Ambient pornit/oprit

Join the new world

 

[Vaalit] Korruptioskandaali on paljastunut!

Ziua 1,905, 08:53 Publicat în Finland Finlanda de Jolius

Presidentinvaalit on nyt ohi ja kansa on valinnut Temskihin presidentiksi, vaan onko sittenkään? Peikkosanomat on onnistunut paljastamaan massivisen lahjontasotkun johon ainakin kaksi vaalien eniten ääniä kerännyttä ehdokasta on sekaantunut. Vaalit eivät siis olleet demokraattiset.Kaikki alkoi kun Peikkosanomien toimittaja Jolius sai Jorma KaaIepilta melko epäilyttävän viestin. Siinä luvattiin tankkeja ääntä vastaan. Rehellisyydestään ja moitteettomuudestaan tunnettu Jolius ei ollut uskoa silmiään ja päätti selvittää asiaa lisää. Lopulta Temskih sai äänen ja Jolius 5 tankkia.

Myös Kauppaliitto mukana

Jolius jatkoi urheasti henkensä uhalla tutkimuksia ja havaitsi että SVL ja Temskih ei ole suinkaan ainoat korruptiota harjoittavat ali-ihmiset. Jolius soluttautui Liberaalin Edistyspuolueen feediin ja bongasi heti hälyyttävän viestin, jossa Vill3 tarjosi tankkeja kaikille Aqidia äänestäville.KeijoPertti on jo aikasemmin paljastanut osan Kauppaliiton korruption laajuudesta. http://www.erepublik.com/en/article/-vaalit-vaalivilppi-auml--2207096/1/20

Maan tapa?

Onko korruptiosta tullut nyt myös eSuomen tapa, jonka kanssa on vain opittava elämään, vai löytyykö eduskunnasta munaa laittamaan nämä rötösherrat kuriin?

Peikkosanomat ei ole löytänyt tietoja joiden mukaan Kansallisen Korppipuolueen Vihtori I ja Fisherman's Friendsin juzmar olisi syyllistynyt korruptioon. Jos eduskunnalta löytyy yhtään selkärankaa siellä on kohta 2 impeachiä vetämässä ja lopulta valtaan astuu rehellisesti vaaleisssa kolmanneksi tullut Vihtori I.

Peikkosanomat jatkaa asian tutkintaa ja pyydämme kaikkia asiasta tietäviä lähettämään tietonsa Joliukselle.

 

Comentarii

Cendorr
Cendorr Ziua 1,905, 09:02

Vaalit olivat rumat. Ääniä vaaleihin kuin artikkeleihinkin hankki kumpikin puoli "epäilyttävin" keinoin. Oli kyseessä suora tai epäsuora ostaminen niin puhtaaksi vaaleja on turha väittää. En minä lähde tätä kiistämään, mutta myös Kauppaliiton olisi reilua tunnustaa että Aqidin hallituslistan yksi ministeri osteli aqidille ääniä useassa puolueessa.

Cendorr
Cendorr Ziua 1,905, 09:10

...vaikka yleisesti halutaankin väittää, että minä olisin ollut vaalien ainoa ja todellinen "konna", niin totuus on aivan muuta. ¨

Tähän astihan Kauppaliitosta on vain selitetty, että sieltä on toimittu yksityishenkilönä eikä toiminta liity mitenkään Kauppaliittoon. Mutta kun kyseessä olisi ollut Aqidin voittaessa tuleva ministeri, niin asia ei olekaan enää niin silloin. Siinä vaiheessa myös ehdokkaan on otettava kantaa asiaan, koska toiminnasta tuli osa Aqidin vaalikampanjaa tekijän ollessa tuleva ministeri.

Itsehän en Temskih:n voitosta mitenkään hyötynyt, enkä hänen hallituksessa ole enkä tule olemaankaan. Otan yksin vastuun omasta toiminnastani. Näin impeach ei ole ollenkaan tarpeen. Motiivini ei liity Temskiin mitenkään.

Cendorr
Cendorr Ziua 1,905, 09:13

Ja sitten haluaisin vielä kysyä, että miksi toimittaja on korruptoitunut ja myi äänensä viidestä tankista?

Jolius
Jolius Ziua 1,905, 09:17

Että saisin lisää todisteita.

Jolius
Jolius Ziua 1,905, 09:18

Kun tällä tavalla lähdetään julkisesti syyllistämään porukkaa on parempi että todisteet on vedenpitävät, en halua vahingossa mustamaalata ketään.

Cendorr
Cendorr Ziua 1,905, 09:25

Nykyäänhän on niin, että ketään ei saisi tuomita, jos ei ole tehnyt rangaistavaa tekoa. Syytteleminenkin on kuulemma ajojahtia silloin.

Jolius
Jolius Ziua 1,905, 09:33

Myös Kauppaliiton ChosenR on syyllistynyt korruptioon. http://www.erepublik.com/en/article/-vaalit-vaalivilppi-auml--2207096/1/20

Cendorr
Cendorr Ziua 1,905, 10:46

LEP:n feedissä on myös epäselvyys siitä, ovatko aqidin äänestäjät saaneetkaan luvattuja tankkeja. Tässä kuva:

http://gyazo.com/8ab0b6fa0706cac2eb79e8d069ec6178

Voisiko Peikkosanomat nyt selvittää, kuinka laaja kusetus tässä on oikein kyseessä?

Aasimusmaximuskuutonen
Aasimusmaximuskuutonen Ziua 1,906, 00:36

Vihtori valtaan!

Vohvelimies
Vohvelimies Ziua 1,906, 07:36

Ahhaha siinä se Jorma taas nuolee ylimystön persettä ja koittaa ostaa itselleen hyväksyntää :-DDDDD

Cendorr
Cendorr Ziua 1,906, 08:37

@Vohvelimies

Ai luulet, että äänten ostamisella saisi hyväksyntää? Siinä käy aivan päinvastoin. Voisitko jo uskoa, että en yritä ostella hyväksyntää mitenkään. Ei mun tarvitse. Ne hyväksyy ketkä hyväksyy, ja sitten on niitä jotka eivät hyväksy.

 
Postează răspunsul tău

Ce este asta?

Acesta este un articol scris de un cetățean eRepublik, un joc de strategie bazat pe țările din viața reală. Creează-ți propriul cetățean și condu țara ta pe drumul ei spre glorie. Îți poți câștiga faima în războaie, luptând ca un erou, în presă, scriind articole, sau construind un imperiu financiar.