Historiaa historiaa

Day 1,760, 10:17 Published in Finland Finland by Jolius

Uusia sarja Peikkosanomat lehdessä, jossa julkaistaan vanhoja numeroita kuukausien takaa. Nauttikaa ja komentoikaa.

Sininen Joukkue 2 - 0 Hupiveikot

Ensimmäinen erä lähti liikkeelle molempien joukkueiden tarkalla puolustuspelillä ja ensimmäisessä erässä ei nähty paljon tilanteita. Ensimmäisen erän jälkeen maalit olivatkin 0-0 ja katsojat alkoivat lyödä vetoa 0-0 tuloksesta.

Toinen erä alkoi pitkälti samalla tavalla kuin ensimmäinenkin erä. Sininen Joukkue kuitenkin tehosti hyökkäyspeliään ja sai aikaan useita tilanteita. Ensimmäinen maali nähtiin hiukan toisen erän puolenvälin jälkeen kun Kesper kaataa Joliuksen maalialueella ja Jolius pistää pallon varmasti pilkulta sisään. Toinen maali nähtiin vähän tämän tilanteen jälkeen kun Jolius antaa loistavan syötön Tonokselle joka ei erehdy vaan ampuu loppulukemiksi 2-0. Lopussa Hupiveikot kuitenkin terästäytyvät ja pääsevät jopa kahdella pelaajalla läpi. Engram kuitenkin mokaa pallon yli ja tulee maalipotku. Siniset onnistuvat kuitenkin lopulta pitämään maalinsa tyhjänä.