Ambient pornit/oprit

Join the new world

 

[MOSSAD] Uusi vaihtoehto Suomen MU-kentällä

Ziua 1,905, 08:35 Publicat în Finland Singapore de Kauppaliitto

Jo yli viikon ajan on eSuomen ensimmäinen ammattimainen palkka-armeija käynnistänyt toimintaansa matalalla profiililla. Nyt on aika esitellä tämä uusi vaihtoehto kaikelle kansalle. Kauppaliitto ylpeänä esittää - Mossad!
Mossad on sotilasyksikkö, jonka tarkoituksena on myydä sotilaiden ammattitaitoa parhaaseen markkinahintaan. Yhtenäinen yksikkö tarjoaa parhaat mahdollisuudet voiton maksimointiin, sillä ostajat haluavat ostaa mieluiten suuren influence-määrän kerralla, ja toisaalta myyminen on helpompaa, kun yksi kerrallaan hoitaa myyntipuheet kaikkien puolesta.

Mossadin taustalta löytyy joukko menestyneitä kauppaliittolaisia:
Supreme Commander:
ChosenR

Assistant Supreme Commander:
hcMind

Commander:
Jorma Ollila
Aqid
Zacharia Raven
hailuotolainen
Aaltoliike

Public information officer
Ruben Lagus

Palkka-armeijan perustaminen on ollut monen kauppaliittolaisen mielessä jo pitkään, ja Suomessa on toiminnalle selkeästi tilausta. Yksityisten unittien on vaikea toimia taloudellisesti kannattavasti, ja myös Puolustusvoimat on tauolla laman takia. Myymällä unitin iskuvoimaa on mahdollista päästä selvästi voitolle, kuten ensimmäiset Mossadin iskut ovat jo osoittaneet.Kuka voi liittyä?
Kaikki ovat lähtökohtaisesti tervetulleita unittiin, mutta Mossad pidättää oikeuden estää sotilaan liittyminen, jos siltä tuntuu. Kauppaliiton jäsenyys on eduksi, mutta sitä ei ehdottomasti edellytetä. IRCin käyttö on välttämätöntä, jos haluaa osallistua varsinaiseen palkkasoturitoimintaan. Toki yksikössä saa oleskella, vaikkei varsinaisiin operaatioihin osallistuisikaan. Operaatioissa täytyy kaikkien käyttää Mossadin avatarpohjaa, jonka keskelle voi muokata oman yksilöllisen tunnuksen.

Mitä liittymisestä hyötyy?
Ei sinänsä juuri mitään. Vain osallistumalla operaatioihin ja iskuvoiman myyntiin pääsee osingoille voitosta. Palkkio jaetaan suoraan sotilaiden operaatiossa tekemän influencen suhteessa. Yleensä 10% tuotosta otetaan unitin yhteiseen pussiin pahan päivän varalle. Yleinen käytäntö on, että ostaja maksaa Q7 tankeilla tai rahalla, mutta tietysti sopimus tehdään aina tilanteen mukaan. Hinta voi olla esim 20xQ7 tankkia tai 250cc/ 1M damagea nelosdivarissa. Alemmissa divisioonissa ovat tuotot selkeästi suurempia vähäisen tarjonnan vuoksi.

Koska Mossadissa on ahkeria kauppamiehiä, pääset helpolla - olet vain oikeaan aikaan valppaana ja isket. Diili hoidetaan keskitetysti. Toki myynti puolellekin ovat kaikki pätevät henkilöt tervetulleita. Mossadissa ei vielä ole käytössä ns. orjatöitä, mutta asia saattaa tulevaisuudessa muuttua, kun kehitystyö etenee.
Mossadin linjauksia

Mossad on Kauppaliiton sotilasyksikkö, joka ei sitoudu noudattamaan valtion taistelukäskyjä, eikä havittele valtion MU-tukia. Iskuvoimaa myydään kaikille maksuhaluisille ja -kykyisille tahoille. Ainoastaan Asgardia vastaan Mossad ei suostu lyömään. Daily Order pyritään säätämään niin, että suorittaminen onnistuu operaation lomassa, mutta todennäköisesti DO löytyy kuitenkin useimmiten Asgardin taisteluista.


Operaatio käytännössä

Toiminta tapahtuu pääosin ircissä (@Quakenet). Kun potentiaalisia ostajia on linjoilla, kartoitetaan paikalla olevien iskukykyä ja aletaan kauppaaminen. Myyjä neuvottelee parhaan mahdollisen diilin kyseisestä damagepotista. Ostaja kertoo milloin ja missä iskeä, ja Mossad hoitaa asian. Iskun jälkeen jokainen sotilas raportoi iskunsa lomakkeeseen ja toimittaa myös kuvan todistukseksi. Myyjällä on näin helppo työ toimittaa selkeä lasku ostajan maksettavaksi. Lopuksi tuotto jaetaan sotilaille. Toimintaa helpottavat irc-kanavan botti ja helppokäyttöiset lomakkeet. Käytännössä tätä on harjoiteltu jo useassa opsussa hyvällä menestyksellä. Tarkempi perehdytys annetaan asiasta vakavammin kiinnostuneille.

Miten voi liittyä?

Liity Mossadin jäseneksi pelissä (http://www.erepublik.com/en/main/group-show/1321), ja ota yhteyttä komentajiin pelissä tai ircissä. Tervetuloa!

 

Comentarii

ChosenR
ChosenR Ziua 1,905, 08:40

Mossad o/

Zacharia Raven
Zacharia Raven Ziua 1,905, 08:43

Mossad tuottaa VOITTOA o7

t0b1
t0b1 Ziua 1,905, 08:51

Mossad tuottaa VOITTOA o7

Princess Cendorella
Princess Cendorella Ziua 1,905, 09:21

Mossad tuottaa VOITTOA o7

Ruben           Lagus
Ruben Lagus Ziua 1,905, 09:23

Mossad tuottaa MANNAA! o7

Citizen Mu
Citizen Mu Ziua 1,905, 09:27

Mossad tuottaa kalmoja rahaa vastaan! o7

Jorma Ollila
Jorma Ollila Ziua 1,905, 09:27

Mossad luottaa JANNAAN! o7

hailuotolainen
hailuotolainen Ziua 1,905, 09:29

Mossad tuottaa VOITTOA o7

Patekki
Patekki Ziua 1,905, 09:48

Mossad tuottaa VOITTOA o7

Aqid
Aqid Ziua 1,905, 10:20

Mossad tuottaa VOITTOA o7

Vohvelimies
Vohvelimies Ziua 1,905, 10:24

Kestipäs kauan tehdä kunnon MU tuota hommaa varten mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan. Itse vetäisin tiukan linjan siihen keitä otetaan mukaan hommaan jotta MUsta saadaan ammattimaisemman näköinen ja tulee parempi influ suhteutettuna jäsenmäärään.

ps. Ruben Lagus hanki ny joku uus kuva tohon avatariis :-DDD

Qppi
Qppi Ziua 1,905, 12:08

Eikö valtion MU:ta olisi voinut ajaa vastaavasti?

9axel5
9axel5 Ziua 1,905, 13:20

Mossad tuottaa VOITTOA o7

Vill3
Vill3 Ziua 1,905, 14:38

Mossad tuottaa VOITTOA o7

hailuotolainen
hailuotolainen Ziua 1,905, 14:49

Vohvelimies: eipä siitä haittaa oo vaikka joku on huonommallakin strenalla mukana, kun maksun saa suoraan opsuissa influn mukaan. Mitä kovempi strena, sen kovempi palkka.

Cure
Cure Ziua 1,905, 22:34

Mielenkiintoinen, voisi vaikka liittyä..

VonPaha
VonPaha Ziua 1,906, 01:46

Ei voi muuta sanoa kuin että taas on polakit päässeet nimen keksimään.. Haisee kyllä aikas pitkälle.

Ruben           Lagus
Ruben Lagus Ziua 1,906, 03:09

raha haisee hyvältä

hailuotolainen
hailuotolainen Ziua 1,906, 06:55

raha ei haise, se tuoksuu

Kendo Yanar
Kendo Yanar Ziua 1,906, 08:18

Loistava idea, jos joskus KA:n päättäisin jättää niin Mossad olisi kyllä eka MU jonka ovella koputtelisin! Tosin en tiedä miten Kendon ruskettunut naama otettaisiin vastaan


Mut mikä hito tää nimi on?? xD Mossad?

Sir Onyx
Sir Onyx Ziua 1,906, 10:44

Milloin opsuja pääsääntöisesti on tarjolla? Iltaisin?
Vai onko myös aamuisin ja päivisin?

Princess Cendorella
Princess Cendorella Ziua 1,906, 11:30

Sir Onyx, heti kun saadaan järkevä määrä damagea kasaan, riippuu päivästä.. Aamuisin ei ole ollut kertaakaan. Ainakaan arkipäivisin.

ChosenR
ChosenR Ziua 1,906, 11:51

Iltapäivä-ilta on pääsääntöisesti aktiivisinta aikaa opsuttaa. Toki opsuja voi olla useamman kerrankin päivässä

Jorma Ollila
Jorma Ollila Ziua 1,906, 12:22

Tänään on esimerkiksi ollut jo kaksi ja kolmas on tulossa. Meillä on sen verran vetäjiä että tulevaisuudessa en näkisi ongelmaksi esimerkiksi viittä operaatiota päivässä.

Th1ngy
Th1ngy Ziua 1,906, 14:14

Kokeiltuani Mossadia en voi oikein muita Military Unitteja suositella. Ei haissut miltään ja yhdellä tukulla riihikuivaa pyyhki sormet ja varpaat. Aivan loistava ja riittoisa. Tästä lähtien eteenpäin pidän irkin auki aina älypuhelimessani.

Julma Esa
Julma Esa Ziua 1,906, 19:35

israel... nimestä -10

kalupakki
kalupakki Ziua 1,907, 07:39

ripulivoimat on parempi

Haffu
Haffu Ziua 1,907, 13:19

Mossad todellakin tuottaa VOITTOA o7

jaywalker71
jaywalker71 Ziua 2,048, 00:18

Vain näin tappiokin on voitto.

 
Postează răspunsul tău

Ce este asta?

Acesta este un articol scris de un cetățean eRepublik, un joc de strategie bazat pe țările din viața reală. Creează-ți propriul cetățean și condu țara ta pe drumul ei spre glorie. Îți poți câștiga faima în războaie, luptând ca un erou, în presă, scriind articole, sau construind un imperiu financiar.