lukuisat eSuomen presidentit ovat iät ja ajat avittaneet kavereitaan jenkkeihin. Tähän asti USA:an on päässyt vain eliitti ja eliitin kaverit. Nyt sinne pääsee minun kauttani myös tavalliset kansalaiset. Ei tässä sinänsä mitään uutta siis ole, että ihmiset muuttavat USA:an.

Punakuono
Punakuono Ziua 1,868, 17:40

Itse armahtaisin henkilön, joka suoraan ilmaisee katumustaan. Päätös ei tosin ole minun.

@Jorma

Niin, muuttoliikettä oli jo ennen kuin aloit edes pelaamaan ereä... Silloin puhuttiin tosin ehkä n. 5-10 henkilöstä, jotka tilapäisesti olivat muissa maissa, harvalla heistä oli kansalaisuutta jenkeissä tai muissakaan maissa. Nykyisin pyritään tyhjentämään koko eSuomea vieraaseen valtioon Sinun ja muiden henkilöiden toimesta. Sikäli kun et eHistoriaa tai eRealiteetteja tunne niin kehotan sinua välttämään niitä retoriikassasi...

Cendorr
Cendorr Ziua 1,869, 03:23

En tarkoittanut ehkä puhua ajasta ennen syntymääni. Vuoden olen kuitenkin pelannut ja sinä aikana eUSA:an on haluttu muuttaa, ja sinne ovatkin päässeet kaikki ne ketkä ovat tarpeeksi korkeassa asemassa tai joilla on tarpeeksi korkeassa asemassa oleva suosittelija. Minun suosituksestani on nyt päässyt ehkä 6-8 henkilöä. He halusivat USA:an ja minutsa heillä on oikeus sinne päästä jos kansanedustaja rapakon toisella puolella hyväksyy heidät.

Juluma
Juluma Ziua 1,869, 08:03

En ole ryöstänyt kassaa sori 😃
1. En osais
2. Ei oo ollu mitää oikeuksiakaa siihe

 
Postează răspunsul tău

Ce este asta?

Acesta este un articol scris de un cetățean eRepublik, un joc de strategie bazat pe țările din viața reală. Creează-ți propriul cetățean și condu țara ta pe drumul ei spre glorie. Îți poți câștiga faima în războaie, luptând ca un erou, în presă, scriind articole, sau construind un imperiu financiar.