Ambient pornit/oprit

Join the new world

 

Dan mrmota

Ziua 2,265, 17:01 Publicat în Serbia Serbia de Gambino_SSSS

klikni sliku


klikni slikuSrećan nam dan mrmota

Ko o napiše najbolju priču na ove slike do 6.2. dobije 5g, svi koji napišu smislenu priču će dobiti poklon
 

Comentarii

VuXman
VuXman Ziua 2,265, 17:11

o7

VuXman
VuXman Ziua 2,265, 18:25

Evo ja prvi da probam, imajte na umu da je pola 4 ujutru 😃...Tipican srpski [ne]radnik se budi svakog dana "presrecan" i odlazi na posao. Svaki dan mu jednolican. Bori se da bi preziveo. Onda dolaze demagozi (citaj politicari) i teraju tog srecnog srpskog [ne]radnika da glasaju. Kada se radnik pobuni protiv vlasti, oni posalju delegaciju da "progovaraju." Posle uspesnih pregovora, radniku je ostalo samo da pali svecu u crkvi i da se moli. I tako u krug.

A gde je pecat?

Toliko...

VuXman
VuXman Ziua 2,265, 18:25

*pregovaraju

VuXman
VuXman Ziua 2,265, 19:35

*glasa

Gambino_SSSS
Gambino_SSSS Ziua 2,270, 11:57

You have successfully donated 4 Gold. If the user accepts, the amount will appear shortly in the citizen account.

Nessko
Nessko Ziua 2,266, 01:36

Hehehe Simka, SImka 🙂 Ne staj na muku 🙂

Gambino_SSSS
Gambino_SSSS Ziua 2,266, 04:51

jesi snimio cifru 😉

Midzons
Midzons Ziua 2,266, 02:25

Mrmot Miki se budi uz zvuk alarma na radiju,vidno iznerviran udara po njemu i shvata da je idealno vreme da se kandiduje za predsednika eBiH, oblaci svoj pojas za spasavanje i odlazi do glasacke kutije da bar dobije jedan glas. Vidi da je admin odneo salu pa poziva SJeB force da dodju da glasaju za njega i usput isprase neke Vehabije koji mu zadaju probleme. Mrmot Miki pobedjuje na izborima i dolazi do restrikcije struje u celoj BiH, svi odlaze u crkve ne bi li maznuli po koju svecu. Mrmot Miki se budi uz zvuk alarma i shvata da mora sve ispocetka,propmrmlja u sebi: e do qrca, trebace mi 85 golda da kupim glasove ovaj put.

Gambino_SSSS
Gambino_SSSS Ziua 2,270, 11:58

You have successfully donated 5 Gold. If the user accepts, the amount will appear shortly in the citizen account.

Dio Hostilian
Dio Hostilian Ziua 2,266, 03:36

Одлична песма 🙂

Gambino_SSSS
Gambino_SSSS Ziua 2,270, 11:59

You have successfully donated 1 Gold. If the user accepts, the amount will appear shortly in the citizen account.

theAvetinja96
theAvetinja96 Ziua 2,266, 04:30

Budi se novi predsednik Srbije,izracunao je da mu treba 85 golda,negde u jutarnje sate da kupi glasove,predao je kandidaturu,krece borba izmedju stranaka,predsednika i slicno,krece da se moli,ali ne uspijeva da osvoji CP,ujutru se opet budi i sav tuzan shvata da je puko 85 golda a i jutro je a on mora na posao u RL 😃

Gambino_SSSS
Gambino_SSSS Ziua 2,270, 11:59

You have successfully donated 2 Gold. If the user accepts, the amount will appear shortly in the citizen account.

poletarec
poletarec Ziua 2,266, 08:13

Happy gayday neighbors(poletarec)

http://www.erepublik.com/en/newspaper/baljum-baljum--290147/1

vote & shout pls

istinita prica

leon queen
leon queen Ziua 2,266, 10:43

Sangajski mrmot se budi i rukom udara po satu koji ne prestaje da zvoni . Umoran i ispijen od celonocnog ucenja , prevrcuci se po krevetu shvata da ima samo jos 85 sati do kraja nedeljnog izazova i da je vreme da ustane i pocne da puca. Ubrzo shvata da ima jos 12. dana do dana zaljubljenih . Skoro udavljen u svojim problemima oko fakulteta i raskalasnog nocnog zivota , pokusava da dodje do odgovora da li da se ispucava ili da se zaljubi.
Pomoc trazi od Leonqe , jer za nju veruje da je ludo stvorenje koje nekim nevidjenim cudom uvek na kraju dodje do pravog odgovora ili saveta.
Leonqa kao i svaka pozrtvovana osoba, okuplja tim Ajkula , pali svoj kamion i sa dobro organizovanom TVRDO PREJEDENOM BENDERASKOM ROMANskom vojskom krece ka stanu zalutalog mladica , kako bi ga sprecili da uradi bilo sta bludno i perverzno sto mu upropastilo prioritetne obaveze u zivotu . Kako bi bila sigurna da ce se pohod na zdrave zelje i pomisli ostvariti i da ce sve na kraju ispasti dobro , Leonqa skuplja snagu i po vejavici i kosavi ustaje ranom zorom nedeljnog dana odlazi u crkvu da upali svece i svojim mislima potrazi pomoc.

Sangajski mrmot se budi i rukom udara po satu koji ne prestaje da zvoni . Umoran i ispijen od celonocnog ucenja , prevrcuci se po krevetu shvata da ima samo jos 85 sati da se spremi za ispit koji sledi .

- " Kroz 12. dana je dan zaljubljenih .. vreme kada mlada piletina iizlazi u grad i razuzdanim starim kokama vraca veru u bolje sutra ..... " namesta osmeh na lice i ustaje iz kreveta .....

leon queen
leon queen Ziua 2,266, 10:59

To bre ! To slusam kad upalim traktor !

leon queen
leon queen Ziua 2,266, 11:07

Ne, ja uzgajam smao viljmovke i dunje.. jbg.. vesela masina mi radi punom parom. kad dodjes jednom u moE selo Cu ti pokazem sve sta i kako

sangajski_mrmot
sangajski_mrmot Ziua 2,266, 12:56

lepo lepo 😁

Gambino_SSSS
Gambino_SSSS Ziua 2,270, 11:56

You have successfully donated 5 Gold. If the user accepts, the amount will appear shortly in the citizen account.

leon queen
leon queen Ziua 2,270, 14:15

Ja mislim da sam pobediO ! 😃

SandraProdanovic
SandraProdanovic Ziua 2,266, 13:17

Свануло је ново јутро, председник Србије се разбудио и коначно пробудио.Било му је јасно да је данас дан избора и да му судбина овиси о тим изборима, позвао је жену која је као и свака вредна домаћића већ навелико била на ногама,спремили су се и заједно кренули на своје гласчко место у свом реону.Председник је стигао на гласање са својом супругом, и пред многим медијима убацио гласачки листић у кутију.Председник је својом вољом и добрим намера покушао допринети својој земљи, али нажалост војском те је прво послао специјалне снаге своје земље да се боре за отаџбину.Вратио се кући увече после државних обавеза и упалио телевизор да погледа шта се говори у народу и која су дешавања, нажалост ништа добро видео је на једном каналу пуну цркву народа који пали свеће палим борцима тог дана - својим рођацима, синовима, зетовима, стричевима , мужевима.Многи суизгинули већ првог дана.Као и сваки председник није му било лако али ту није било помоћи време је такво, какво јесте, шта се ту може кола су кренула низбрдо и не могу се зауставити,те се полако спремио и после вечерњег топмуса легао у кревет.

Ново јутро,нови дан са истим дешавањима ... председник, са већ унапред знатим сценариом, је другачије одиграо карте, зауставио крвопролиће и поштедео многе невине људе своје земље.

Знам да би ми сви волели да је један човек у правом животу имао шансу да понови тај један дан и поштеди нас много патње,суза и бола!

Gambino_SSSS
Gambino_SSSS Ziua 2,270, 11:55

You have successfully donated 2 Gold. If the user accepts, the amount will appear shortly in the citizen account.

RSKRAJISNIK89
RSKRAJISNIK89 Ziua 2,267, 03:49

o7

 
Postează răspunsul tău

Ce este asta?

Acesta este un articol scris de un cetățean eRepublik, un joc de strategie bazat pe țările din viața reală. Creează-ți propriul cetățean și condu țara ta pe drumul ei spre glorie. Îți poți câștiga faima în războaie, luptând ca un erou, în presă, scriind articole, sau construind un imperiu financiar.