Ambient pornit/oprit

Join the new world

 

[Taistelukäsky D1844] Puolusta Laane-Eestiä

Ziua 1,843, 06:48 Publicat în Finland Finlanda de Ministry of Education FI


Prio 1: Laane-Eesti

Kuvassa linkki taisteluun
Viro yrittää rimpuilla vapaaksi eSuomen otteesta - osoittakaamme, että vastarinta on turhaa.


Prio 2: Kurzeme

Kuvassa linkki taisteluun
Autetaan Ruotsia etenemään Latvian alkuperäisalueille.
Taisteluohjeet:
Jos erän tulos näyttää selvältä (piste-ero yli 1300), säästä iskut mahdollisuuksien mukaan seuraavaan erään (ellei erä ole viimeinen, jolloin seuraavaa erää ei enää tule). Älä iske, mikäli muuri on yli 56% suuntaan tai toiseen.Viimeaikaisia tapahtumia

Baltiassa tapahtuu. Viron, Latvian ja Liettuan muodostama liitto ABC on ollut eSuomen vihollisena jo kauan. Pitkään liitto toimi yhtenäisesti ja maat taistelivatkin Suomea vastaan yhtenä rintamana, mutta jo kesällä ABC:ssä havaittiin ensimmäisiä merkkejä välien kylmenemisestä - maiden välejä hiersi riidat siitä, kuinka kaikki keskittyivät vain omiin sotiinsa. Nyt välit on ilmeisesti lopultakin katkenneet, ja ABC näyttää hajoavan - Liettua erosi muutama päivä sitten ABC:stä ja liittyi CoT-liittoumaan trial-jäseneksi. Liettua myös ilmoitti, että ei puutu Latvian ja Viron sotiin. Myös Latvia lähti liitosta Liettua eron jälkeen, ja todennäköisesti myös Viro hylkää liiton lähiaikoina.

USA on aloittanut sodan EDEN-maa Taiwania vastaan. USA yllätti monet julistamalla Natural Enemykseen Taiwanin, vaikka USA:lla on erittäin läheiset suhteet useisiin EDEN-maihin. Tämä on merkittävä isku EDENiä vastaan, sillä vielä pari viikkoa sitten USA voitiin laskea EDEN-liittouman ystäväksi, ja nyt USA taistelee suoraan sitä vastaan. Ainakaan tällä hetkellä USAn sodanjulistus ei näytä järkevältä - USA menetti lähes kaikki MPP:nsä(myös Suomen), ja USA on myös menettänyt jo yhden alkuperäisalueensa Taiwanille.Uusien pelaajien opastus

Tervehdys uusi kansalainen! Peli itsessään opastaa sinua alkuun tehtävien avulla. Harmillisesti median löytämistä ei tehtävissä opeteta. On kuitenkin hienoa, että päädyit lukemaan valtion artikkelia, sillä eMaailmankuvasi laajenee huomattavasti median löytämisen johdosta.

Jos et vielä ole lukenut aloitusopasta, siihen kannattaa ehdottomasti tutustua. Vaikka se vaikuttaa aika kovalta tekstimuurilta, niin sen lukeminen valottaa eRepublikin toimintaa monella eri tasolla.

Toivottavasti viihdyt eRepublikin ja eSuomen parissa vielä pidemmän aikaa!Hallituslista

Presidentti: Kuuro kana
Puolustusministerit: Cure ja ChosenR
Ulkoministerit: JudasGoat ja Zacharia Raven
Tiedotusministerit: Otus Leucotis ja Qummi
Valtiovarainministeri: Feuerstrahl
Sisäministeri: whippiiTiedote luotu: 6.12.2012 16:50
Tiedote päivitetty: 7.12.2012 21:02
 

Comentarii

aalizReturns
aalizReturns Ziua 1,843, 07:53

Sinä et MULLIa määrää!

Kendo Yanar
Kendo Yanar Ziua 1,843, 15:43

Mitäs se USA nyt lähti sooloilemaan???

 
Postează răspunsul tău

Ce este asta?

Acesta este un articol scris de un cetățean eRepublik, un joc de strategie bazat pe țările din viața reală. Creează-ți propriul cetățean și condu țara ta pe drumul ei spre glorie. Îți poți câștiga faima în războaie, luptând ca un erou, în presă, scriind articole, sau construind un imperiu financiar.