Ambient pornit/oprit

Join the new world

 

Команди за чат и за удар + Како се прави СС [ilijades]

Ziua 1,825, 09:48 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Macedonia (FYROM) de ilijades

Добро вечер Македонци

Еве некои команди за чат и за удар.
Секој што знае било кои други команди нека ми пише ПМ да ги вметнам и тие.
__________________________________________________________________________
Команди за регистрирање на ник на Ризон(ЧАТ)
1. РЕГИСТРАЦИЈА
/msg NickServ REGISTER password email


2. КОД ЗА ПОТВРДА
Чекате на емаилот да ви стигне КОД ЗА ПОТВРДА


3. ПОТВРДУВАЊЕ НА НИКОТ
/msg NickServ CONFIRM КОДОТ ЗА ПОТВРДА


4. НАЈАВУВАЊЕ НА ЧАТ
/msg NickServ IDENTIFY ПАСВОРДОТ


__________________________________________________________________________
ВЕЗ ОВАЈА КОМАНДА НЕМА ДА ВИ РАБОТАТ ДОЛНИТЕ
!register (Nick) - Пример !register ilijades

!fc - Колку штета и со какво оружје можите да направите.

!fc -f (Number of Fights) -Пример !fc -f 100 Колку штета со колку удари можете да направите

!fc -N - Колку удари до нов ранк

!fc -e -Колку штета и со какво оружје можите да направите на природен непријател

!lp

!medals - Медали

!avatar - Аватар
____________________________________________________________________

/nick (name) -Пример /nick ilijades -Команда за променување на името

/join #CHANEL -Пример /join #mkd.phantoms -Команда за влегување на одреден канал

/query (nick) -Пример /query ilijades -Команда за приватна порака до одредено лице
_____________________________________________________________________

Регистрирање и внесување на удар

1. !register (Nick) - Пример !register ilijades

2. !vnesi (TAG на единицата) - Пример !vnesi PHANTOMS ilijades

_______________________________________________________________________
[EDIT]
Прикачување на СС (Слика)
Прикачувањето се прави со програмата
http://prntscr.com/
1. Ја симнувате Програмата
2. Ја инсталирате
3. Притискате на копчето PrintScrn (SysRq) Обележувате и притискате CTRL+D

___________________________________________________________________________
Со Почит ilijades

 

Comentarii

ilijades
ilijades Ziua 1,825, 09:49

Команди за чат и за удар [ilijades]
http://www.erepublik.com/en/article/-ilijades-1-2159500/1/20

Rob3rtMK
Rob3rtMK Ziua 1,825, 09:50

vtor

El Che G
El Che G Ziua 1,825, 09:51

o/

TashaMKD
TashaMKD Ziua 1,825, 09:58

o7

Kate N
Kate N Ziua 1,825, 10:03

o7

ilijades
ilijades Ziua 1,825, 10:06

Ќе ве молам доколку може по еден шаут 🙂 Фала однапред

marjansp
marjansp Ziua 1,825, 10:08

o7

Prilep4an4e
Prilep4an4e Ziua 1,825, 10:18

мал пропуст ... мислам дека треба и да се регистрираш на УДАР ботот ... ако не си регистриран мора да пишуваш !fc nick ... па види пиши ја и командата за да се регистрираат и да не мора да пишуваат !fc nick туку како што е наведено погоре : ) ...

ilijades
ilijades Ziua 1,825, 10:20

Пишано 🙂

SaveAss
SaveAss Ziua 1,825, 10:26

o7

Stole Lazarov
Stole Lazarov Ziua 1,825, 10:39

o7

tonikuze
tonikuze Ziua 1,825, 10:39

super ti tekna za statijava

ilijades
ilijades Ziua 1,825, 10:48

Команди за чат и за удар + Како се прави СС [ilijades]
http://www.erepublik.com/en/article/-ilijades-1-2159500/1/20

Nick Slaughter MK
Nick Slaughter MK Ziua 1,825, 10:59

o7

Macedonian Power
Macedonian Power Ziua 1,825, 11:17

o7

KireDimoski
KireDimoski Ziua 1,826, 06:57

o7

 
Postează răspunsul tău

Ce este asta?

Acesta este un articol scris de un cetățean eRepublik, un joc de strategie bazat pe țările din viața reală. Creează-ți propriul cetățean și condu țara ta pe drumul ei spre glorie. Îți poți câștiga faima în războaie, luptând ca un erou, în presă, scriind articole, sau construind un imperiu financiar.