Ambient pornit/oprit

Join the new world

 

Bónuszok az eVilágban, felemelkedések és bukták

Ziua 1,894, 08:13 Publicat în Hungary Ungaria de MandalaaVisszatérő témánk középpontjában ismét a bónuszok állnak. Elkalauzoljuk a Kedves Olvasót a nagy felemelkedések, orbitális bukások, és szembetűnő átrendeződések kísérte bónuszok világában.


Ma már minden valamirevaló országot a bónuszok iránt érzett birtoklási vágy hajt, legalábbis ezek biztosítása az elsődleges prioritás. Ez nem is csoda, hiszen irigylésre méltó több harci eszköz, több étel, alacsony árak, több fizetés jellemzi a teljes bónuszokat élvező jóléti államokat. Ez jó az embereknek, jó az országnak is.

Barangolásunk során megismerhetjük a helyzetképet, és azt is, hogy mi változott az előző mérés óta. Azonban itt meg kell állnunk egy pillanatra. A bónuszok gyorsan változó tényezők, akár minden nap más-más lehet a helyzet, ezért az adatok ekkora távlatban történő összehasonlítása inkább csak egy kis csemege. Messzemenő következtetéseket nem érdemes levonni, de azért néhány dolgot mégis láttathat.


Kezdjük az alaptáblázattal:

A Ʃ jel a birtokolt étel és fegyver bónuszok összegzését takarja. A táblázat a 2013-01-25-ei összegzésre van rendezve.
Az aktuális bónuszainkat tekintve az élbolyban vagyunk, a hetedik helyen. Szerintem ez szép eredmény. Ötödik helyen állunk a Ʃ+Ʃ oszlop szerinti számítás alapján. Itt a birtokolt összes bónuszokat adtuk össze, mely rámutat arra, kik birtokolták és tartották meg a legtöbb bónuszt a vizsgált napokon. Nos, ez nagyon szubjektív, mint már esett szó róla, mert ha 1 héttel ezelőtt nézzük össze az adatokat, akkor megint más eredményt kaptunk volna ránk nézve is.
Kína és Lengyelország mindig erősek voltak, stabilan megtartották valamennyi bónuszaikat. USA húzódott hátrébb a rangsorban, viszont a szerbek egész mélyről az élre törtek.Most öten bírnak teljes bónuszokkal, míg akkor hárman. A 60%-os bónuszokkal kilenccel több ország rendelkezik, míg a 40%-os tartományban héttel csökkent a létszám. Az élbolyba Szerbia robbant be, a spanyolok 1 bónuszt szerezvén maxoltak (200%). Az élről az argentinok zuhantak le. A brazilok megtartották maximális bónuszaikat.Ezen országok esetében történt a legnagyobb változás a bónuszok körül. Az értékek a különbségeket mutatják. Például a szerbek 120%-ról 200%-ra emelték bónuszaikat. A törökök mindössze 40% bónusszal vannak csak beljebb, viszont a görögök 80%-ot buktak.


Tisztelettel:
Mandalaa
Mandala Ferdis
 

Comentarii

Mac Baslac
Mac Baslac Ziua 1,894, 09:25

Szilvás buktát, mert azt szeretem.

Nolmut
Nolmut Ziua 1,894, 09:26

szupi grat:D

Harcos82
Harcos82 Ziua 1,894, 11:17

Szép munka!

Mandalaa
Mandalaa Ziua 1,894, 17:52

Köszönöm! : )

Ge'zenguz
Ge'zenguz Ziua 1,894, 22:36

Szep munka! Koszi az infokat!

BummerX3
BummerX3 Ziua 1,895, 08:58

Ez már döfi ! A színvonal töretlen ! Gratula!

Mandalaa
Mandalaa Ziua 1,895, 22:42

Köszi : )

Kathee93 Ziua 1,896, 23:51

Comentariu șters

Flying Cangaroo
Flying Cangaroo Ziua 1,896, 01:50

Az utolso grafikon mindent visz! Kar hogy nem lehet többször votolni meg subbolni!

 
Postează răspunsul tău

Ce este asta?

Acesta este un articol scris de un cetățean eRepublik, un joc de strategie bazat pe țările din viața reală. Creează-ți propriul cetățean și condu țara ta pe drumul ei spre glorie. Îți poți câștiga faima în războaie, luptând ca un erou, în presă, scriind articole, sau construind un imperiu financiar.