Ambient pornit/oprit

Join the new world

 

[Presidentti] Tilannekatsaus

Ziua 1,820, 23:55 Publicat în Finland Finlanda de Lamoracke


Kansalaiset, medborgare! Kauttani on nyt ehtiny kulua tasan viikko. Haluaisinkin nyt jakaa omia näkemyksiäni eSuomen tilanteesta teidän kansalaisten kanssa seuraavan artikkelin muodossa. Nauttikaa lukemisesta!


Puolan invaasio:Paljon on ehtinyt tapahtua toistaiseksi alkupuolella olevan kauteni aikana. Päällimmäisenä kaikki ovat varmasti huomanneet Puolan invaasion, jonka seurauksena eSuomi on wipetty. Urheasta taistelusta huolimatta emme mahtaneet Puolan ylivoimalle mitään. Onnistuimme kuitenkin varmasti yllättämään monia tahoja maailmalla saavuttamalla huikeat 18 campaign pistettä, vain neljässä taistelussa. Vertailun vuoksi Ruotsi saavutti 20 pistettä seitsemässä taistelussa. Me suomalaiset osoitimme siis taas kerran vahvan taistelutahtomme!

Vaikka tilanne ei kenties näytä hyvältä, Asgard jatkaa taisteluaan Puolaa vastaan. Ruotsi on jo onnistunut vapauttamaan kaksi aluettaan, ja johtaa kirjoitushetkellä kolmatta selvin lukemin. Puola ilmoitti ennen sotaa haluavansa keskeyttää Asgard vs. ABC sodan, ja siinä se on nyt onnistunut. Toivon mukaan eSuomi saa itsenäisyytensä takaisin mahdollisimman aikaisin.Sota Viron kanssa:


Vaikka Puolan sota olikin masentavaa, onnistuimme silti ohjailemaan sotaa Viron kanssa haluamallamme tavalla. Hallituksen suunitelmana oli antaa Viron vallata mahdollisimman paljon alueita, koska näiden alueiden vapauttaminen RW:llä tulee olemaan helpompaa, kuin Puolan valtaamien alueiden vapauttaminen. Onnistuimmekin perääntymään Virosta todella nopeasti (tarkoituskella hävitty Laane-Eestin RW), sekä annoimme onnistuneesti Viron jatkaa invaasiotan (Etelä-Suomen ja Itä-Suomen valloitukset).

Vastustajamme tajusivat pian taktiikamme, ja yrittivät vapauttaa Etelä-Suomea Puolalle vallattavaksi. Estääksemme alueen siirtymisen Puolalle, suomalaiset ohjattiin taistelmaan Viron puolella. Taisteilu olikin erittäin tiukka, ja Viro joutui ostamaan mercenaryjä yli 300 g:lla! Tästä huolimatta Suomi onnistui "voittamaan" taistelun, ja Etelä-Suomi jäi Viron haltuun. Kiitokset kaikille viimeiseen operaatioon osallistuneille!
Valtio haluaa kiittää koko eSuomen kansaa esimerkillisestä taistelukäskyjen noudattamisesta Puolan invaasion aikana, vaikka osa käskyistä saattoi vaikuttaa oudoilta. Jokainen taistelu päättyi haluamaamme tulokseen! Tämä lupaa hyvää eSuomen ja Asgardin tulevaisuudelle.


Hallituksen toimista:Vaikka sotiminen on vienyt paljon huomiota, on hallitus saanut myös muuta aikaiseksi. Näkyvimpänä muutoksena taistelukäskyjen uudelleen lanseeraaminen mediaan, mikä osittain johti loistavasti onnistuneeseen influn ohjaamiseen tärkeissä taisteluissa. Taistelukäskystä löydät helposti yhdellä silmäyksellä mihin eSuomi ohjaa influaan, ja kuinka tärkeä taistelu on kyseessä. Samalla saat pienen infon, miksi jollain alueella soditaan. Tämän luulisi auttavan uusia (ja miksi ei vanhempiakin) pelaajia pääsemään perille sotimisesta, ja eSuomen yleistilanteesta.

Taisteluohjeiden välittämisen lisäksi taistelukäsky toimii myös ilmoitustauluna, josta voit lukea uusimpia muutoksia. Ilmoitustaululla on ollut mm. valitut alivaltiosihteerit sekä työn alla olevan iskuryhmän rekrytointi-ilmoitus.

Iskuryhmä on saanut heti paljon kritiikkiä osakseen, niin tavallisilta kansalaisilta kuin eduskunnaltakin. Laajalti on pelätty, että työn alla olisi uusi FoG, joka tuhlaa järkyttävästi rahaa saamatta mitään aikaiseksi. Tämä ei kuitenkaan ole tarkoitus. Uusi ryhmä on avoin kaikkien military unitien jäsenille (MULLI, WP, PV, KK, ulkomaiset MU:t). Ryhmään valitaan yksinomaan aktiivisuuden perusteella, ja operaatioita tullaan pitämään vain niiden ollessa hyödyllisiä. Hiljaisina päivinä ei siis välttämättä ole operaatioita lainkaan. Myös kirjanpitoa tullaan pitämään erittäin tarkasti. Jos kiinnostuit, käy ihmeessä jättämässä hakemus tänne. .Loppusanat:


Haluan vielä kerran kiittää kaikkia äänestäjiäni - ilman teitä tämä ei olisi mahdollista. Odotan innolla vielä jäljellä olevaa aikaani eSuomen presidenttinä, ja toivon, että kaudestani tulee onnistunut. Jotta pystymme tähän, tulee meidän kaikkien puhaltaa yhteen hiileen näinä vaikeina aikoina. Muistakaa, eSuomi ei koskaan luovuta. WINTER IS COMING!

- Lamoracke, eSuomen presidentti

P.S. Pyrin vastaamaan kaikkiin kysymyksiin kommenttiosiossa. Sen lisäksi minuun saa aina ottaa yhteyttä IG-viestillä tai IRCissä, josta minut löytää nimimerkillä Lamoracke.
 

Comentarii

Cendorr
Cendorr Ziua 1,820, 00:15

"Valtio haluaa kiittää koko eSuomen kansaa esimerkillisestä taistelukäskyjen noudattamisesta Puolan invaasion aikana, vaikka osa käskyistä saattoi vaikuttaa oudoilta. Jokainen taistelu päättyi haluamaamme tulokseen! Tämä lupaa hyvää eSuomen ja Asgardin tulevaisuudelle."

Siis jokainen taistelu jossa hallitus on antanut taistelukäskyn on johtanut toivottuun lopputulokseen? Ja lopputulos on siis Suomen pyyhkiminen pois kartalta. Ja tämä vielä lupaa hallituksen mielestä hyvää eSuomelle?

Cendorr
Cendorr Ziua 1,820, 00:15

En tiedä mitä sieniä on vedetty, mutta haluan samoja.

Erius
Erius Ziua 1,820, 00:30

Hienoa, että tilannekatsauksia vaivaudutaan tekemään. Mielestäni vanhat kunnon taistelukäskyt ovat osoittaneet arvonsa jo näin kauden alussa ja toivon, että tulevatkin presidentit vaivautuvat niitä käyttämään.

Digas99
Digas99 Ziua 1,820, 11:36

toivon hallituksen _todella_ harkitsevan ass liittouman hyödyllisyyttä...

Poriseva Tursas
Poriseva Tursas Ziua 1,820, 13:34

Näin verokarhun.

kalupakki
kalupakki Ziua 1,820, 21:24

miksei ripulivoimia mainita artiglosissa

Paroni
Paroni Ziua 1,820, 22:47

Hakemuslinkki ei toimi

Rob Dougan
Rob Dougan Ziua 1,821, 02:21

Oliko siika mötkö vai lötkö?

bigSTim
bigSTim Ziua 1,821, 04:59

Mikä oli aiempi peli nickkisi?

Qummi
Qummi Ziua 1,821, 05:36

@bigSTim Lamoracke ereili aiemmin nimellä Vastis

Spudro69
Spudro69 Ziua 1,821, 08:42

Hienoa pressa hyvin menee, viikko kauttasi ja oleen wipetetty! mahtavaa työtä!

Lamoracke
Lamoracke Ziua 1,821, 09:34

Kiitos Spudro69! Tosin itse en tykkää ottaa muiden krediittejä, eli annetaan tästä wipestä myös kunniaa edellisille hallituksille, jotka saivat Puolan suuttumaan! Toki minä tässä mastermindinä tein tämän, IT WAS ALL ME!

Smiley Witchcraft
Smiley Witchcraft Ziua 1,821, 09:52

Voisit ilmoittaa vielä millä IRC-serverillä oleilet

Kendo Yana r
Kendo Yana r Ziua 1,821, 10:11

Se o vittu medborgarna. Medborgare o yksikkö.

Ossi Inkinen
Ossi Inkinen Ziua 1,840, 15:26

On sopiva heitto tänne.


Lamoracke wrote:

Mielestäni Suomen pitäisi luovuttaa kaikki alueensa Ruotsille, koska Ruotsi nyt vaan on niin mahtava valtio.

Edellistä kommenttia ei voi kyllä ottaa hallituksen kantana, koska sen on sanonut vain yksi henkilä valtion foorumeilla. Eiku....


V*ttu tätä aukotonta logiikkaa!

 
Postează răspunsul tău

Ce este asta?

Acesta este un articol scris de un cetățean eRepublik, un joc de strategie bazat pe țările din viața reală. Creează-ți propriul cetățean și condu țara ta pe drumul ei spre glorie. Îți poți câștiga faima în războaie, luptând ca un erou, în presă, scriind articole, sau construind un imperiu financiar.