Ambient pornit/oprit

Join the new world

 

[Pro Finlandia] Hyvää joulua eSuomi!

Ziua 1,861, 06:07 Publicat în Finland Finlanda de Juluma


Hyvää joulua eSuomi!

Pro Finlandia toivottaa hyvää joulua! Olemme taistelleet urheasti joka päivä, ylittäen itsemme kerta toisensa jälkeen. Kasvua on tapahtunut nuoressa MU:ssamme jatkuvasti, ja sotilaat ovat kehittyneet huimasti. 120 sotilastamme on taistellut urheasti. Pakkanen paukkuu taistelukentillä ja tankit jyrisevät. Joulu saapuu, mutta Pro Finlandian sotilas ei ole luovuttanut. Isänmaan puolesta on tehty kaikki mahdollinen. Nyt joulumieli saapuu myös Pro Finlandiaan, ja on aika kiittää kaikkia ja toivottaa hyvää ja rauhalista joulua koko eSuomelle! MU:n toiminta on alkanut niin hienosti, että se on ylittänyt kaikki suurimmat haaveenikin. Jokainen sotilas on ylittänyt itsensä päivä toisensa jälkeen, ja kaikki ovat kehittyneet paljon. Joulun kunniaksi Pro Finlandia palkitseekin jäseniään ylimääräisillä pullilla ja tankeilla MU-feedissä.


Mitä seuraavaksi?

Kuten todettu, Pro Finlandia on käynnistynyt suorastaan loistavasti. Epäilijöitä oli, mutta epäilykset on selätetty. Zacharia Raven, kunnioitettu profeetta, ennusteli kyllä pikaista tuhoa meille. Hän oli kuitenkin tällä kertaa väärässä. Hienosti hän kyllä ennusti MULLI:n tuhon, mutta Pro Finlandia onkin hieman lujempaa tekoa.
Pro Finlandian jäsenistössä järjestettiin äänestys MU-tukien hakemisesta. Tukien hakeminen sai niin suuren tuen, että olemme päättäneet liittyä MU-tukijärjestelmän piiriin. Muistaakseni kaikki vastaajat kannattivat tukien hakemista, joten epäselvyyttä ei ole. Hakemus tukijärjestelmän liittymisestä on jo annettu hallitukselle, ja nyt vain odotellaan milloin PF pääsee todella näyttämään kyntensä! Tämä on ollut vasta alkulämmittelyä! Pro Finlandian toiminta kehittyy siis jatkuvasti, ja MU-tuet tulevat mahdollistamaan varustejaon suurentamista entisestään!Joulurekry!

Haluaisitko sinäkin liittyä liberaalisti isänmaalliseen sotilasyksikköön? Me korostamme Suomen itsenäisyyttä ja vapautta, sekä sotilaan ja MU:n vapauksia toimia isänmaan puolesta. Pro Finlandia tarjoaa jokaiselle jäsenelleen vapaudet toimia ja toteuttaa itseään kuten haluaa, kunhan toiminta kunnioittaa eSuomen intressejä. Meillä ei pipoja kiristellä turhaan., ei ole mitään naurettavia velvoitteita kuten irc-pakkoa tai avatarpakkoa, mitkä puolestaan monessa muussa MU:ssa ovat arkipäivää. Tarjoamme jokaisen jäsenen saataville varustejaon, pullat ja tankit. Joulun kunniaksi Pro Finlandia tarjoaa 5 q7 tankkia kaikille uusille jäsenille!


Tästä linkistä: http://www.erepublik.com/en/main/group-show/2683
 

Comentarii

aalizReturns
aalizReturns Ziua 1,861, 06:13

Pro Finlandia haluaa muistuttaa jäseniään että MU tukee Liberaalia Edistyspuoluetta näissä eduskuntavaaleissa, äänestäkää siis heitä!

Cendorr
Cendorr Ziua 1,861, 07:36

Pro Finlandia ei tue ketään MU:na. Jäsenillä on toki vapaus äänestää ketä haluaa ja tukea mitä haluaa, mutta MU on poliittisesti sitoutumaton.

Juluma
Juluma Ziua 1,861, 07:41

\0/

Dr. Daniel Strindberg
Dr. Daniel Strindberg Ziua 1,861, 10:05

aalizReturns: Pro Finlandia haluaa muistuttaa jäseniään että MU tukee Liberaalia Edistyspuoluetta näissä eduskuntavaaleissa, äänestäkää siis heitä!

Jorma Kaaleppi: Pro Finlandia ei tue ketään MU:na. Jäsenillä on toki vapaus äänestää ketä haluaa ja tukea mitä haluaa, mutta MU on poliittisesti sitoutumaton

Hyvä Jorma Kaaleppi!

 
Postează răspunsul tău

Ce este asta?

Acesta este un articol scris de un cetățean eRepublik, un joc de strategie bazat pe țările din viața reală. Creează-ți propriul cetățean și condu țara ta pe drumul ei spre glorie. Îți poți câștiga faima în războaie, luptând ca un erou, în presă, scriind articole, sau construind un imperiu financiar.