Ambient pornit/oprit

Join the new world

 

[RH+] Született november 18.-án

Ziua 1,825, 06:00 Publicat în Hungary România de Hun Carpathia


Köszöntöm a kedves olvasót.

Igen, szerény személyemről van szó, mai nap lettem 1 éves /veterán?/ harcos.
Amikor elkezdtem az erepes pályafutásomat, nem tudtam biztosan, hogy elérem ezt a kort is. Az első lépéseim a Harcosképzőben kezdődtek. Sajnos az első 40 napos program nálam kimaradt, majd menetközben tanultam meg az ész nélküli játék helyett a taktikus és érettebb játékot.
A mentor választás lehetőségét nem hagytam ki, így ismerhettem meg MadmanHUN-t, akit a mai napig is a mentoromnak tartok. Sok hasznos tanácsot adott, hogyan is alakítsam ki a gazdaságomat, gyáraimat aszerint hogy önellátó legyek és minél nagyobb játékélményben legyen részem.
Ezután következett egy felmérés, mely alapján nekem a Ludovika Századot ajánlották, mint legmegfelelőbb harci alakulatot. Kb. 3 hónapnyi Harcosképző tagság után léptem be a Ludovika Századba. Itt sok jó barátot ismerhettem meg, akik a mai napig is a közösségi összetartozás élményét adják jóban-rosszban egyaránt. Másik dolog, hogy hűséges típus vagyok, így rossz érzés lenne a századomat elhagyni egy másik fegyveres alakulat kedvéért. Pedig kaptam felkérést több alakulattól is, de a hűségem erősebb volt annál, hogy ott hagyjam azt a századot, ahol sok segítséget és biztatást kaptam úgy emberileg, mint játéktechnikailag.

Én elsősorban katona vagyok és az is maradok, politikai babérokra nem vágyok. Viszont az aktuális politikai életről mindig is volt és lesz is véleményem. Azért is alapítottam újságot, melyben egyszer a haza- és történelem-szeretetem által vezérelve a magyar hadtörténetet és kultúrát kiegészítő jellegű cikkekkel kívánom megismertetni a nagyérdeművel. Másszor pedig pozitív hangvételű cikkekkel a politikai eseményeket kommentálom, vagy csak magyar vonatkozású érdekességeket osztok meg.
Ezeket ki is nyilvánítottam az újságomban: http://www.erepublik.com/hu/newspaper/rex-hungarorum-275514/1
A cikkeim elején található [RH+] nem véletlenül látható, ezzel is a pozitív mentalitást és gondolkodásmódot, illetve a magyarság testi-lelki-szellemi összefogását akarom hirdetni akár az erep keretein belül vagy a valós életben is!

Összességében az eddig elért eredményeim:

-31. szint, 3.DIV.
-2 BH medál
-Erő: 5170 az utóbbi 3 hónapban 0.19 goldos edzések is vannak, semmi több
-Rang: National Force
-Nemzetközi rang: 1686

A teljesség igénye nélkül szeretném megköszönni a segítségét MadmanHUN-nak, mobra-nak, Istencsaszar-nak, Shalas95-nek /nem tudom milyen néven futsz barátom!/ és Ludovika század minden tagjának, hogy ezen eredményeket elérhettem, valamint azt is, hogy az újságírás irányában is kaphattam segítséget és bátorítást!

Éljen sokáig a Ludovika Század! A Hazáért Mindhalálig!Üss mindíg a HK szerint: http://www.erepublik.com/hu/newspaper/hadugyi-kozlony-177586/1
 

Comentarii

Shaok
Shaok Ziua 1,825, 06:16

Boldog eszülinapot 🙂 Most hogy szólsz, észre se vettem, két hete lettem én is 4 éves. Borzasztó még belegondolni is.

denikec
denikec Ziua 1,825, 06:37

Boldogat! Gratulálok! 😛

Praeceptor
Praeceptor Ziua 1,825, 06:52

Isten éltessen, harcostárs!

szemi
szemi Ziua 1,825, 07:13

sok boldogságot sikerélményt!

Harcos82
Harcos82 Ziua 1,825, 07:49

Gratulálok!

Rajk Laszlo
Rajk Laszlo Ziua 1,825, 08:55

Isten éltessen és gyógyítson meg!

 
Postează răspunsul tău

Ce este asta?

Acesta este un articol scris de un cetățean eRepublik, un joc de strategie bazat pe țările din viața reală. Creează-ți propriul cetățean și condu țara ta pe drumul ei spre glorie. Îți poți câștiga faima în războaie, luptând ca un erou, în presă, scriind articole, sau construind un imperiu financiar.