Ambient pornit/oprit

Join the new world

 

[NS]Kongresni izbori

Ziua 1,948, 06:16 Publicat în Montenegro Muntenegru de OtporStoko


25. su kongresni izbori u eCrnoj Gori. Rukovodstvo Narodne Stranke je već napravilo listu kandidata za kongres iz naše partije. Ovaj put, kao što smo obećali, mnogo veći uticaj nego do sada u kongresu će imati mlađi članovi naše partije.Kongresna lista Narodne Stranke:

1. k.nikola

2. Niksicanac

3. Cukenzii

4. Fikusara

5. Princeza Ksenija

6. drfreeman

7. Toto Rinaa

8. mibr

...

Dan prije izbora Narodna Stranka će se obratiti još jednom, ako bude promjena u kongresnoj listi bićete obaviješteni.Ono što treba naglasiti, kongresmeni naše partije, bez odobrenja Glavnog Odbora neće moći da:

- predlažu zakone
- glasaju na već predloženim zakonima
- odobravaju državljanstvaAko želiš da eCrnu Goru vratiš tamo đe joj je i mjesto,
ako želiš bolju ekonomiju u eCrnoj Gori,
ako želiš da se Crnogorsko Primorje vrati u granice eCrne Gore,
ako želiš da eCrna Gora ima organizovanu vojsku,
ako želiš da znaš đe se troši svaki cent iz državne kase,
ako želiš da izvučeš eCrnu Goru iz monotonije u kojoj se nalazi,

glasaćeš za Narodnu Stranku !

Pozivamo sve građane eCrne Gore bez obzira partijsku ili neku drugu pripadnost da nas podrže 25. , svi zajedno za eCrnu Goru !


 

Comentarii

drfreeman
drfreeman Ziua 1,948, 06:30

Хвала на повјерењу , дукљански сине !

Princeza Ksenija
Princeza Ksenija Ziua 1,948, 06:40

Doktore, nema kongresa dok mi rijesis problem stavljanja komentara na zid.
🙂

drfreeman
drfreeman Ziua 1,948, 06:44

Sto ne mos ? 🙂

Mora da si FP dobila 🙂

IvanNiksic
IvanNiksic Ziua 1,948, 06:43

Sve najbolje o7

Jedino mi smeta što imate samo jednog igrača koji nije iz VJ Serdari. Loše je kad između vojne jedinice i stranke stoji znak jednakosti. Tako nećete moći da računate na podršku Guslara, Perjanika, Đetića, Legije... A bez podrške većine građana nema pobjede na izborima. Čisto sa matematičke tačke gledišta.

drfreeman
drfreeman Ziua 1,948, 06:45

I meni kod vas smeta , sto koristite Djetice da biste pravili stranku , djetici su tobos drzavna vojna jedinica a sad ce svi kod vas , no dobro kako god ocete , a i neprirodno je sto se lizete sa guslarima a dobro znamo kakve ste odnose imali sa njima : )

IvanNiksic
IvanNiksic Ziua 1,948, 06:52

Ne znam zašto na svaki konstruktivan prijedlog odgovaraš napadom? Je li to do tebe ili sam ja pogrešno formulisao komentar iznad? Nikog ne zovemo u stranku, svi su dobrodošli. Možda nam zato raste popularnost. Imamo pripadnike Guslara, Perjanika, Legije, Đetića, civila, a u odličnim smo odnosima sa nekim Serdarima (koje ne zovemo u našu stranku). Jednostavno ni ti a ni neki ljudi iz JeCG ne možete da prihvatite da postoji treća opcija u eCrnoj Gori, neutralna sa ciljem da promijeni shvatanje političke scene u našoj zemlji.

Bilo kako bilo, smatram da dolaskom otpora na čelo NS ova partija može samo da profitira. Mnogo je iskusniji od svojih prethodnika i zna svoj posao. To sam zaključio iz dosadašnjih kontakata sa njim. Zato sam mu i dao ovu sugestiju jer ako namjeravate da učinite nešto više ne smijete se zatvarati i ujedati svakog ko vam priđe...

drfreeman
drfreeman Ziua 1,948, 06:57

Nikoga mi ne ujedamo , i imali smo odlican odnos sa nekolicinom guslara kao sto su Zexoni i ostali , a ja sam ti isto dao jedan konstruktivan predlog , ne smeta meni ta vasa ''neutralna'' politika , ali nekolicina vas samo ponavlja to ''neutralno'' tako da je postalo dosta dosadno , Djetice ste usrali i znam da ja necu nikoga podrzati ko ne promijeni poruku za nove igrace da obavezno udju u Djetice...

OtporStoko
OtporStoko Ziua 1,948, 07:21

partija nije ni za koga zatvorena, svi su dobrodošli. Javio se samo jedan koji nije serdar za kongres i u top 8 je, da se javio još neko možda bi bio na ovoj listi.

PodgoricaninPG
PodgoricaninPG Ziua 1,948, 07:04

srecno momci ! : ) vote

drfreeman
drfreeman Ziua 1,948, 07:24

hvala Chupa o/

Bogi
Bogi Ziua 1,948, 07:18

Baš lijepo što ima toliko mlađih igrača! A sviđa mi se i što postoji kontrola nad zakonima i odobravanjem državljanstava. Sad ste mi jedna od omiljenih stranaka u eCG : )

Glas! o7

drfreeman
drfreeman Ziua 1,948, 07:25

Nije bas da imamo mnogo stranaka ali hvala ti : )

GOROCRNAC
GOROCRNAC Ziua 1,948, 07:30

Podrska! Svaka cast!

PyrrusOfEpirus Ziua 1,948, 07:34

Comentariu șters

Niksicanac
Niksicanac Ziua 1,948, 08:09

o7

KalezaMNE
KalezaMNE Ziua 1,948, 16:17

Sretno

k.nikola
k.nikola Ziua 1,948, 16:27

Bice to dobro!

 
Postează răspunsul tău

Ce este asta?

Acesta este un articol scris de un cetățean eRepublik, un joc de strategie bazat pe țările din viața reală. Creează-ți propriul cetățean și condu țara ta pe drumul ei spre glorie. Îți poți câștiga faima în războaie, luptând ca un erou, în presă, scriind articole, sau construind un imperiu financiar.