Ambient pornit/oprit

Join the new world

 

D1956 Hyvää huomenta Suomi! Good morning Finland!

Ziua 1,956, 03:43 Publicat în Finland Finlanda de WP Attak
^^VOTE!!

English summary: Mossad sponsors MPP for Finland. Discussion on civil votes. President impeach vote ends 7-30. Forum penalty vote for CP ends soon, now at 5-13. New Asgard SC says "Hi!"


Taistelut

Tärkeimmät taistelut käydään tällä hetkellä Kanadassa, RW taistelu Quebecissä. Ruotsikin on melkein puskenut Latvian pois, Liettua vielä jäljellä. Autetaan heitä projektissa. Nämä taistelut vaativat kuitenkin muuttamista, ja jos siihen ei ole varaa niin sitten TWO:laisia lättyyn Tallinnassa. Hyökkäsimme siis yöllä puolestamme Viroon.

Valtion Tankkijakelu Virosotaan:

http://www.erepublik.com/en/article/2236383


Ilmainen MPP

Mossad lähestyi eilen minua houkuttelevalla tarjouksella: Ilmainen MPP Aussien kanssa. Pikaisen keskustelun jälkeen päätin hyväksyä tarjouksen, ja laitoin kaikille tavoitettavissa oleville eduskunnan jäsenille ingame viestiä pääasiassa puheenjohtajien kautta, ja julkaisin aiheesta artikkelin. MPP on tällä hetkellä menossa läpi 28-1. Ainahan joku kapinoi systeemiä vastaan. 8>

Lisätietoa:
http://www.erepublik.com/en/article/2236312


Kansanäänestykset

Kansanäänestys Foorumi-eduskunnan lakkauttamisesta tuntuu junnaavan paikallaan, äänet katoavat sulkien pöyhyttelyyn. Löytyy täältä:

http://www.erepublik.com/en/article/2236264

Toinen kansanäänestys Zachariaksen matkabudjetista myös on eksynyt ihan harhateille. Mutta jos ei muuta niin ehkä Zacharias tunnistaa sieltä muutaman uuden ystävän, jotka haluavat matkarahoja lahjoitella. Ehkä Cendorr joutuu jopa rahaa Zakelle pulittamaan, sillä valtion budjetissa ei tällaista kuluerää ole. Äänestyksessähän on kyse siitä annetaanko Zakelle rahaa vai ei. Ja Ruotsissa on sopivasti hyvä RW taistelukin menossa! Äänestys siis täällä:

http://www.erepublik.com/en/article/2236218


Impiits

Pyytämäni ingame Impeach-äänestys äänin 7-30 osoittaa että eduskunnalla on yhä luottamusta minuun. Foorumilla virkakielto kaatuu noin tunnin kuluttua melkein yhtä vahvasti, tilanne tällä hetkellä 5-13. Samaten Korppien eduskuntaryhmässä yksimielisesti toivottiin minun jatkavan puheenjohtajana. Kunnioitan eduskunnan ja puolueeni mielipidettä, ja jatkan kohti seuraavaa presidenttikautta.

Ymmärrän kyllä jos kaikki eivät ole enemmistön kannalla, mutta such is life. Näitä äänestyksiä verrattaessa mielenkiintoista on huomata että kaksi vastustajaani jätti foorumilla äänestämättä. Foorumiäänestyksen harmipuoli on ettei siinä pysty anonyymisti äänestämään, joten tämä voi myös olla syy miksi osallistuminen foorumin puolella oli niin niukkaa.


Ingame-äänestäminen

Käytin tilaisuutta hyväkseni ja virkakieltoäänestykseen toin Korppipuolueen ingame-keskustelusta foorumille pari ääntä. Tuskinpa niitä tällä hetkellä hyväksytään ääniä laskettaessa, mutta ainakin keskustelu kyseisestä äänestystavasta käynnistyi uudelleen. Tervetuloa foorumeille tutustumaan keskusteluun ja sen historiaan. Katsotaan josko joku edustaja toisi keskustelun jossain vaiheessa tänne pelinkin puolelle. Tällä hetkellä käsiteltävä esitys taitaa vielä olla liian raakile kansalle esiteltäväksi. Kukapa tietää...


Free Hitti-Litti -liike

Hitti-Litti on vapautettu virkakiellosta. Hurraa!


Hmmm... olikohan muuta? Ai niin!


Uuden Asgard komentajan tervehdys!

Kirjeessään liittoutumalle uusi komentajamme lausui kiitokset Zaken työlle Asgardin hyväksi, sekä kävi läpi Asgard-valtioiden kokemuksia muutamien edellisten eduskuntavaalien aikana. Suomesta ei hirveästi tarinaa löytynyt. Lue lisää täältä:

http://www.erepublik.com/en/article/2236441


Olkaapa kiltisti siellä maailmalla! Tässä vähän Korppimusiikkia niille jotka tänne saakka pääsivät: http://www.youtube.com/watch?v=mfTkL-ZHDCY
 

Comentarii

Iigor Hurtta
Iigor Hurtta Ziua 1,956, 05:33

Tuota noin. jos jostain yhteisistä säännöistä on sovittu, niin hassulta vaikuttaa että on porukka joka ei niistä sitten pidäkkään kiinni. Oikea menettelytapa olisi ensin muuttaa sitä sääntöä, eikä sooloilla niin kuin nyt.

Ihmehän se olisi jos tukemasi laiton impeach äänestys olisi koitunut El Presidentin tappioksi nykyisessä eduskunnassa.

Henkilökohtaisesti toivon että toista diktaattorin kautta ei tule, eipä tule mieleen viimeisen parin vuoden ajalta kautta jolloin eSuomi olisi ollut näin riitainen, laatupelaajia pakenee ulkomaille täältä riitaisasta eSuomesta - toki henkilöhtainen rankki kivasti nousee - mutta ei paljon ilahduta kun nuo kaikki rankissa edelläni olleet ja poistuneet ovat eSuomen iskuvoimasta poissa.

Riitainen eSuomi ja kultakaivokset -> kohta tästä pelistä voi jäädä suosiolla pois, eSuomen tulevaisuus alkaa olla tuhottu sekä pelaajien että adminien toimesta.

WP Attak
WP Attak Ziua 1,956, 06:10

Ok, jospa kerron tarkemmin. Minä en tosiaankaan halua jättää presidentin tehtäviäni. En ole tehtävässä mitalin vuoksi vaan ihan oman peli-intoni, ja koska haluan muutosta tavallisien ingame-pelaajien pelikokemukseen.

Mutta ok, siis... Mokasin, ja virkakieltoinen pääsi eduskuntaan. Anteeksi. Voin pyytää tätä anteeksi vaikka kuinka monta kertaa, ja vannoa ettei se ollut tahallista. Ei minua uskota kuitenkaan.

Noh, mitä silloin pitäisi tehdä. Ensin varmistin ettei virkakieltoiset pääse foorumeille, ja sen jälkeen tutustuin kyseiseen virkakieltoiseen. Hän vaikutti rehdiltä tyypiltä ja vakuutti ettei aio uudelleen törttöillä. Joten esitin virkakiellon poistamisen eduskunnalle. Lopulta se poistettiinkin.

Mutta samalla tiesin, että joku tulee tätä käyttämään Impeach syynä. Enkä tosiaankaan halua kenellekään virkakieltoa sen vuoksi että tekee minulle Impeachin. En sitä halua kontolleni vaikka kuinka verenhimoinen eduskunta moista haluaisi. Joten kuten aikaisemmissakin tapauksissa, annoin luvan suoralle ingame Impeach äänestykselle. En todellakaan tiennyt miten se tulee menemään. Mutta näin suojaisin sen poloisen, ystävän tai vihollisen, joka äänestyksen tulisi kuitenkin päälle laittamaan.

Virkakieltopykälä olisin sitten toinen juttu. Puhetta oli myös puheenjohtajatehtävien jättämisestä.

Virkakiellot on yleensä vältetty osoittamalla ettei teko ollut tarkoituksellista, ja että on pahoillaan tekemisistään, mutta en kuitenkaan voinut olla varma eduskunnan mielipiteestä. Veri oli roiskunut aikaisemminkin. Jätin kohtaloni eduskunnan harkintaan.

Puolueen puheenjohtajuudenkin olisin ollut valmis jättämään Kendo Yanarille, mutta koska koko puolueen eduskuntaryhmä tuntui seisovan takanani, en asiaa ajatellut enää sen enempää.

Olen pelannut tietääkseni kaiken sääntöjen mukaan. Vai?

Cendorr
Cendorr Ziua 1,957, 03:46

"mutta ei paljon ilahduta kun nuo kaikki rankissa edelläni olleet ja poistuneet ovat eSuomen iskuvoimasta poissa."

Lähtijät ovat olleet pääosin Mossadista. Mitään iskukykyä ei ole menetetty, kun nämä henkilöt eivät ole suomalaisinakaan iskeneet sen enempää Suomelle, vaan myyneet damagensa.

eSuomi on jo pitkään ollut riitainen. Jos riidat pahenee, kun kerrankin valtaan pääsee toisen osapuolen edustaja niin kenen syytä se on? Tarviiko ylipäätään etsiä syyllisiä? Ei vitussa ole attakin vika jos erimielisyydet pahenee, hän on vaaleilla valittu pressa ja hoitaa virkaansa erittäin hyvin ja sovittelevasti. Sen sijaan toinen osapuoli pöllii valtion kassat koska vastusti vaalitulosta.

UltimateIdiot
UltimateIdiot Ziua 1,957, 09:33

@Cendorr
"Lähtijät ovat olleet pääosin Mossadista. Mitään iskukykyä ei ole menetetty, kun nämä henkilöt eivät ole suomalaisinakaan iskeneet sen enempää Suomelle, vaan myyneet damagensa."

http://www.erepublik.com/en/main/rankings-military/1/my
http://www.egov4you.info/country/overview/39

Mossad on kolmosena suomalaisista MU:sta eRen tappolistauksessa, hyvin lähellä kakkossijaa. egovissa kakkosena tank, eniten influa lyöty suomalaisista MU:sta, (20mil enemmän kun toisena tuleva WPA ja 100 milliä enemmän kun kolmantena tuleva KA), ja tekee reilu kolmasosan koko Suomen influsta (92% MU:n influsta tosin tehty 4. divarissa jossa on kovimmat iskijät, myönnän että siinä mielessä on epäreilu vertailu kun muut MU:t tappelee 2. ja 3. divareissakin). Aika monella eniten TP:tä saatu Suomessa. Damage on myyty ulkomaille, juu.

Jos Mossad tekee totaalisen maastapaon, se sattuu. Aika perkeleesti. Mieti miten paljon tosta influsta on jo nyt pois koska citizenshipit on Australiassa tai muualla. Mut mitäs faktoilla on väliä kuhan Cendorr saa huutaa mediassa kuluneita jutskuvitsejä ja nauttia valtatripistään.

Repe Ruutikallo
Repe Ruutikallo Ziua 1,956, 11:30

Hip-hei, ATTAK-POEKA 🙂

Repe Ruutikallo
Repe Ruutikallo Ziua 1,956, 11:35

Terveiset teille sinne aina ihanaan eKotimaahan pistin kajakkikaksikon matkaan täältä latinosambarumbabuenokarnevaalijatkojameilta. Ovat varmasti jo hyvän matkaa puskeneet kohti määränpäätä.

Lykästystä sinne.
Ja viimeisenä, minäkin palaan vielä. Koska(?), on vielä auki. Ttarkkailen kuitenkin eeeIsänmaan toimia silmä kovana & sillä silmällä 🙂

 
Postează răspunsul tău

Ce este asta?

Acesta este un articol scris de un cetățean eRepublik, un joc de strategie bazat pe țările din viața reală. Creează-ți propriul cetățean și condu țara ta pe drumul ei spre glorie. Îți poți câștiga faima în războaie, luptând ca un erou, în presă, scriind articole, sau construind un imperiu financiar.