Ambient pornit/oprit

Join the new world

 

eGreece in the Summit

Ziua 1,847, 12:24 Publicat în Greece Grecia de McLarenDr

English text in the end:Καλησπέρα σε όλη την e-κοινότητα

Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω από το hangover των 2 ημερών μαζί με τον Asomac...hangover που δε βοηθάει την μνήμη μου...Σε αυτό συνέβαλλε μια κοπέλα με το κίτρινο μπλουζάκι (κίτρινα μπλουζάκια είχαν οι Ρουμάνοι εθελοντές), η Sunsetter που ειλικρινά δεν έχω ξαναδεί άτομο να πίνει τόσο πολύ και να μένει νηφάλια!

Την παρασκευή λοιπόν συναντηθήκαμε όλοι στα γραφεία του eRepublik, για ένα ποτήρι σαμπάνια, και για να γνωρίσουμε αυτό που μας είπαν λέγεται "where the magic happens". Τα γραφεία αποτελούνται από έναν ολόκληρο όροφο, με μοντέρνο στυλ, αντάξιο μιας gaming εταιρίας (δεν είναι και τα γραφεία της Google αλλά το τραπέζι ping-pong υπάρχει). Υπολογιστές παντού, πολλές κορνίζες από meetings και παλιότερες εκδοχές του παιχνιδιού, και το πρώτο αυθεντικό draft του ακέφαλου κοτόπουλου.

Μείναμε λίγο εκεί και μετά κατευθηνθήκαμε όλοι μαζί στο πρώτο μαγαζί, στο κέντρο της πόλης, το οποίο το είχαν κλείσει για την περίσταση. Το αλκόολ έρρεε άφθονα, ειδικά χάρη στούς εθελοντές, χορέψαμε πολύ και διασκεδάσαμε. Φήμες κυκλοφορούν ότι με πήρε ο ύπνος στην μπανιέρα από το μεθύσι..μη τους πιστέψετε..ο Asomacέχει ένα πρόβλημα προσανατολισμού όταν πίνει…είτε στον δρόμο είτε στο ξενοδοχείο…δε ξέρω αν έφταιγε το jet lag ή κάτι άλλο..!

https://picasaweb.google.com/104202341978466406414/ERep1stNightOut?authuser=0&authkey=Gv1sRgCJGW8s22iYjRbw&feat=directlink

Tην επόμενη μέρα, μετά από ένα δύσκολο ξύπνημα και ένα καλό πρωινό, φύγαμε για μια ξενάγηση στο κτίριο της Βουλής. Το δεύτερο μεγαλύτερο κτίριο στον κόσμο μετά το Πεντάγωνο, δε ξέρω πόσες φορές το ακούσαμε!Από κει μετά πήγαμε για φαγητό σε ένα παραδοσιακό ρουμάνικο εστιατόριο, ο Asomacκαι ο Earentir δοκιμάσανε μια φασολάδα σερβιρισμένη μέσα σε ένα κούφιο καρβέλι ψωμί, που από ότι μου είπανε ήταν πολύ νόστιμη. H ώρα για το Summit πλησίαζε, οπότε φύγαμε για το ξενοδοχείο.

Το Summit έλαβε μέρος στην αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου, πολυτελέστατη αίθουσα, είχε θέσεις κοινού στις άκρες και ένα τραπέζι στη μέση για τους εκπροσώπους. Μας καλοσόρισαν οι όμορφες κοπέλες του eRepublik (ποιός είχε ρωτήσει πως είναι οι Ρουμάνες; ) και το Summit ξεκίνησε.


Earentir - Asomac - McLarenDr


Ξεκινώντας με το χάρτη που θα προστεθεί πριν το 2013. Ακολουθούν φωτογραφίες με τον νέο χάρτη που πραγματικά αλλάζει τα δεδομένα και βοηθάει στο μέγιστο.


Όσον αφορά το PvP mode (Guerilla Fight) που θα προστεθεί μέσα προς τέλη Γενάρη.
Είναι επιλεκτικό. Μονάχα όποιος θέλει μπορεί να συμμετέχει με ένα κόστος σε περίπτωση ήττας.!
Ακόμα δεν έχει αποφασιστεί κατά πόσο θα επηρεάζει την μάχη αλλά σίγουρα θα επηρεάζει. Συζητήθηκαν διάφορες προτάσεις, όπως ο ηττημένος του PvP να μένει έξω από τη μάχη για ένα χρονικό διάστημα, η η χώρα του νικητή να παίρνει έναν πόντο.
Εφόσον επιλέξετε να μπείτε στο pvp ,θα μπείτε με άτομο αναλόγου experience , strength κτλ.
Θα έχετε τις επιλογές move, fight, defence δηλαδή κίνηση, πάλεψε, άμυνα και θα προστεθούν νέα όπλα όπως sniper, βόμβες κτλ τα οποία όμως δεν θα φτιάχνονται από εργοστάσια και θα χρησιμοποιούνται μονάχα εκεί! Όχι στον κανονικό πόλεμο! Η προϋπόθεση για να μπεις στο PvP θα είναι να έχεις 100 energy, να μην τελειώνει ο γύρος και να μην έχεις άδειο storage. Tο τελευταίο γίνεται διότι ο νικητής του PvP, εκτός από τα rank points και experience που θα κερδίζει σε μεγαλύτερο ποσοστό, θα έχει την δυνατότητα να κλέψει κάτι από το storage του αντιπάλου ηττημένου. Δε διευκρινίζεται τι ακριβώς θα είναι αυτό το κάτι. Αν θα είναι δηλαδή καραμέλες για παράδειγμα, όπλα, φαγητό etc.

Οι παρακάτω αλλαγές ΔΕΝ είναι σίγουρες ότι θα γίνουν και εφόσον γίνουν αυτό δε θα συμβεί στο άμεσο μέλλον

Oι captain πλεόν θα επιλέγονται μονάχα από τον commander του MU χωρίς εσωτερικές εκλογές.
Το Daily Order του captain δεν θα αναιρεί αυτό του commander.
Αν για παράδειγμα ο commander έχει DO μάχη με την Βουλγαρία και ο captain βάλει μάχη με Αίγυπτο,στην αρχική σελίδα θα βρίσκονται και τα 2 με προτεραιότητα αυτό του commander.

Όσα MU το επιθυμούν,θα μπορούν να κλειδώνουν ώστε να μην μπαίνει μέσα ο καθένας. Μία σημαντική προσθήκη από την στιγμή που στα feeds αναφέρονται πολλά πράγματα. Είδα κάπου ερώτηση τι θα γίνει αν κάποιος θέλει να φύγει ή τον διώξουν. Θα μπορεί να μπει είτε σε ανοιχτά, είτε σε MU κλειδωμένο αφού συννενοηθεί με τον commander.

Όσον αφορά τα MU και τα Orgs. Αυτά που αναφέρθηκαν είναι τα MU να έχουν κάποιες από τις δυνατότητες των Org. Δηλαδή να έχουν δικό τους storage, να μπορούν να έχουν εταιρείες δικές τους και ακόμα ο commander να στέλνει παροχές μαζικά στα μέλη. Δε συζητήθηκε να δωθούν Orgs σε MU αλλά τα MU να πάρουν ιδιότητες των Orgs.

Οι συμμαχίες μέσα στο game όπως π.χ. η EDEN θα αποκτήσουν οντότητα. Δηλαδή θα φαίνεται ποια χώρα ανήκει σε κάποια συμμαχία. Θα έχουν ένα κοινό DO που θα μπαίνει αυτόματα στις χώρες-μέλη από τον αρχηγό της συμμαχίας. Ο πρόεδρος μιας χώρας θα μπορεί να κατεβάζει νόμο του στυλ “Ένταξη Ελλάδος στην EDEN” και η βουλή θα τον ψηφίζει. Εφόσον περάσει ο νόμος, οι χώρες μέλη της EDEN θα ψηφίζουν in game αν θέλουν να μπει η Ελλάδα στην EDEN.

Δυστυχώς δεν υπήρχε πολύ χρόνος για να συζητηθούν και άλλα θέματα αλλά όλο αυτό το Summit δείχνει ότι οι admins ενδιαφέρονται πραγματικά για το παιχνίδι και θέλουν να το αναβαθμίσουν και άλλο.

Όταν ήρθε η ώρα για μια συνέντευξη στα media, οι Asomac και Earentir κοιτάχτηκαν και μου ζήτησαν (με ανάγκασαν) να πάω εγώ!

Μετά το Summit η ΧtaSia μας ξαναπήγε στα γραφεία να καθήσουμε λίγο εκεί. Παραγγείλαμε φαγητό, κάναμε τα DO μας (αποφύγαμε και το ban) και χαλαρώσαμε λίγο. Παίξαμε και ping-pong με τον Asomac και την XtaSia, είμαι μεν αρχάριος αλλά καλά τα πήγα!

Σειρά είχε το club. Μας είχαν κλείσει το Atelier de Productie, ένα industrial μαγαζί, όπου μας περίμεναν πάλι οι καλλονές του eRepublik. Ακολούθησε πάλι ποτό, χωρός, πολλές φωτογραφίες, και υπογράψαμε όλοι σε έναν γιγάντιο πίνακα. Γνωρίσαμε πάρα πολλά άτομα από διάφορες χώρες, φίλους και εχθρούς. Φάγαμε τούρτα, μοιράστηκαν gold και βραβεία. Να δώσει όλη η κοινότητα συγχαρητήρια στον Earentir που κέρδισε το βραβείο Che Guevara-Erepublik για το μεγαλύτερο damage για το True Patriot! Μπορεί να είναι κατά του αλκοόλ αλλά πάντα μέσα στο κέφι! Άλλες φήμες λένε ότι κανόνισε κάτι με τον amvlad (ο οποίος ήρθε στο πάρτυ με μπλουζάκι MYRMIDONS)…αυτές να τις πιστέψετε! Σε κάποια στιγμή βάζαν και στοίχημα ποιος είχε περισσότερες μπαζούκες. Δε γνωρίζω ποιος κέρδισε…Εγώ και ο Asomac ήμασταν στον διψήφιο αριθμό ποτού...

https://picasaweb.google.com/104202341978466406414/ERep2ndNightOut?authuser=0&feat=directlink

Να σημειώσω ότι με βρήκαν μικρό και με trollaran άσχημα σε ένα σημείο..!
Αυτό θα μείνει μεταξύ μας γιατί έγινα ρεζίλι 😃

Πουράκια δεν έφαγα αλλά ο Earentir μου πρόσφερε κάτι καλύτερο....Ελληνικό καπνό 😃 😃

Καταρχάς να πούμε ότι περάσαμε καταπληκτικά αυτές τις 2 μέρες και ευχαριστούμε τους Admin και τα παιδιά με τα κίτρινα μπλουζάκια (Sunsetter, Stelu, Don Sorel Del Super, Fremenul, Hitman, Little_hobbit, lego-kun, VIC, matracuca) για την υποδοχή.

Το επόμενο summit θα γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι στην Έλλαδα. Δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς οπότε να είστε σε επιφυλακή!Λίγα λόγια από τους Έλληνες που βρέθηκαν στο Βουκουρέστι:

Ο Earentir καθυστέρησε λόγω δουλειάς και θα γράψει το σχόλιό του μόλις επιστρέψει.

Asomac: “Είχα αρκετές προσδοκίες για το διήμερο, αλλά αυτό που συνέβη τις ξεπέρασε όλες. Δε θέλω να σταθώ στα του παιχνιδιού. Οκ, βάλανε χάρτη και PvP. Η όρεξη όμως και η φιλοξενία των παιδιών ήταν αφάνταση, ειδικά αυτή των εθελοντών που, προσοχή, είναι απλοί παίκτες, δεν είχαν να κερδίσουν τίποτα και παρ'όλα αυτά κάνανε πραγματικά υπέρβαση. Τους ήμαστε όλοι υπόχρεοι. Οι υπάλληλοι επίσης ήταν καταπληκτικοί, ήταν συνέχεια μαζί μας, στις ξεναγήσεις, στο ποτό και στον χορό. Ειδική έμφαση δόθηκε στο ποτό, οκ. Νιώσαμε πραγματικά σαν παρέα, και μπορώ να πω πως έκανα ΦΙΛΟΥΣ, όχι απλά friend requests. Και φυσικά θέλω να ευχαριστήσω τον Γιώργο και τον Μάκη. Συγκεκριμένα δε θα μπορούσα να φανταστώ άτομο να μας εκπροσωπήσει τόσο καλά σαν χώρα στο Summit όσο ο Earentir. Τους ευχαριστώ, και τους υπόσχομαι πως θα τους ξαναδώ όσο το δυνατόν συντομότερα.”

McLarenDr: “ Πραγματικά πέρασα 2 καταπληκτικές μέρες..Δεν ξέρω ποιον να πρωτοευχαριστήσω..Η αλήθεια είναι ότι δε περίμενα να είναι τόσο ωραία..Χάρηκα που γνώρισα τον Asomac και τον Earentir καθώς πρόκειται για καταπληκτικούς ανθρώπους καθώς επίσης πολλούς άλλους παίχτες.Δεν θυμάμαι και πολλά η αλήθεια είναι με τόσο που ήπιαμε τις 2 μέρες..Αυτά από μένα...Τα υπόλοιπα θα τα δείτε στη συνέντευξη που έδωσα στην ρουμάνικη τηλεόραση...(με χώσαν σαν μικρότερο οι άλλοι 2 😃)”

=====================================================


English text:Greetings to the whole e-community

I am still trying to get over with the hangover of the last 2 days with Asomac..hangover that doesnt help my memory..A girl with a yellow T-shirt (yellow T-shirts had the Romanian volunteers) contributed to this , Sunsetter that honestly i have never seen someone drinking so much and staying sober!

So we were all met on Friday at the eRepublik offices, for a glass of champagne and to meet what they told us “where the magic happens”. The offices consitt of a whole floor with modern style , worth being for a gaming company (they arent the Google offices but the ping-pong table is there.) Computers were everywhere, frames from other meetings with olders versions of the game and the first authentic draft of the hedless chicken.

We stayed there for a while and then we headed all together to the first club, in the city center which was reserved for the occasion. Alcohol was flowing endlessly, especially with the help of the volunteers, we danced way too much and we had fun. There are rumors that i slept in the bathtub being drunk..dont believe them.. Asomac has a problem of orientation when he drinks either on the streets either in the hotel..i dont know if this is because of the jet lag or something else.!

https://picasaweb.google.com/104202341978466406414/ERep1stNightOut?authuser=0&authkey=Gv1sRgCJGW8s22iYjRbw&feat=directlink

The next day we woke up very difficult and with a nice breakfast we left for a tour in the Parliament Building. The second biggest building in the world after the Pentagon. I dont know how many times we heard this!After that, we went for lunch in a traditional Romanian restaurant where Asomac and Earenir tried beans served in a hollow bread and they said that it was very tasty. The time for the Summit was approaching so we headed for the hotel.

The Summit took place in the press conference room of the hotel, a luxurious room with seats for the public and a table for the representatives. We were greated from the beautiful ladies of eRepublik (who asked if Romanian girls are beautiful?) and the summit begun.The updates can be seen in the following article in order not to translate again 😃
http://www.erepublik.com/en/article/preliminary-recap-from-the-summit-2171750/1/20

Unfortunately there wasnt enough time to discuss more issues but this whole Summit indicated that the admins really care about the game and want to improve it even more.

When the time for an interview to the media came ,Asomac and Earentir looked at each other and asked me (actually forced me) to go.!

After the Summit Xtasia took us to the offices again to hang there for a while.We ordered food, we did our DO (we avoided the ban) and relaxed for a bit. We played ping pong with Asomac and Xtasia..I may be a beginner but i did well 😃

Then we went to the club. They had reserved the Atelier de Productie, an industrial club where the beautiful ladies of eRepublik welcomed us. Alcohol was there again,with dancing,many photos and a huge cake. We all signed to a giant whiteboard with the eRepublik logo. We met many people from other countries, friends and foes.We ate cake and gold and prizes were given. The whole community should congratulate Earentir for winning the Che Guevare-Erepublik prize for dealing the most damage for True Patriot. He may be against alcohol but always in the mood of partying. Some rumors say that he arranged something with amvlad (who came with a MYRMIDONS T-shirt)...believe those.! They even put a bet who had more bazzokas.I dont know who won.Me and Asomac were over ten drinks...

https://picasaweb.google.com/104202341978466406414/ERep2ndNightOut?authuser=0&authkey=Gv1sRgCOihnafo1_ji0QE&feat=directlink

We must say that we had an amazing time those 2 days and we thank the admins and the yellow T-shirt guys (Sunsetter, Stelu and Don Sorel Del Super (i love you guys.you were awesome) , Fremenul, Hitman, Little_hobbit, lego-kun, VIC, matracuca etc) for the welcoming.

The next Summit will be held in Greece next summer. We dont know exactly the date so stay in touch!Some words from the Greeks who went to Bucharest:

Earentir had some work to do and will write something with an edit.

Asomac: “I had many expectations regarding the summit,but what happened exceeded them all.I dont want to say much for the game. Ok they added the map and the PvP. But the willing and hospitality of the guys was awesome, especially of the volunteers , who (!) are just normal players without something to win from that voluntearing and did way too much. We all owe them a lot.! The employers of erepublik were amazing, all the time with us to the tours, to the clubs and drinks and especially on the dance floor.! We said too much about alcohol ,ok.We felt like friends and i can say that i really made FRIENDS not only friend requests. And of course i want to thank George and Makis. Specifically i couldnt imagine of a more suitable person than George (Earentir) to represent eGreece.I thank them and I promise to meet them as soon as possible”

McLarenDr: “I really had 2 amazing days..I dont know who to thank first. The truth is that i didnt expect it to be so nice..I was glad to meet Asomac and Earentir because they are amazing guys as well as other players. I dont really remember too much with all that alcohol... Thats all from me..You will see the rest on the interview i gave to the romanian TV (i was forced from the other too because i was the younger 😃)”

 

Comentarii

Alfadi
Alfadi Ziua 1,847, 12:30

ASOMAC ΜΟΡΦΗ

III Pocetnik Krivobarac III
III Pocetnik Krivobarac III Ziua 1,847, 12:31

v

Myth0s
Myth0s Ziua 1,847, 12:34

Earentir = gay

Dellodas
Dellodas Ziua 1,847, 12:37

voted

TheDarkAngel24
TheDarkAngel24 Ziua 1,847, 12:37

o7 eGreece!

BloodDonor89
BloodDonor89 Ziua 1,847, 12:37

v

VOREIOHPEIROTHS
VOREIOHPEIROTHS Ziua 1,847, 12:39

Ωραίος v
Aν χαλαγαμε τόση ενέργεια κ ασχολία στην RL, θα καναμε θαύματα για τον τόπο μας...

tasos maximous
tasos maximous Ziua 1,847, 12:39

v

EpiCourious
EpiCourious Ziua 1,847, 12:43

super, voted

BeL.15.Gr
BeL.15.Gr Ziua 1,847, 12:43

GAMISE 😃

Henry the 8th
Henry the 8th Ziua 1,847, 12:45

Who are those 4 girls? ....

Dreico
Dreico Ziua 1,847, 12:46

V

Dr.PALIOS
Dr.PALIOS Ziua 1,847, 12:46

voted..
Hail e-Greece!
(giati den anoigoun oi photos??)

Vrilissia7
Vrilissia7 Ziua 1,847, 12:48

= V = Eprepe na eixa erthei gamoto

TsigaroPornilas
TsigaroPornilas Ziua 1,847, 12:48

ο σκαιμεξ κ οι λοιποι ήρθαν?

Burkotun
Burkotun Ziua 1,847, 12:50

v

Lavrios
Lavrios Ziua 1,847, 12:51

v!

Sunsetter
Sunsetter Ziua 1,847, 12:51

Google translate needs some improvements for Greek, I'll log a ticket to them :😁

It was an honor for me, so I bow to you, sirs!

Admiral  PAC
Admiral PAC Ziua 1,847, 12:52

v

Delijohn
Delijohn Ziua 1,847, 12:52

voted
χαίρομαι που πέρασες καλά.. 🙂 μακάρι να είχα έρθει κι εγώ...

fairgr
fairgr Ziua 1,847, 12:57

v

Darkslowstar
Darkslowstar Ziua 1,847, 12:58

see you in Greece next summer ;😉)

alzena
alzena Ziua 1,847, 12:59

\o/

Gray Tabby
Gray Tabby Ziua 1,847, 13:00

o7

Dr.PALIOS
Dr.PALIOS Ziua 1,847, 13:00

Plato, Lana and Headless chicken were at summit???

mitsotakis 1212
mitsotakis 1212 Ziua 1,847, 13:02

🙂

imamradyk
imamradyk Ziua 1,847, 13:02

v

kedi kesen satanist fare
kedi kesen satanist fare Ziua 1,847, 13:03

hatunlar fena 😃 abaza mod on xD

DaKid
DaKid Ziua 1,917, 13:03

+

kedi kesen satanist fare
kedi kesen satanist fare Ziua 1,847, 13:03

v

zervakus
zervakus Ziua 1,847, 13:04

Μπραβο τσακαλια!

MALAKS
MALAKS Ziua 1,847, 13:05

vv fovera prepi na tan

Antiarmatistis
Antiarmatistis Ziua 1,847, 13:05

χαχα, με ολες τις γυναικες εβγαλες φωτογραφια εσυ?

voted

Han   Solo
Han Solo Ziua 1,847, 13:05

"Άλλες φήμες λένε ότι κανόνισε κάτι με τον amvlad (ο οποίος ήρθε στο πάρτυ με μπλουζάκι MYRMIDONS)…αυτές να τις πιστέψετε!"

Rumors, just rumors: P

3rEb0sS
3rEb0sS Ziua 1,847, 13:06

v

NIKOS1974
NIKOS1974 Ziua 1,847, 13:06

καλη επιστροφη
δεν ανοιγουν οι 3 φωτο στο τελος

C.G.R
C.G.R Ziua 1,847, 13:06

v

ViNsEnD
ViNsEnD Ziua 1,847, 13:07

Ασο....ψωνάρα!

SAVVAS THE GREEK
SAVVAS THE GREEK Ziua 1,847, 13:08

Τυχεροί που τα καταφέρατε να πάτε.
Το καλοκαίρι στα δικά μας τα μέρη θα είμαστε περισσότεροι

Mlendea Horatiu
Mlendea Horatiu Ziua 1,847, 13:08

V

o7

Looking forward to meet you again!

lef-7
lef-7 Ziua 1,847, 13:09

"Μας καλοσόρισαν οι όμορφες κοπέλες του eRepublik (ποιός είχε ρωτήσει πως είναι οι Ρουμάνες; ) "
Έλα ντε...;p

Άλλαξε φωτογραφική...έχεις βγάλει και τις 4 Ρουμάνες με μάτια-πυγολαμπίδες!!

Mπράβο σε εσάς που μπορέσατε και πήγατε,εμείς οι υπόλοιποι θα αρκεστούμε στις περιγραφές και στις φωτό.

Angel ctz
Angel ctz Ziua 1,847, 13:10

VVVV

McLarenDr
McLarenDr Ziua 1,847, 13:11

γαλανομάτες οι 2 αριστερες (της θαλλασας το βαθυ),πρασινα μεθυστυκα η αλλη και η τελευταια δε θυμαμαι 🙂

eQuBit
eQuBit Ziua 1,847, 13:12

v

Maya_The_Bee
Maya_The_Bee Ziua 1,847, 13:15

=V=

Slider
Slider Ziua 1,847, 13:15

V

EK Blacky
EK Blacky Ziua 1,847, 13:15

o7... glad u like it 😃

Costy Martinescu
Costy Martinescu Ziua 1,847, 13:16

v + s

PanoS THE DuellisT
PanoS THE DuellisT Ziua 1,847, 13:16

voted

Roberrto
Roberrto Ziua 1,847, 13:17

Who are those 4 girls? ....

vote

 
Postează răspunsul tău

Ce este asta?

Acesta este un articol scris de un cetățean eRepublik, un joc de strategie bazat pe țările din viața reală. Creează-ți propriul cetățean și condu țara ta pe drumul ei spre glorie. Îți poți câștiga faima în războaie, luptând ca un erou, în presă, scriind articole, sau construind un imperiu financiar.