Ambient pornit/oprit

Join the new world

 

Carebears: Това сме ние

Ziua 1,820, 15:29 Publicat în Bulgaria Bulgaria de Boyan
Здравейте всички,Последните няколко месеца отрядът "Carebears" започна да се развива изключителмо динамично благодарение на многото всеотдайни мечки. Тук искам да благодаря на всички, които не само спомагат за развивитието на единицата с постоянните си инициативи, но и системно подкрепят нуждаещите се и развиващите се млади мечки. За това сме тук, за това сме отбор! Днес мечоците и мецаните наброяват 150 члена като за момента се нареждаме на второ място по щета в България. Благодарение на високата активност, постоянство и колективната игра днес мечките са внедрени във всички сфери на еБългария. И тъй като ще бъдем тук и за напред е време да запознаем виртуалното ни общество с това кои сме ние и какво е да си част от нашия колектив. В следващите няколко реда ще се запознаете с десетина мечки на случаен принцип, които помолих да се представят и да опишат как се чувстват в отряда.Sando Griffin


Кой не знае Сандю Грифоня, кой не е спал, тва де - играл, със него?? В играта изпълнявам функцията на личен теляк на плато и основен вредител по нивите с праз и арпаджик.

Care какво?! Ко туй? Ако говориш за този отряд пълен с тъмни балкански субекти с подозрително окосмяване, то цял ден мога да изреждам суперлативи... за това колко е хубаво да не си там :Д Общо взето да си част от този отряд означава постоянно спамене в чат канала, обилно взаимообливане от каруцарски характер и тук-таме някоя не на място мъдрост на Кракрата, от която ти се приспива след третата ракия. Все още не съм се доредил да изцоцам някой танк от стиснатия bestboy999, който не е дал една стотинка за държавата (разбирай за мен). Само ме карат да се занимавам да съм се "вкарвал в бота", да съм му пишел и да съм му се отчитал. Че аз по цял ден пиша и се отчитам на ботове, остава и в свободното си време да го правя... Единствените що-годе интелигентни хора в отряда са 7-8 годишните дечурлига на Звездев, останалите са под всяква и сме с умственото развитие на прогнил горски дънер.


DarkoDimovski1


Јас сум само еден обичен играч кој сака да им помага на послабите играчи, а воедно и да учестувува во организацијата на државата.

За мене е чест да бидам дел од единицата Carebears. Веќе 1 недела сум во единицата, а мислам ко да сум цела вечност. Луѓето се добри, си помагаат едни на други, имаме организирани удари, поделби на леб и тенкови и слично. Едноставно, се е супер.
Hail Carebears!Mr.Sonic


В играта съм все още заради познатите. Интересуват ме само пътешествия и бизнес... боя е за развлечение : )
Да съм част от Carebears е удоволствие! Има интересни игри, които се провеждат в отряда. Всички са изключителни пичове и винаги има кой да ти помогне!

Vadisz


Казвам се Пламен на 33г. от Варна женен с 2 сина на 7г.и 4г. обичам Ф1 и всички моторни спортове. Играя ереп заради хората тук ако напусна мечките ще си подаря АКК. В МЮ мечките съм от февруари мисля че няма да имам друго МЮ в тази игра. Бил съм и командир за известно време как съм се справил ще кажат самите мечки

Bashtata na grubiq sex


Аз съм Бащата на грубия секс, казвам се Георги на 18 години от Добрич : ) От едва седмица съм част от Carebears, но тя ми бе достатъчна да се запозная с повечето от отряда. Да съм част от Carebears е може би най-интересното, най-забавното и най-хубавото, което ми се случи досега в играта : )

V U L G A R I A N


Кротък мецан съм аз : ) Да си част от мечоците е зверски якУ : D

Kuculan


В играта и аз вече не знам кой съм, поредния двукликър предполагам... Поддържам си героя, събирам вафли и чакам подходящия момент да избухна. xD Жалко, че вече не намирам достатъчно време да влизам в чата, имаше бая яки хора там. От отряда съм много доволен, не бих си го сменил. Спомням си, че като влязох в Carebears бях толкова развълнуван, че собственоръчно си направих къстъм аватар, който и още си нося(и него не бих си сменил). ^^

FBIDOG


Казвам се Георги на 27 съм и съм от Асеновград.
В отряда попаднах малко след като започнах играта, бях прочел една статия на Дидо, хареса ми и реших да се присъединя.Благодарение на него запазих интереса си към играта той ми помогна ужасно много. Така че съм му длъжник до гроб. Да съм част от отряда е гордост защото хората са най-добре и си помогат взаимно. Цари мир и разбирателство между всички. Определено това е ще отряда в който ще съм до края на моя еживот : )

LitoII


В играта съм вече трета година. По-известен съм, като част от политическия модул, но в последно време влизам основно с цел да си чатя с разни пичаги и пички в ИРК. Мечките ми грабнаха окото още преди година, когато все още бях в армията (и имаше такава 😃). Бестбой е един истински лидер - много свестен човек, бих казал и идеал за мечките. Да си рамо до рамо с него, чувството за мен е несравнимо : ) Това е един от малкото хора в тази игра, с които наистина държа да се запозная в РЖ : P

Shadss


В играта бях за убиване на време,после стана доста редовна част от ежедневието,като интересната част е контакта с хора. Играя от доста време,както личи от профила ми(не от силата и медалите),но никога не съм смятал играта за повече от "игра". Отрядът Carebears е може би уникален по своему с връзките между нас, пълната "свободия" и игрите/турнирите, които се разиграват. Поклон пред началството за ентусиазма, които проявява към развитието на отряда.Тук всеки е важен без значение дали е с 20 сила или 20к.Това бяха първите десетина, скоро ще се запознаете и с останалите знайни и незнайни мечоци. Държа да напомня, че Carebears винаги е бил отряд, който държи на взаимното уважение и приятелското отношение към всички играчи, независимо дали те са от вражеска държава или различна политическа партия.

Повече инфо за историята на отряда: Carebears
Връзка към партията: Carebears
Връзка към чат канала: Carebears

От Carebears сме наясно, че всяка една инвестиция в новодошлите български играчи, ще се възвърне многократно за България в бъдеще и ще спомогне за изграждането и затвърждаването на България не само като регионална, но и като световна сила в играта.

В този ред на мисли от Carebears приветстваме всички нови играчи в еБългария като се надяваме, че ще останем, колкото се може по-дълго заедно. Ако имате върпоси за играта или се нуждаете от помощ и ментор сте добре дошли в нашия IRC канал, където по всяко едно време на денонощието има човек, който може да Ви помогне.

Oтрядният удар е всяка вечер от 10.30 до 11. Ако ви е любопитно, желаете да ударете с нас или да се запознаете със стръвниците сте добре дошли на irc, server irc.rizon.net, канал #carebear или просто цъкнете на по горния линк.
Hail Carebears!
Roar!PS. Ще си позволя да добавя и нещо, което не е свързано с играта, но е мой дълг като български гражданин да разпространя. Както знаете утре 15-ти ноември ще положат клетва новоизбраните чрез задкулисни игри и лобистки интереси конституционни съдии В. Марковска и А. Анастасов, което е последната стъпка в окончателното превземане на съдебнатата власт от хората на МВР. Това е проблем, който засяга не само таксиметровите шофьори, студентите, докторите и прочие, а всички български граждани.

Затова ще приканя всички будни българи в тази игра и намиращи се на територията на София да се присъединят към протеста днес - 14-ти ноември в 18.00 часа на пешеходната зона между МС и президенството.

Да се срещнем, защото не сме съгласни с лъжата, алчността, корупцията и търговиятя с влияние в Конституционния Съд!

Връзка към събитието и статии за проблема:

http://www.facebook.com/events/420940371304518/
 

Comentarii

LitoII
LitoII Ziua 1,820, 15:34

Уникални и неповторими : )))

DarkoDimovski1
DarkoDimovski1 Ziua 1,820, 15:35

НАЈДОБРИ!
Hail Carebears!

Mr Coder
Mr Coder Ziua 1,820, 15:37

Няма бестбои, няма вот!

Lord Kenshin
Lord Kenshin Ziua 1,820, 15:38

slabo... da bqhte slojili snimki na horata, a ne awatari ; )

Sando Griffin
Sando Griffin Ziua 1,820, 15:44

@Магданоз - ай стига с тези снимки, достатъчно слагахме, стига са ни гледали кратуните хората :Д На аватарите сме по-хубави, а аз лично съм и по-малко космат на аватара.

По темата - нема цици нема вот, не го ли разбрахте тва ебаси, постоянно се натяква...

ТЪРЖЕСТВЕНО ОБЕЩАВАМ, ЧЕ АКО МЕ ИЗБЕРЕТЕ ЗА ДЕПУТАТ ОТ Carebears ЩЕ ВЪВЕДА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ЦИЦИ ВЪВ ВСЯКА СТАТИЯ И ДОРИ ШАУТ!

LitoII
LitoII Ziua 1,820, 15:48

Сандо, пускай се от листата на партията, ГАРАНТИРАМ - ще си на първо място!!!

C0RRAD0 BG
C0RRAD0 BG Ziua 1,820, 15:49

Няма бестбои, няма вот!

Lt Bounder
Lt Bounder Ziua 1,820, 15:49

Аз съм най-малкото мече то се вижда по аватара ми ,но е много весело в отряда макара ,че ми липсват псувните привични в други отряди:)

nikitaK
nikitaK Ziua 1,820, 16:02

Искаме Бестбой : )))

Ice Killa
Ice Killa Ziua 1,820, 16:03

No Howly no vote! Shame on you, Boyan. I'm cutting off your supply of weed for a whole week! : D

lihvar31
lihvar31 Ziua 1,820, 16:04

К'ви са тез желирани *утета с розови вълнета?!? Че сте си взели и малоумник номер едно. Е, той поне се покрива 1:1 с аватара си. Има пиян и напушен лепилар - няма вот! 😉

Sando Griffin
Sando Griffin Ziua 1,820, 16:07

Ооо, Лихвата, йес! Лихварке, ох на дядкоооо, само на розови вълнички ше ми станеш :Д

Boyan
Boyan Ziua 1,820, 16:10

Howly, I keep u for my special edition selection : )

vpablo
vpablo Ziua 1,820, 17:23

voted

Kpakpa
Kpakpa Ziua 1,820, 17:27

Аз си бях сложил снимка, но ми казаха, че аватарът бил по-"подходящ"; затова снимката отиде при вестника, а за аватар ползвам мече.

Georgi Martov
Georgi Martov Ziua 1,820, 17:30

Лихварьоо, къде се губиш, емоционален инвалиде?

eLpFiend
eLpFiend Ziua 1,820, 18:09

Три пъти ура за мечоците ; ) Страшно весели и позитивни ;р

Vadisz
Vadisz Ziua 1,820, 21:01

Боян добра статия очаквам скоро и 2ра част 🙂

STOYCH3V
STOYCH3V Ziua 1,820, 21:10

о>

ACM1PT
ACM1PT Ziua 1,820, 21:40

voted, was already S
o/

C0RRAD0 BG
C0RRAD0 BG Ziua 1,820, 22:32

lixvarkata pak li nezadovolena ostana xaxa

sisokoooooooo
sisokoooooooo Ziua 1,820, 22:52

Пфф голяма реклама, голямо нещо :Д . Вот :П

Spidercho
Spidercho Ziua 1,821, 23:46

Roar !

Браво на Боян за инициативата.

o7

Troqneca
Troqneca Ziua 1,821, 23:54

бау

don zebosk
don zebosk Ziua 1,821, 00:01

Hail Carebears!
Roar!

l GOSHETO l
l GOSHETO l Ziua 1,821, 00:11

o7

Raymond Aubrac
Raymond Aubrac Ziua 1,821, 00:16

вот

Alexander Machev
Alexander Machev Ziua 1,821, 01:12

Вот за тия мечоци бе !

Shadss
Shadss Ziua 1,821, 01:36

Чакам си 20-те обещано злато за взетото участие в интервюто :Д

SvetlioBG
SvetlioBG Ziua 1,821, 03:16

вот о7

cvety69
cvety69 Ziua 1,821, 03:18

Пухчовци xD

LitoII е най-сладък така като ви гледам 😉

Audemars Piguet
Audemars Piguet Ziua 1,821, 03:21

Дидо, за бивши членове, превърнали се в легенди, няма ли да има по някое изречение ;DD

MHoropykua IIIuBa
MHoropykua IIIuBa Ziua 1,821, 03:24

ROOOAAAAAARRRR Hail Carebears !

ot4eto
ot4eto Ziua 1,821, 03:25

Евала е-колеги, поздрави от Гардианс! : D

Sando Griffin
Sando Griffin Ziua 1,821, 03:25

Цуци, Цуци... как можа... Аз не съм ли сладък...

Shadss
Shadss Ziua 1,821, 03:30

В отряда е обявена награда за главата на mr.Piguet-които ме вземе БХ-то се награждава с групов спам,изразен чрез ЛС-та

Ivacc
Ivacc Ziua 1,821, 03:30

ееееееееееееееее...., поне една блага дума да имаше и за нас бре Бояне (((((:

Audemars Piguet
Audemars Piguet Ziua 1,821, 03:46

Приемам отправеното предизвикателство с единственото условие, че ако е Дидо, то тогава ще трябва да намеся и тежката артилерия и всички да бъдат "утешени" 😉) :Р

De'ath
De'ath Ziua 1,821, 05:43

o7

LitoII
LitoII Ziua 1,821, 05:53

За бивши членове, ако сложат пак аватара, ще се намери и за тях поле за изява :Д

Donnteo
Donnteo Ziua 1,821, 06:34

Има мечки има вот:)))

Silvar Tarantula
Silvar Tarantula Ziua 1,821, 09:41

Най добрия отряд!!!

CkoPnuoH be3 biPa
CkoPnuoH be3 biPa Ziua 1,821, 10:47

о7

Krum III
Krum III Ziua 1,821, 14:38

LpFiendDay 1,820, 18:09 Три пъти ура за мечоците ; ) Страшно весели и позитивни ;р


'еле па Сандо... :😁

Sando Griffin
Sando Griffin Ziua 1,821, 17:28

Круме, не мисля, че някой от отряда може да се оплаче от мен 🙂

Desi Dimitrova
Desi Dimitrova Ziua 1,822, 01:10

Greevas wrote 2 minutes ago
Второ Президентско: Война
http://www.erepublik.com/en/article/-1-2157338/1/20
1 · Comment · Unvote

Alex Zvezdev
Alex Zvezdev Ziua 1,822, 01:58

xaxa, АЗ съм достатъчнО извесна мечка и затова ме НЕМА у тази СХЕМА 😁) :Х : Р : )

Spidercho
Spidercho Ziua 1,822, 02:05

Алекс, за вашата фамилия Боян каза, че ще има индивидуална статия 🙂 🙂

Разбира се не успорвам факта, че си достатъчно известен.

Spidercho
Spidercho Ziua 1,822, 03:09

: )))

pepedeath
pepedeath Ziua 1,822, 05:43

Мноо мечки мноо чудо ...

 
Postează răspunsul tău

Ce este asta?

Acesta este un articol scris de un cetățean eRepublik, un joc de strategie bazat pe țările din viața reală. Creează-ți propriul cetățean și condu țara ta pe drumul ei spre glorie. Îți poți câștiga faima în războaie, luptând ca un erou, în presă, scriind articole, sau construind un imperiu financiar.